İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. atcek

atcek ibrahim

dün gece avıclar sahilden 2 oltamıda lüfer için saladık ama boş,levrek için atçek sabah 6 ya kadar boş yani avcılar sahil boş.

gürpınara gittim atçek denemediğim sahte kalmadı silikon daiwa shore line,saltiga strike vs vs yok yok,tekne ile açılanlar vardı sohbet ettik uzun olta yapıyorlarmış onlarda eli boş dönmüşler

2. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Heryerden ufak tefek haber var,ne güzel ama Bakırköy'de tık yok:(Deliricem..

3. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    çapari ile eşkina:)
    az önce dışardıdan geldik gezmeden gelirken unkapanı köprü üstünde durduk bir bakalım ne var ne yok diye karides yemli oldukça iri istavrit alanları gördük ortalama bir karıştan aşağı yoktu görünce karanlıkta çinekop zannettim:)

4. leventes

leventes levent

En İyi Avı:
    Resimde Gördükleriniz :)
    Arnavutköy ve Tarabya sosyal tesislerinin önünden gece 11:00 ile 04:00 arası lüfer için bekledik ama denemelerimiz boşa çıkmıştır. alanıda görmedim...

5. s.burnu

s.burnu ibrahim

Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    1.95 kg baltabaş karagöz
    yağmur ters etki yaptı, yağmur sonrası güzel balık alırız diye düşünürken olmadı, sabahtan boğaz ve sayaburnunda dolaştım, kreçe ve istavrit dışında bir şey göremedim , belkide suyun aşırı bulanık olmasından olabilir,

6. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    5 dk once bir arkadas ile gorustum kiyidan cubukludan hic bir sey alamamislar bu nedenle beykozdan fiberle acilmislar acikta tek tuk iri istavrit geliyormus bugun istirahat verdim kendime ama dayanamiyorum birazdan uskudar kuleli kanlica cubuklu bir kontrol yapacagim

7. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    bende yeni geldim çubuklu,hayal kahvesi, burun bahçe,kanlıca , kandilli.kayda değer birşey yoktu insanlar gümüşle uğraşıyorlarsadece, burun bahçede tektük zargana kraça hatta hayal kahvesinde tam kıyıda dolaşan zarganalar vardı ama balık alan yoktu.ama balık sabır isteyen birşey günün hangi saatinde ne olacağı belli olmaz tabi.

8. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Kuleli bugün cok güzel istavrit yapıyor.Hem cok iriler hem 3lü 5li bol bol istavrit geliyor.Çok kalabalık oldugundan tedbirli gitmenizi tavsiye ederim.
    Rastgele

9. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Dün yüzümüzü güldürdü burunbahçe...Ne zamandır atçek yapmamıştım bu kadar seri.Özlemişim...10 gibi gittik 4 gibi yeterli olunca bıraktık..Dönüşte çubuklu tarafında yemliye attık 1 saat kadar vuruş alamadık...
    Sarıyerden gelen haberlerde hemen hemen aynı ama biraz daha bol muş lüfer giller ailesi..kısmet işte..Gideriz olmaz ,gitmeyiz nedense hep olur :):)sanırım bu döngü hiç değişmicek:)

10. 29519

29519

Ortaköy orta suda güzel istavrit yaptı lakin gezi tekneleri ve hafta sonu gezmesine çıkmış arkadaşlardan sağlıklı olta atmak mümkün olmadı 25 tane istavrit alıp avı sonlandırdım.

11. barbunya

barbunya Faruk

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 10 kilos surf
    Favori Makine:
    okuma epixpro epb
    En İyi Avı:
    Palamut 39cm
    emirgan

28 ekim perşembe tokmak burnundan kilolarca istavrit kreçe çekilmiş, 29 ekimde daha seyrek olsada aksam saatlerinde balığı alan almış, 30 ekim ise istavrit sabahtan alınmış 15:00-17:00 arası sarıkanatlar çekilmiş, hava karardıktan sonra balık çıkmamıştır.
    not: su çok bulanık

12. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Katılıyorum.Heleki kuleli cok cok kirli.3 Takım mahvettim.

13. Zarganacı

Zarganacı Mehmet Akpınar

Favori Makine:
    Farketmez
    En İyi Avı:
    Kaçan Balıklar
    Bugün Maltepede gümüş çaparisi ile gümüşe atttım ve hasılat olarakda 40 adet gümüş yakaladım bazı yakaladıklarım gümüşleri zarganaya attım ve 3 adette zargana aldım

Tam boyunu görmek için Tıklayın

Son düzenleme: 31 Ekim 2010
  14. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Bugünlerde istavritler jumbo türden.

