İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Küçuksuda 10 tane tekne gruplanmış.Balıkmı var yoksa sistenmi uzaktan pek kestiremedim.

2. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Arkadaşlar bugün Emirgan'da 4-5 kg.civarı istavrit aldım.Daha sonra 1-1,5 saat çinekop için çapari ve çapari hırsızlı takım denemeleri yaptım ama alamadım.Çapari altı hırsız takımla çinekop alanlar oldu ama balık nerdeyse yaprak gibi.İstavrit açıkta dipte karışık olarak geliyor.Yakına atanlar daha ufak balık balıyor.12,de geldim gelirken hala herkes deli gibi balık çekiyordu.

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bugün sisle beraber güzel balık yaptı.
    raporu birazdan eklerım.

4. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Heyecanla bekliyoruz..

5. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Ah be Mert dostum keşke akşam mesajımı görseydin,valla içim gitti bugün balığa çıkamadığım için...Tüm hafta korkunç stresli bir iş yoğunluğundan sonra çaparimi dolduracağım bir avı resmen hayal etmiştim..Mesajımda da belirttiğim gibi ben bu sabah için plan yapmıştım,bugün artık çok zor bu saatten sonra..Yarın sabah da işim var,ama ben her haftasonu sabah müsait oluyorum..Bir dahakine plan yapalım mutlaka..Özel'den mesajlaşabiliriz sanırım.Ayrıca ben mail adresimi de vereyim.Ordan da haberleşebiliriz.Sağlıcakla kal Mert.
    Bu arada biz bu geçen sene sandal kiralayan Ersin'in orda sizinle karşılaş mıydık acaba?Biz 5 kişiydik siz de 2 kişi,çinekop zamanı,eylül ekim gibiydi..
    O siz miydiniz?

uygar_arslan@yahoo.com

6. orhan_guney

orhan_guney orhan

ya arkadaşlar yokmu bu saatlerde tekne ile balığa cıkan bir arkadaş benıde alsın vallahı daraldım ya :(

7. 29519

29519

Bu sabah arkadaşım Emir'le birlikta 11 adet sarıkanat 6 adette çinekop aldık. Balıkları açıktan rapala ile avladık.

8. SeMo

SeMo B.evler

Favori Kamış:
    Alba Star Bosphorus 2308/420
    Favori Makine:
    Banax helicon 5400 NF
    En İyi Avı:
    Kofana
    afiyet olsun güzel av olmuş. nerede avlandıgnızı ve kaç gr krşn ile attıgını rapalayı yazarsan sevinirim hee bide saat kaç civarı :)

9. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Sabah gün ağarırken arnavutköydeydim havanın iyice aydınlanması ile deli bir istavrit başladı. Bilen bilmeyen 7-8-9 lu çekti yarım gelen istavritlerden sonra insanlar kurşun arkası mantarlı yem bağlayıp ara ara sarıkanat aldılar en solumuzda yemli dip çalışanlarda ara ara sarıkanat aldı balık vardı yani milletin yüzü güldü ben zaman yetersizliğinden sarıkanata çalışamadan 2 kg istavrit ile 10.00 da döndüm.

10. 29519

29519

Avlak söyleyemem de 150 gr kurşun ile 1oo m civarı atışlar sonucunda aldık balıkları. Rapala ise öyle fiks bir şey söyleyemeyeceğim ama daha çok yeşil sırtlılar iş yaptı diyebilirim ama bordo sırtlı, mavi sırtlı rapalalarda iş yaptı. 7 cm civarı rapalalar ile çalışıldı strike pro da vardı içlerinde çakma maria larda. GÜnün ağarması ile balık gelmeye başladı.

11. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Hangi balık gelmeye başladı ?

12. 29519

29519

Çinekop ver sarıkanatlar.

13. cinecooper

cinecooper Serhat Naci

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 4.30 100-220 gr
    Favori Makine:
    Shimano Titanos XSA 5500
    En İyi Avı:
    Kuyruktan 38 cm Palamut
    bugün kalenderde öğleden sonra çok güzel istavrit yaptı. Ara ara geri bırakılması gereken yapraklarda geliyordu. Çinekop çaparisiylede çinekop alanlar oldu ancak onlarda bana kalırsa geri bırakılması gereken boyutlardaydı.

14. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm üsküdarda balık tutanlar ordan uzun olta atıyor ve 300-350 gr ile çalışıyorlar 125 çok hafif kalır :eek:

15. sezgincoskun

sezgincoskun

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    LEVREK 4 KG
    evet ambarlı limanı marport değil kumport limanında :)

16. sezgincoskun

sezgincoskun

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    LEVREK 4 KG
    çok teşekür ederim arkadaşlar. aslında oralarda çok büyük levrekler kaçırdım. yaklaşık 20 gün evvel 5 kiloya yakın bir levrek kaçırdım. suyun üzerine kadar getirdim kepçem de var fakat heyecanlı bri olduğum için kepçeyi açmak ancak misina kopunca aklıma geliyor :) senelerden beri balık avlarım fakat her yıl başıma geldiği halde takımımı da güzel ayarlamadan giderim :) elimde ne varsa takım olarak atıp çekerim. bazen oturup güzel takımlar yaparım. o güzel takımlar ile gittiğimde büyük balık vurmaz. ince takım ile büyük balık vuruyor ve misinayı da kopartıyor. neyse bilirsiniz bu işler kısmet ve sabır işi. heppinize rast gele

17. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    kaçan balık büyük olur sezgin abiii..

18. arnetta

arnetta Mustafa SAKIZCI

Bugün saat 7:00 -9:30 arası çubuklu -kuleli arası dolaştım. 3-4 istavrit dışında hiçbirşey denk gelmedi. Bilginize...

19. oguzhan198600

oguzhan198600 OĞUZ

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN TNR 35 MAKİNA
    En İyi Avı:
    karagöz
    Emirganda Sabah 9:0 Gibi Baliğa Gitttim Tam Bi Katliyam Baliklar Serce Parmağim Kadar Inanmassiniz Bu Kadar Küçük Baliği Ne Yapacaklar Bilmiyorummm Başka Bisey Yoktu..

20. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Bugun sabah 7 itibari ile, hafta içerisindeki raporların gazıyala, Beylerbeyi, Emirgan, Beşiktaş, Üsküdar radar arasında dolaştım, sonuç sıfır, gelen birkaç tane kıraça suya iade edildi, milletin kıtlıktan çıkmışçasına kıraçalara hucüm etmesini anlayamiyorum, heryer çok kalabalık ve doluydu bugun kısmetimize bişey çıkmadı malesef...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.