İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    iri istavritler açık ve dipteler geçen bende vaniköyden aldım bayağı, oltayı dibe indirebilirseniz iri istavrit geliyor onun için ben 100 gr kurşun kullandım. fakat dibe inene kadar da kreçeler atlayabiliyor. 75 gr kullananlar hep kreçe aldılar ben genelde iri aldım. avların daim olsun inşallah bu sene güzel geçer. benim de gözlemim çok fazla istavrit var. bu kadar istavritin arasında çinekop ve sarıkanat hayal olur :) en güzeli de aslında bu balık aksın gitisn büyüsün gelsin :)

2. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    istavrit

sevgili engin kimnederse desin ben istavriti seviyorum vallahi çinekop aşkına kalsak açkalırız,istavrit balıkçılık gururumu okşuyor hele boğazın iri istavriti ayrı bir lezzeti oluyor çok ilginç ben kıraça tutmakta zorlanıyorum beceremiyorum yani galiba ağırkurşunla çalışa çalışa haif kurşun diplemeden yapılan avlar tat vermiyor.
    ben istavritten yana ümitliyim

3. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    istavrit denizin kurufasulyesi abi onun yeri ayrı tabi. ama çinekopun oltaya vuruşu, çekerken oltaya basması apayrı. yakalamasını ve yemesini en sevdiğim balık türü lüfergillerdir abi :) istavrit yakalaması tabi ayrı bir tad da çinekop varken istavrit ne bileyim abi işte 10 istavrit yakalıyacağıma bir tane lüfergil yakalamak daha keyifli geliyor :) saygılar canım abim :)

4. Kadri

Kadri uuu

Herkese Slm
    Buyukcekmece / Gurpinar Ile Ilgili Rapor Yazmak Istiyorum Cesitli Dip Oltalari Denendi Fakat Sadece Ufak Vuruslar Alindi Yem Olarak Teke,midte,tavuk Ve Gumus Denendi Kisacasi Balik Yok Artik Cildirmak Uzereyim. Konu Ile Ilgili Yardimlariniz Enson Gurpinar Balikci Barinagi Ve Bababurun Kaldi Hadi Hayirlisi...

5. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Benim aynı bölgeden aldığım raporlar taş balıkları bulunduğu yönünde. Bence balığı uzaklarda arıyorsunuz. Dip oltası yerine stoperli şamadıralı takım, 50 metre yerine 2-10 metre mesafe, yem olarak da kaya kurdu veya canlı teke kullanırsanız süprizlerle karşılaşabilirsiniz.

6. Palamut Yalayut

Palamut Yalayut ALİ KAHYA

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Arkadaşlar dün akşam saat 19:00 dan 22:00 a kadar 12 adet sarıkanat çinekop aldık ama tadı damağımda kaldı bu akşam yine gideceğim. O balık öyle yaparken eve gitmek zorunda kalmak o kadar kötü bir durum ki eminim beni anlıyorsunuzdur.

7. unexpected

unexpected HAMZA

ali kardeş avların daim olsun, yazdığın kadarıyla güzel bi av olmuş, yalnız merak ettim, sakıncası yoksa yazarmısın, mevkii neresiydi? ve saat kaçla kaç arası aldın ?

8. unexpected

unexpected HAMZA

zeytinburnundan hiç haber yok, kaç gündür gidiyorum bi vuruş bile alamadım, gerçi son iki gündür gidemedim, ne zaman gelecek çinolar zeytinburnuna..

9. süha günay

süha günay süha günay

bu sabah emirganda istavrit resmi geçidi vardı.
    saat 08.00 - 09.15 arasında yaklaşık 2,5 - 3 kg kadar alıp ofise geldim.
    dibe indirdiğinde tombik istavrit, indirmediğinde kraça geliyordu.
    ben 3-5'i hariç kraçaların hepsini geri gönderdim.

10. dermasol

dermasol

ben bu bölgede ağ atanlar dahil olmak üzere doğru dürüst balık alan görmedim bazen kalem zargana bir de kefal alanlar oluyor

11. Palamut Yalayut

Palamut Yalayut ALİ KAHYA

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Merhaba , Balıkları aldığım mevkiyi yazmamın doğru olacağını düşünmüyorum çünkü ben zaten bugün 3 kişi gideceğim. Balığın yoğun olarak yaptığı belli bir yer var orada olta atacağız. Bu yüzden mevki olarak bilgi verirsem çok kalabalık olabilir. Ben zaten 3 saat durabiliyorum işe gittiğimden dolayı. Balıkta daha yeni giriş yaptığı için bu zevkimi kaçırmak istemiyorum açıkçası. Umarım anlayış gösterirsiniz. Biliyorum herkes benim gibi balık tutmaya hevesli ama. Birde benim tarafımdan düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Bunun yanısıra bugünden itibaren hemen hemen avrupa yakasında zaten samatyadan sarıyere kadar her yerden her türlü sürprizle karşılaşmanız mümkündür.

12. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Süha abi tebrik ederim.Balık açıktamıydı yoksa yine kıyıdamıydı?

13. unexpected

unexpected HAMZA

ali kahya kardeşim, seni anlayışla karşılıyorum tabiikide :) kısmetin bol olsun ne diyelim

14. süha günay

süha günay süha günay

benim atış mesafem tahminen 40-50 metre civarındaydı. daha uzağa atanlar da vardı.

15. unexpected

unexpected HAMZA

KILIÇBEY - ismail abi, telefonuna ulaşamıyorum kaç gündür, nerelerdesin ?

16. süha günay

süha günay süha günay

akşamüstü 05.00 gibi tekrar emirgandan geçtim.
    neredeyse herkes sabah bıraktığım yerde avlanmaya devam ediyordu.
    yani emirgandaki "amatör balıkçılar" bugün ortalama 9-10 saat avlandılar.

17. sezgincoskun

sezgincoskun

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    LEVREK 4 KG
    :) bizim limanı tarif edeyim ama içeri salmazlar. özel güvenlik var. E-5 karayolu avcılar edirneye giderken, haramidere carefour var. orada tabelaları takip edersen liman diye yazıyor. carefour a gelmeden. eğer istersen avcılar içinden sahile inebilirsin deniz otobüslerinin kalktığı yere yakın yat limanı var. orada tekne kiralayıp limanın karşısına doğru gelebilirsin. fakat büyük gemiler gelip gittiği için açıklarda da balıkçı teknelerinin balık tutması yasak. zira tehlikeli oluyor. rast gele herkese

18. sezgincoskun

sezgincoskun

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    LEVREK 4 KG
    :) aynen doğrudur murat kardeş. ben kendimi şanslı hissediyorum, fakat bazen güvenlikteki elemanlar ters kişiler oluyor. onların vardiyasını da bildiğimiz için onların vardiyede olmadığı zamanları ve işimizin durumuna göre hareket ediyoruz.

19. atcek

atcek ibrahim

sezgin abi peki illede limandamı olur levrek mesela avcılar sahildede liman benzeri var ufak teknelerin bağlandığı orada levrek olamazmı mesela

20. ışık

ışık IŞIK KAYMAK

Favori Kamış:
    cosmic surf 3.60+alfa 60
    En İyi Avı:
    2.5 kg turna
    şuan arkadaşımdan gelen telefonu aktarayım dedim, galata köprüsü üstünde hemen herkezde 15-20 adet cinekop veya sarıkanat varmış.
    bilginize

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.