Baltalimanında kısa bir ara çok iri istavrit yaptı, 4lü 4lü aldım, sonra birden kesti.

15. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Karaköyden geliyorum....Amacım karidesle İzmarit tutmak esas amacımdı..... Ama O bölgeyi tarayınca herkezin bol bol kraca tutugunu gördüm..Arada çok iri istavrit çekenler vardı......Bende istavrit tutup Lüfere,Çinekopa olta sallamaktı...... iri istavrite olta salladım ama gelmedi ..Kraca bol geliyordu... 7-8 kraca tuttum bunlarla idare edeyim dedim..Amaç iri istavrit olunca devam ettim...6-7 tane daha kracayı iğneyi çıkaramadıgım için aldım...En az 20 tanesini geri yolladım ...eN SONUNDA AKŞAM ÜZERİ 2 TANE İRİ İSTAVRİT TUTMAYI BAŞARDIM:)Sonra gene Lüfer denemeleri başladı keza bir arkadaşın oltadaki kracanın yarısı gelince zamanıdır dedim.....Ama gene Lüferi tutamadım:) Bu seneki 7 . Lüfer seferim başarısızlıkla sonuçlandı:) İlk kez istavrit fotosu yolluyorum 18 cm....[​IMG]
    Uploaded with ImageShack.us

16. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Sonra dönüşte kovaları kontrol ederek köprüyü geçtim......3 tane Gelincik...4 Tane Zargana...Bol bol Kefal 2 Sarıkanat .........BOL bol ...Kraca vardı kovalarda .....Eminönü tarafında kovalarda İzmarit vardı..Aldıgım karidesleri dönüşte bir abiye verdim bedavadan:)

17. mustafa_myb

mustafa_myb mustafa

Favori Kamış:
    RON-THOMSON-HEAVY-TELECOAST-390
    Favori Makine:
    OKUMA BOXTER BXF65
    En İyi Avı:
    6 ADET LÜFER
    Arkadaşım güzel av olmuş tebrikler. Ama madem zargana vardı daha çok zargana üzerinde dursaydın, daha da verimli bir av olabilirdi. bu arada resim ekleme ile bir sorunun olduğunu görüyorum sana vereceğim linkten detaylı olarak resmi tekrar ekleyebilirsin.
    Bu arada maltepe zümrütevlerde ikamet eden biri olarak raporuna sevindim. raporlarının devamını bekliyorum. Mezgitlerimiz çımaya başlasada bi şov yapsak maltepe sahilde. :)
    Bu senin resimlerin linki: [​IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Alternatif link: http://img808.imageshack.us/i/ben3y.jpg/

Anladığım kadarı ile Switch Editor Mode tuşuna basmayı unutmuşsun. Mesaj yazdığın bölümdeki sağ üst kısımdaki A/A yazan kısma tıklıyoruz.
    Siteye resim ekleme: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36043

Raporlarını bekliyorum kardeşim. Maltepeden saygılar. :)

18. Zarganacı

Zarganacı Mehmet Akpınar

Favori Makine:
    Farketmez
    En İyi Avı:
    Kaçan Balıklar

Teşekkür ederim Abi..Gerçekten bugün çok güzel balık vardı maltepe eski iskelede çok sayıda gümüş vardı inanamıyacağın kadar ve zarganada vardı ama fazla denilemez.Fotoğraf ekleme sorununu çözdüğün için teşekkür ederim

Şunuda söyliyim mezgit atanlar hiç alamadı tavuk etiyle atıyorlardı sana diyeceğim gümüş zargana

19. obsession

obsession Selçuk

sabah 10:00 da vaniköyde 1 saatte yarım kilo istavrit-kraça (küçükler suya iade edılmek şartıyla) yakaladım eve döndüm..enginson kankamda bi yarım kilo istavrit getirdi bana afiyetle yedim. Arkadaşlar accaip bi katliam var özellikle son 1 haftadır hergün gidip kontrol yaptıgım yerde 2 tane aynı adamı goruyorum ve bu duruma acccaıp sinirlenmiş durumdayım, çunku devasa kovaları her gıttıgımde full (10 litrelik kovalar) bu hafta içinde gittiğimde adamları bozmayı düşünüyorum...ayıp dene bişey var napıyolar o kadar balığı satsan almaz kimse bıldıgımız krace katliamı yapıyolar. adamları denize itip kaçmayı düşünüyorum...

20. blue ocean

blue ocean Halil

Favori Kamış:
    cobra420 sorf/cornoran black star 2.70
    Favori Makine:
    daiwa bg30/catana 30
    En İyi Avı:
    3 kg .balon
    Yüzme bildiğinden emin ol sonra at gitsin.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.