İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. MERT ISTANBUL

MERT ISTANBUL Mert

Tebrikler.Mahsuru yoksa ne tarafta ve sat kac gibi tuttugunuzu yazabilirseniz yarin icin plan yapabiliriz :D

2. dersim

dersim hüseyin

şuanda telefonla aldıgım bilgiye göre istinye, tarabya arasında bir avlakta yemli çok güzel balık alınıyor...

3. Zarganacı

Zarganacı Mehmet Akpınar

Favori Makine:
    Farketmez
    En İyi Avı:
    Kaçan Balıklar
    Saat 2 ile 4 arası kartal tarafında oltaları suya indirdik ama hiç bir şey yokdu balık yok

4. MM2

MM2 Safak Corbacioglu

Favori Kamış:
    Remixon 4.20 surf
    Favori Makine:
    SHIMANO STRADIC 8000 FI
    En İyi Avı:
    Lüfer
    cuma ve cumartesi sabah satt 7 de kandillideydim rapala atildi cuma günü ögle kadar 2 tane cinekop aldim ögleden sonra saat 4den sonra at cek oldu toplam 15 tane aldim cumartesi günüde sabahdan öglen 3 kadar 3 tane aldim 4den sonra gene atcek oldu ben biraz sansizdim 3 tane alabildim toplam 6 cinoyla eve gittim,cumartesi günü cok doluydu coluk cocuk acemisi rastgele capari atiyordu cok takilmalar oldu,herkese rastgele

5. hbduzgun

hbduzgun Habip Düzgün

Favori Kamış:
    Okuma Salina seaspin 2.40
    Favori Makine:
    Penn Battle 5000 /Shimano Catana 4000 FB
    En İyi Avı:
    rapalayla sarıkanat
    Bugün sabah 7'den 10:15'e kadar Emirgan Polisevi'nin solundan yeğenimle 1 kg kadar istavrit aldık. Hemen yanımızda rapala ile çinekopa atıyorlardı ve hemen hemen her iki atıştan birine geliyordu balık. Toplam 7-8 kişinin aldığı balık 100'ü geçmişti. Dönerken baktık ileride Çınaraltı'na kadar olan kısımda herkeste 15-20 çinekop vardı hatta biraz ustalar kovaları doldurmuştu. Çinekoplar iriydi, sarıkanat da denebilir.

Bu arada aynı bölgede acayip kıraça katliamı da vardı. Biz gözümüze hafif küçük görünen istavritleri geri bırakırken millet serçe parmak kadar olanlarla doldurmuş kovaları.

6. meyhurr

meyhurr yasin defterli

Arkadaşlar bugün saat 10.00 vaniköy balık yok saat 10:30 küçüksu plajı kraça katliamı var. Çok acı ve kötü bir gündü 10'lu çapari 7-8'i dolu ve 1-2 tanesi orta boy sayılabilecek istavrit gerisi kraça...

7. ugursen81

ugursen81 UĞUR

bugün sabah saat 6,30 ile 12,00 arası çubuklu isklesinin 200 mt gerisindeydik.istavrite attık,çinekop çaparisi attık,lapara attık,yemli çinekop attık.ama hepi topu 2 tane kıraça.onlarıda tabi geri saldık.yanımızdaki insanlardan sadece 1 tanesinin 2 tane normal boy istavrit aldığını gördüm.başkada kimse bişey alamadı gördüm kadarıyla.

8. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Saat 14.30'dan sonra Beşiktaş'a gittim. 3 i̇stavrit tutabildim. Cevremdeki herkes de aynı şekildeydi. Denizanası ve çöplerden oltayı zor çektik..

9. obsession

obsession Selçuk

tarabya açıklarından 07:00-12:00 arası çok güzel sarıkanat aldık, balık neredeyse her alanda vardı, tabi açıkta...

10. budabizden

budabizden Metehan GÖKDEMİR

Rumeli Hisar Önü

Arkadaşlar merhaba,
    Bu sabah 06:30 - 11:00 arası rumeli hisarı önünden 2 kişi avlandık. Ben rapala ile 7 sarı kanat 1 lüfer aldım. Bu arada rapalanın ne markası var ne bişeyi. Kancaları bile paslı paslı haldeydi. ( sırt yeşil / karın turuncu / 5cm ) Eniştem de çapari ile 1 kilo kadar istavrit aldı(Kıraçalar salındıktan sonra kalan)Ama gerçekten çok kalabalık ve olta atmak çok zor. Tamam anlıyorum kimse anasının karnından kamış tutmasını & atmasını bilerek doğmadı ama en azından öğrenmeden de bu kadar kalabalığın arasına girilmez ki...

