İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 29519

29519

Boğazda her yerde istavrit çıkıyor arkadaşlar oltasını kapan gitsin.

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    üsküdardan sabah 6 6 buçuk gibi rapala atsam çokmu saçma olur

3. mustafa_myb

mustafa_myb mustafa

Favori Kamış:
    RON-THOMSON-HEAVY-TELECOAST-390
    Favori Makine:
    OKUMA BOXTER BXF65
    En İyi Avı:
    6 ADET LÜFER
    Neden Saçma Olsun

BENCE SAÇMA OLMAZ KARDEŞİM. HATTA DENEMEĞE DEĞER. (BU ARADA ÖZELDEN MESAJ ATTIM CEVAPLARSAN SEVİNİRİM.)

4. mustafa_myb

mustafa_myb mustafa

Favori Kamış:
    RON-THOMSON-HEAVY-TELECOAST-390
    Favori Makine:
    OKUMA BOXTER BXF65
    En İyi Avı:
    6 ADET LÜFER
    Arkadaşlar Küçükyali, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla Kiyilarindan Yeni Rapor Yokmu Hiç??? Bu Bölgelerde Hiç Mi Balik Tutan, Olta Sallayan Yok???? Cevap Lütfen.:(

5. dede

dede kema ldede

biraz geç olur daha erken atarsanız daha iyi olur

6. Salihkocak

Salihkocak salihkocak

bende bunu merak ediyorum hiç olta sallayan veya gezen yokmu

7. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Benim kendi fikrim ; denizde bu kadar çok canlı varken rapala ile hedeflenen balığı almanız zor olur, ama denemekte fayda var.

8. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    küçükyalıdan kraçe ve istavrit alırsınız akşam üstü 17:30 dan sonra ince yeşil simli çapariyle. kartaldanda güzel istavrit alındığı kulağıma geldi. ama maltepe pendik tuzla hakkında yorum yapamicam. bostancıdan istavrit hiç tutmadım ama güzel kefal yapıyo altınbaş ;) he bu arada küçükyalıdan sıkça çapariye mezgit atlıyodu yemli takımla güzel mezgit alınabilir diye düşünüyorum :)

üstadım ilk otobüsle gidicem ev küçükyalıda olunca en erken o saate kalıyo :eek:

9. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm c.tesi istavrit çok çıkmadı üsküdarda cami önü kraça ve sardalya yaptı cuma çapariye çinekop gelmişti deneme yapılmadı sabah ezanında denense daha iyi olur akıntı fazla yok ilişkene dikkat edin derim rastgele bereketli avlarınız olsun;)

10. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    geçen haftada öyle bişey yaşamıştım 20 mt yanımda çapariye çinekop gelmişti. ve istavriti kovalıyodu balık bi açığa kaçıyodu bi kıyıya

11. tulumbake

tulumbake ali

Cumartesi sabah 06.00- 09.00 arası Kartal da güzel istarvit aldık...İnce takımı olanlar daha şanslıydı.

12. VaRnA

VaRnA Atilla

Dün saat 17 ile20 arasında maltepe sahilden çapari attık.2 kişi 1 kilo alabildik.Açıkçası pek fazla alan yoktu.Cuma çok güzel balık yapmış.
    rastgele

13. tulumbake

tulumbake ali

Pazar sabahı 07:30-09:00 arası kartal sahili bir kilo istavrit aldım...Birkaç tane de sardalya çektik.Rastgele

14. holly

holly YUNUS EYÜP

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    shekspir
    En İyi Avı:
    kefal-3,780 gr
    şamlar barajı

cumartesi akşam saat 5'ten pazar sabah 6'ya kadar istanbul,arnavutköy,şamlar barajında 1 tane irice kızılkanat dışında hiçbir sazan vurmadı bile tam 8 kamış çalıştık yem aynı yer aynı ama hiçbirşey yok.geçen sene enson sezon kapanışında eylülde gitmiştik,ortalama ağırlıkları 200-600 gr. olan 22 sazan almıştık bu sene neoldu bu göle anlamıyorum yada daha erken....:(

15. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    bu sabah unkapanı tarafı kıyıdan attık güneş çıkana kadar iyi istavrit yaptı balık kıyıdaydı kayıklar açıktan çinekop çekiyorlardı.

16. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    sabah kuleliden geçtim 6 gibi omuz olmuza çok kalabalık gördüm. fakat ordakiler güzel balık almış. geçtiim esnada baktım karışan oltada çoktu. çubuklu iskelesine geldim teknee binmek için orası daha skaindi , herkez tırsi takalıyordu istavrit fazla yoktu. tekneyle anadolu kavağı açıklarına geldim , kıyı kalabalıktı mangal yakanlar vardı, olta atanlarda vardı orada hiç o kadar olta atıldığını daha önce görmemiştim. ordakiler de güzel balık yakalıyorlardı. uzaktan gördüğüm tırsi ağırlıklıydı. zaten bizim oltalarımıza da tırsi geldi. oltayı dipleyemeden balık biniyordu çektiğimde hep çapariler tırsi sayesinde gam yapmıştı. tırsilerin büyük çoğunluğu suya iade edildi. ayrıca mezgitte vardı fakat noyları çok ufaktı çoğu suya geri iade edildi.

17. FOX

FOX Onur

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 420..albastar 300
    Favori Makine:
    lineaeffe 4.20 okuma travertine 65..daiwa sweepfire 35 silverstar 3.50
    En İyi Avı:
    16 çinekop..5 kg istavrit
    büyükçekmece sahilde orta derecede istavrit yapıyor akşam 6 8 arası..9 a doğru tek tük...kararınca da kayalıklara doğru eşkinacılar diziliyor borukurduyla güzel balık çekiyorlar..;)

18. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

cumartesi sabah 11 ile 14 arası küçükyalı balıkcı barınakların ordan istavrit denemesi yaptım.19 mayısta o bölgeden çokgüzel balık yakalayanlar gördüğüm için gitmiştim epeyde kalabalıktı o gün.ben gittiğimde çok az kişi vardı. balıkta çok azdı zaten. 1.5 tavalık orta boy istavrit alabildim saat 2 gibi ya hiç gelmiyordu yada çok küçük geliyordu. Bende sonlandırmak zorunda kaldım. pek değmedi gittiğime deli gibi de yandım zaten güneşten :)

19. ozkan79

ozkan79 özkan

MERHaba herkese cumartesi aksam arkadasım hakan ile buluşup avlağımız yenikapı yolunu tuttuk :) saat 18.00 gibi stoperli şamandralı takımlarımızı galata köprüsünden aldığımız kurtlar ile yemleyip suyla buluşturduk...çok geçmeden izmaritler oltamızı ziyaret etmeye başlamıştı hava kararana kadar oldukça zefkli bir avcılık oldu; avlakda çapari ile istavrit alanlarda var idi fakat balıklar küçülmüş kovaya atılmayacak boyutlardaydı :(
    hava karardıktan sonra ortam oldukça kalabalıklaştı herkes stoperli şamandralı olta atıyordu kimisi boru kurdu kimisi teke :rolleyes:
    eşkine yakalayanı görmedik hava kararmasından sonra kayda değer bir kaç iri istavrit dışında oltalarımızı ziyaret eden olmayınca bizde saat 21.15 gibi avı sonlandırıp evin yolunu tuttuk ilgili arkadaşlara duyrulur :)

20. prozack

prozack serhat

eşkina alıyolarsa tekneyle geliyim ben oraya.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.