İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Balıklar palamut irisi diyorum kendi takımına geir ancak yoksa alınamaz yukarı...

2. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Ömer merhaba, tanışma bölümünde bir konu aç da tanışalım.. İçinin gitmesinden belli sen de kapmissin mikrobu, en kısa zamanda güzel bir rapor bekliyorum senden..

3. Palamut Yalayut

Palamut Yalayut ALİ KAHYA

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Arkadaşlar bu hafta başı çinekop ve sarıkanat güzel bir şekilde köprülere giriş yapmıştı ancak her gün giderek azaldı ve dün akşamki duurm ise , balıklar yapraktan çok az büyük olarak geliyor . Geliyor dediğime bakmayın balık çok seyrek. Bakalım inşallah bugün balık yapar ama hiç zannetmiyorum. Geçen sene bile bu zamanlar gecede 20 - 25 parçadan aşağı almıyordum hemde %90 sarıkanat olarak. Bu sene ne oldu bu balıklara anlamadım hiçbiryerden doğru düzgün rapor gelmiyor.

4. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Deniz yatıyor hafta sonuna.En azından öyle gözüküyor şimdilik.Körfezden aşağısı gezi tekneleri yüzünden çok keyifsiz oluyor hafta sonları.O yüzden inş balık yukarılarda yapar.

5. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Bu sabah 7.00 ile 8.30 arası Çubuklu ve Kanlıca da çinekopa çapari ve rapala denedim, tık yok. Sadece minnacık kıraça var. Parmak kadar kıraçaları kovaya atıyorlar. (Umarım sadece yemliktir.) Bazı bölgelerde yemli bekleyenler vardı kovalar boş.

6. superalli

superalli Ali DİNÇ

Merhabalar perşembe gecesi boğaz maceramız bol muhabbetli fakat balıksız geçti :) yanımızdaki arkadaşlar tek tükte olsa çinekop aldılar fakat yakalanan balıkların çoğu yaprak denilen çok küçük hayvanlar ben üzüldüm şahsen. Bizim kısmetimize iki tane iskorpit düştü fakat onlarda çok küçük oladuklarından denize geri döndüler. Fakat dikkatimi çeken birşey var inanılmaz derecede istavrit vardı ışık vuran yerlerden tek iğneyle yemlik kraça tutanlar vardı. Sanırım bizim takımlarda bir sorun olduğundan balık tutamadık. BU kurşunsuz sadece balık takılan takımı merak ediyorum ilk defa dün gece gördüm. Bilen arkadşa varsa bi yol gösterebilirmi.

Yani arkadaşlar kanımca gündüz gidilirse arnavutköy civarında istavrit alınacağı kanaatine vardım. Teşekkür ediyorum herkese iyi avlar diliyorum

7. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Şeytan olta diyorlar sanırım.Tek iğneli çok küçük akyem takılmış,0.10 misina ve 12 numara iğne.

8. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.

palamutta yeterki önüne gelsin hertürlü çapariyi yutar. :) :p ama sağlamlık çok önemli yoksa sırf fırdöndüyü alırsınız yukarı.

9. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Kuyruk altı takımı.İstavritin kuyruk altında olan sert kısmı ince şerit halinde kesiyorsunuz.2,5-3 metre civarı ince misinanın bir ucuna sinek iğne diğer ucuna minik bir fırdöndü bağlıyorsunuz.Kuyruk altını sinek iğneye yavru balık görüntüsünde takıyorsunuz fırdöndüyü de makineden gelen klipse takıyorsunuz.Özellikle akşamları sokak lambasının vurduğu yerlerde yeminizi su üstünde yavru balık izlenimi vererek gezdiriyorsunuz.Sonuçta civardaki avcı balıklar bu yeme saldırıyor.Olay bu.

10. superalli

superalli Ali DİNÇ

Çetin bey sanırım dediğiniz tarzda bir takım fakat biraz farklıydı takımın ucunda uzun olta gibi iki iğne var küçük balığı bütün takıyorlar ama kurşun vs bir ağırlık yok rapala gibi at çek te yapılmıyor. Arkadaşlar oltayı atıyor suya bekliyorlar. Fena balık almadılar gece 02:00 de biz bıratık yemimiz birtti vatandaşlar devam ediyolardı sabaha kadar hatırı sayılır balık aldıklarını düşünüyorum.

11. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Çinekop almışlar o zaman su üstü yemli takımla.

12. Palamut Yalayut

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Arkadaşlar dün akşam saat 23:00 gibi unkapanı köprüsüne gittim zoka ile istavrit denize düşer düşmez palamutlar hatta torikler atlıyordu yemleri bırakın takımları patlatıyordu. 0.35 misinalar banamısın demiyordu. Benimde 0.35 den kalın misinam olmadığından hayatımın en büyük hayal kırıklığını yaşadım. ona soruyorum yok buna soruyorum yok kimse zaten benimle ilgilenmiyo bile bütün millet aynı anda at çek yapıyor balıkları kömür tenekelerine doldurmuşlar dikine vaziyette. sonra ter içinde uyandım. :))) herhalde 2002 - 2003 sezonunun etkisinde kalmışım.

13. omerergin

omerergin ÖMER

Palamut :D

abi böyle geyik olurm ama ya ! :D

14. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    nasılda heyecanla okudum :D , bir raporda benden, dün akşam üsküdar radarın orda yemli önümde 3-4 tane çinekop aldılar, kalabalık bi ortam, boğazda balık var birazda kısmet diye düşünüyorum...

15. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB

Aklım çıktı bir an :D

16. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    Ürküttün bizi be Pehlivan :D

17. ÇİRKİN

ÇİRKİN Serdar

En İyi Avı:
    Palamut
    Selamlar,
    rapala ile çinekop avlarken , at çek mi yapıyoruz .yoksa atıp bekkiyoruz mu?
    tşk

18. Palamut Yalayut

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Şaka bi yana balık içerde ama çok nazlı. Gerçekten balık tutmak istiyorsanız ve çok dikkatli olursanız unkapanı köprüsünde saat 16:30 dan 19:00 a kadar 3-4 çinekop alabilirsiniz o saatler arasında yapıyor ve sonra balık kesiyor tek tük çıkmaya başlıyor. Sonra saat 21:30 gibi tekrar kendini gösteriyor ama haftaiçi olduğundan ben o saatten sonra kalamıyorum. Galata köprüsüde aynı şekilde balık yapıyor. Kısmetiniz varsa balık alırsınız diye düşünüyorum. Ama bildiğiniz gibi bazen öyle anlar oluyorki siz bir tane tutamazken millet 3 - 4 adet alıyor tamamen kısmet meselesi.

19. babil

babil İrfan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.
    Noooluuuyoruuuz ... diye biten replikler vardır ya , tam buraya uydu :eek:

20. 29519

29519

Rapala ile at çek te makine veya kamış ile rapalaya aksiyon vererek çekiyoruz.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.