İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. yesilkoy34

yesilkoy34 tuncer

super olurdu ama pazarlarıda calısıyorum :) yınede tesekkurler

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    gürpınarda nerede avlanıyorsunuz bende iniyorum arada sırada ..eşkinaya hiç denemedim kayalık bulamadım..D:D

3. tulumbake

tulumbake ali

başka bir boğaziçi yok

İstanbul boğazındaki balık bolluğunu ve çeşidini birçoğumuz hatırlar veya bilir.Son yıllarda balıkçılıkla ilgisi bilgisi olmayanların boğazda bilinçsizse,umursamazca,haince,üç kuruş para fazla kazanabilmek için büyük küçük teknelerle yaptıkları katliam;bilinçli vatandaş ve yetkililerin çabaları sayesinde azalmış durumdadır.İnsanı ve doğayı seven herkes boğazına ve denizlerine sahip çıktığı sürece,balıklarımız tükenmeyecektir.

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    eveeettt... bugün küçükyalıdan çalıştım yarım kilodan biraz fazla güzel istavrit tuttum sayı olarak nerdeyse bi o kadar kraçede suya iade edildi. açık güzel balık yapıyor ama kıyıda geneli kraçe. serçe parmağım kadar balıkları kovalarına atanlara keşke engel olabilsem sahil şeridi bunlarla dolu. özellikle kraçeleri suya atarken yüzlerine baktım belki demek istediğimi anlarlar diye ama nerde... insanın hadi sirkülerden tebliğden falan haberi olmaz vicdanındandamı olmaz :mad:

5. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

furkan kaç saatte saat kaçla kaç arasında tuttuğunuda yaz kardeşim lütfen :)

6. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    bak onu unutmuşum abi :D saat 17:00-19:30 arasında aldım takımı hazır aldım ama tahminen 15/10 yada 16/10 du beyaz tüy simli takım. ama benden sana tavsiye abi imkanın varsa sandalla açıl biraz iyi balık alırsın gibime geliyo

7. lemodella

lemodella Ümit TALU

Favori Kamış:
    okuma salina--Okuma v-system 3.00 20-80 gr
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000---shimano sienna 4000
    Arkadaşlar merhabalar herkese yarın yeşilköy sahilden avlanmak istiyoruz fakat daha önce avlandığımız bir yer değil istavrit yapıyormu yemlide ne alınabilir biri yardımcı olabilirmi ?

8. kusursuzbuz

kusursuzbuz osman

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    Yayın 10kg.
    ümit yarın ben de yeşilköy sahile inebilirim emin değilim ama kesin konuşmayayım. Sahilden kalın takımla uzak atışlar yaparsan ileriden iri istavrit yakalayabilirsin, 35 gr kurşunla çalışıyorlar kraça peşindeki apaçilere takılma sen ileri atışlarla iri balık ara balık var şuan, selamlar...

9. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

sandal işi teferruat furkancım :D bide o beyaz hazır takımları kücük minibüslü dayıdan aldıysan boşa uğraşma bu sefer getirdiği takımlar pek iş yapmıyor o merada kendiside söyledi.fazla ince almışım dayanmıyo takım dedi. ben geçen gittiğimde onun takımlarıyla atış yapanlar 5 seferde 1 tane cekiyor iken kendi götürdüğüm el yapımı yeşil organzelerle herkesten çok balık tuttum. beyaz iğne simli takım orda iş yaparken kesinlikle yeşil takım siyah iğne denemeni tavsiye ederim gelen balık çok farkediyor ( tabiki balık az olduğunda bu fark belirginleşiyor. ).dayıda farkında ve eritmeye çalışıyor yüklü alım yapmış.

10. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    takım olmadığından ondan aldım. küçükyalıyı iyi bilirim balığınıda iyi tanırım balık pekte seçici gibi durmuyo tutmayı bilmiyenler ayrı tabi. ama geneli kraçe ve çok sinir bozucu.pazar günü balığa çıkıcam nerden olur bilmiyorum ama. büyük ihtimalle boğaza kaçarım gelirsen beklerim :)

eşlik etmek isteyen olursa özelden msj atsın tek başına biraz sıkılıyo insan :D

11. kimerya

kimerya Murat

En İyi Avı:
    Levrek 5 kg
    Arkadaslar Bogazda rapalayla ıs yapan arkadaslar varmı Malum sardalya da cok Sarıkanat vb yokmudur

12. albay73

albay73 mustafa üsküdarlı

Favori Kamış:
    shimano aspire 4.50 kamış
    Favori Makine:
    shimano twinpower sw 8000 pg shimano sustain 8000 fe shimano süper ultegra xsa 10000
    En İyi Avı:
    5kg levrek
    güzel kardeşim eyer 180 grm kurşunla çalışmayı düşünürsen aşıyan mezarlığının önü seni çinokop ve sarıkanat yönünden tatmin edecektir aradığın balık oarada;)

13. kimerya

kimerya Murat

En İyi Avı:
    Levrek 5 kg
    180 benı cok asar su an Sagol yıne de

14. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    pazar günü için kuleli vaniköy taraflarına gitmek istiyorum ama orda hiç olta atmadım akıntı nasıldır kaç gram kurşun kullanmak lazım nasıl bi takım kullanmak lazım bölgenin dibi nasıl ve dahada önemlisi en erken kaçta ve nasıl orda olabilirim küçükyalıdan gidicem

15. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba işim gereği az önce galata köprsünden geçtim (-unkapanı bölümüne bakan tarafdan-) çapari ile oldukça güzel balık alınıyordu sardalya ve istavritler irileşmiş içim gitti :rolleyes: iyi forumlar.

16. onurtepe

onurtepe avşarlı

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE SURFCUSTING 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA MAGIC 280
    furkan merhaba

Bende küçükyalıda oturuyorum.Zaten seninle tanışmıştık hatırlarsan. Sürekli boğazda avlanıyorum. Kuleli ve vaniköy için şu anda 100gr veya 115 yeterli tanviyem 100gr dır. Beyaz igne yeşil organize damla simli takım çok güzel balık alıyor. Beden 24 yeterli olur. ben 24benden 12 köstek kullanıyorum.
    Bol şans

17. mgrafik

mgrafik Mustafa

Favori Kamış:
    olta-zıpkın
    En İyi Avı:
    ahtapot 4-5 kg
    atalar kıyı raporu 27 mayıs

dün akşam koçtaş - dragos arası 16:45 - 21:00 arası 2 arkadaş yeşil simli çapari siyah iğne ile yaklaşık 4 kg istavrit aldık 1 tanede sardalya geldi balık boyları gayet iyiydi yanlız hava rüzgarlıydı gidecek arkadaşlara tavsiyem mont alsınlar ...

18. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    hatırlıyorum abi. peki saat farkediyomu ve nasıl giderim nerde iniyim hiç bilmiyorum oraları dip kayalıkmı az aydınlat kardeşini :D

19. ozan-rs

ozan-rs ozan

Favori Kamış:
    lineafee sprit surf
    Favori Makine:
    okuma dıstance surf 60
    En İyi Avı:
    zargana :)
    Arnavutköy ve bebek aşiyan ne durumda bilgisi olan varmı arkadaslar otaraga doğru yoldayim. Caparimi yoksa cinekopami denemek lazım ?

20. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    sardalya ve istavrit çıkıyor bildiğim kadarıyla , çapari atıyor herkez.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.