Neyse herkese rastgele....

11. sabah 6:30 -11:30 kanlıca kısır anca 12 istavrit (bayağı iri idiler)bir çinekop oda istavrit çaparisine geldi ama yemli ve rapalayla çinekop ve palamut alanlar oldu sonra anadolu kavağı 14 :30 a kadar balık fena değildi orta ve yer yer kraça ama kraçalar geri bırakıldı çinekop falan yoktu ama av ortamı oradaki abilere burdan bir kez daha teşekkürler balık tutma nın hobi olduğunu daha doğrusu kıyı balıkçılığını yaşıyor ve yaşatıyorlar hepsine sonsuz saygılar sizi tanıdığıma memnun oldum ...

12. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    çinekop

sevgili selçuk avhaberlerin bana geliyor bravo döktürmüşsün yine,ben epeydir çıkamıyorum ama en kısa sürede dönüceğim arkadaşlar..
    karaköy kamış almaya gitmiştim iskeleden bayagı istavrit alıyorlardı,hemde iyidi boylar..

13. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk

Ya bende kıyıdan tırmalıyordum aynı saatlerde hatta akşama kadar. sadece çok az miktarda istavrit öğlene kadar sonra hiç bir şey yok, gümüş bile. Avlağı değiştirmenin zamanı geldi galiba

14. c.ykul14

c.ykul14 Cemil Yurdakul

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4,40
    Favori Makine:
    Okuma Longbow2
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Kuleli rapala ile gün içinde güzel sarıkanat yapıyor.Cuma c.tesi ve pazar günleri gittim güzel balık aldım.170 gr. atmak şart yoksa dibi bulamıyorsunuz sadece dün akıntı çok yoktu 150 gr. iş yaptı.Dibi bulup makinayı sarmaya başladıktan sonra 3-5 metre içinde balık yapıştı yapıştı bir daha yolda gelmiyor balık ayrıca çok açıkta olduğu için baya balık düşüren oldu bende dahil.Her çeşit rapala iş yapıyor diyebilirim.

15. sniperboy

sniperboy Davut

O zaman arnavutköy tarafından da denenebilir. Yalnız Cemil Abi, saat epey geç oldu. Bu saatten sonra rapala iş yapar mı ne dersin?

16. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Balık sevdasına herşeyini terkeden kaçık bi arkadaş var, Cumartesi 5 kişilik grubuyla 50 sarıkanat 1 lüfer 1 de kofana aldılar boğazda.

Bu arada tüm boğazı işgal eden kıraça katillerinin hepsini bir güzel dövmek isterdim. Parmak kadar balıkları haysiyetsizce kovalarına dolduruyorlar.

Son düzenleme: 3 Ocak 2011
  17. casper73

casper73 bahri

Favori Kamış:
    Shimano nexave te surf 170gr.
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 xsb,Shimano alivio 4000rb,protackle harbor 5500,ryobi ecusima
    abi onlar kıyıya aldıklarımız :)

akşama doğru mantar dahil kaptırdığımız takımları saymıyoruz.

18. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    bogazda aldılar pekı ya nerde?? detaylı bilgi verebilirmisin??

19. obsession

obsession Selçuk

Sabah 09:00 kulelide 5 kişi vardı, gördüğüm kadarıyla rapala atıyorlardı, yagmurun fazla olması ve kişilerin bölgeyi bırakmaması bana balığın olduğu izlenimini verdi..Kandillide de aynı şekilde kişiler oltalarını yagmura ragmen sallıyordu...

1. körpüden 2. köprüye kadar olan bolgede tek 1 tane sandal vardı...

20. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Cumartesi ve Pazar günü tüm boğazda özellikle Emirgan'da inanılmaz bir kalabalık,bol miktarda kraça ve biraz büyüğü istavrit,sahteyle de güzel çinekop ve sarıkanat vardı ama atacak bir boşluk bulabilirsen.Camide omuz omuza saf tutarız ya aynen öyle bir durum vardı.Cumartesi bu safın arasına girebildiğim nadir anlarda 6 tane sarıkanat aldım.Sonra baktım sıkıntı büyüyor 1 kg. da istavrit alıp avı bitirdim.Pazar günü Çamlıbahçe'de öğlen civarları yakında balık boldu küçükler geri iadeli orta boylardan 2 kg.aldım. Açıkta seyrek te olsa eşek istavriti vardı bir tane amca harici alabilen yoktu bir saat değişik takımlarla ağır kurşunlarla açığı taradım ama sadece bir tane alabildim.Burdan amcaya tebrikler.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.