İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Biz arkadaşlarla tekne kiralayıp istinye açıklarına gidiyoruz kanal bölgesine. transit geçen gemilerin dalgaları eşliğinde ince çinekop takımları ve en az 300 gr kurşunla tam dipten güzel çinekop alınıyor o bölgede. Biraz yorucu oluyor ama zevkine deyiyor. Bu şekilde pazar günü 17 parça çinekop ve 30 civarı çoğu çinekoplarla aynı büyüklükte istavrit aldım. köstek 0,20-0,25 beden 0,30 ve turuncu yeşil beyaz simli floş

2. meyhurr

meyhurr yasin defterli

arkadaşlar anadolu yakası boğaz boyunca balık varmı bugün bilgi paylaşabilirmisiniz.

3. Tireli

Tireli Turan

Çubuklu, Kanlıca ve Vaniköy'de kıraçadan başka birşey yok.

4. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    arkadaşlar 3 gün geçikmeli bir rapor c.tesi akşamı gezmek için galata köprüsüne gittim saat 7:30 civarıydı köprünün karaköy iskelesine bakan tarafta karaköy tarafında çok güzel çinekop çekiyorlar dı yer yoktu resmen hiç biryerde oltaları götürmediğim için kafayı yedim resmen...

Benimki kaç santim öğrendim: http://bit.ly/efH9lE, seninki kaç santim?

5. fatihuzal

fatihuzal Fatih

Bugün emirganda takıldım arkadaşlar kıraçadan başka bişey yokdu 15 adet orta boy gerisi iade...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 14 Ocak 2011
  6. eren dede

eren dede eren dede

bugün saat 3 suları galatadaydım yarım kiloya yakın istavrit tuttum köprü oldukça kalabalıktı güneşin batışına yakın boş çekmiyorduk oldukça iyiydi:)

7. obsession

obsession Selçuk

Saat 3 de kulelinin önünden geçtim 2 kişi vardı, mağlum kalabalık degılse zaten balık yoktur..Cengelköy çay bahcesının onunde daracık alanda seri katiller görev başındaydı...

8. MM2

MM2 Safak Corbacioglu

Favori Kamış:
    Remixon 4.20 surf
    Favori Makine:
    SHIMANO STRADIC 8000 FI
    En İyi Avı:
    Lüfer
    bugünde kandilli rapala denemesi 0,1 haftadir kandilliden rapala ile balik alinamadi 2-3 baligin disinda,tek tük iri istavrit aliniyor capari ile,herkese rastgele

9. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Tarabya sabah kıraça vardı, bende Emirgan'a geçtim. Orta boy istavrit vardı.

10. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm bugün emirganda çinekop bereketliydi herkes nasibini aldı ben 23 tane arkadaşım 39 tane aldı balık açıkta 185 ile çalıştım akıntı baya vardı herkese rastgelsin bereketli avlar

11. kanlıca bugün saat 11 den 15 e kadar benim nasibime 7 tane bayağı iri istavrit(iki tanesi çekerken kıyıdan denize düştü)ama sabah gelenler ortalama 25 ila 30 civarı tutmuştu balık zaman zaman geliyor devamlılığı yoktu

12. selam ilk defa yazıyor ama daha önce kıyıdan balık yakaladıysan (boğazda)sorun yok ama hem ilk defa yazıp hemde ilk defa kulelide balık avlayacaksan bence yanlış yere gidiyorsun çünkü orası hafta sonları hem kalabalık hemde ilk defa tutacaksan bayağı zor bir yer imkanın varsa kanlıca veya anadolu kavağı daha iyi yerlerdir hem rahat atış yaparsın tecrübe kazanırsın hemde ortamı iyidir sana yardımcı olurlar yinede karar senin bu arada aramıza hoş geldin

13. burhan07

burhan07 burhanettin

Favori Kamış:
    lineaeffe extrem
    perşembe günü emirgan bereketliydi 20 tane çinekop aldım 150 gram çalıştık akıntı çoktu.

14. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    bugün 21.00-23.30 kulelideydimm çinekopa attım tık yok Vuruş bile alamadımmm

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Ocak 2011
  15. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm rapala ile 8.30-15 arası bereketli avlar rastgele
    :)

16. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Selam, bugün Bebek-Hisar arası sahilde hiç balık yoktu. Ne istavrit ne de çinekop... Bunun üzerine Emirgan'a gittik. Ara ara iyi istavrit yaptı ara ara da kesti. Sonuçta yeteri kadar istavrit yakaladık. Birkaç tane de iri sardalya geldi. İskelenin yanında rapala ile çok açıktan çinekop alıyorlardı. Balık boyları küçüktü, kullanılan rapalalar da küçüktü. Ben 7 cm. Yozuri ile birkaç kez denedim ama yakalayamadım.

17. Kofanacı_78

Kofanacı_78 Aykal Gumus

Bugün kandilli sahilde 10-17 arası ara ara iri istavrit yaptı. Sabahtan 1-1.5 saat rapala ile akıntı burnu ve iskelenin yanından denedim ama hiç birşey yoktu. Sonra kandilli parkının oraya geçtim. 1-1.5 kilo kadar iri istavrit ile saat 17 gibi avı bitirdim.

18. obsession

obsession Selçuk

Açıklar çinekop kaynıyor bilginize, balık çok açıkta tekne ile çıkmanızı öneriyorum...

19. lamassu1984

lamassu1984 MERT KARAMAN

sabah 8.30 dan oglen 13.30 kadar kulelıdeydım tıkkk yok sadece 1 2 kısı kayaların ordan 3 4 adet cınokop almıs okadar bılgınıze arkadaslar

20. obsession

obsession Selçuk

abicim iyim sende iyisindir umarım, son 2 haftadır cıkmıyorum ama haberleri alıyorum sağolsunlar.Kıyıda bişey yok, oltan iyiyse 180 gram kursun atabılıyosan birazda şansın varsa 5-10 parça balık alabiliyosun abi.

Son düzenleme: 16 Ocak 2011
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.