İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Karaköy; lüfer halen merada.

2. durmus

durmus durmuş

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    okuma ra 1155
    En İyi Avı:
    yakalayamadığım orkinos :(
    saat 16.20 civarında kuleliden geçerken durdum balık tutanları izledim kalabalıktı ve nerdeyse herkesin çaparisi 5-6 lı şekilde dolu olarak geliyodu. istavrit ve sardalya karışık geliyodu ama sardalya daha yoğundu

3. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    resimlerde balık göremedik lüfer yakalayan varsa resimleri paylaşmalarını isteriz unkapanı tarafında sarıkanat alınıyor kısmetse pazar sabahı oradayız..

4. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

karaköy de bugün az balık çıktı 9.30 gibi ayrıldım kalabalık çok balık yoktu :(

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Mayıs 2011
  5. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    2 gün önce yaklaşık yarım saat Karaköy'de rapala atanları izledim. Ben ordayken herkes 2-3 tane aldı. Ben gelmeden once de 7-8er tane almışlardı. Bugün yine uğradım. 2-3 tane alan vardı. Ancak köprüye yakın olan kısımda birinin kovasında 10-12 tane vardı.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Mayıs 2011
  6. alpdeniz

alpdeniz alpdeniz

Bugün sabah 6-8 arası Beykoz Alperenler çay bahçesinin yanındaki parktaydım. İnce takım yeşil beyaz karışık simli çapari ile yaklaşık 50 mt mesafeden ve dipten geliyordu balık. Çok kalabalıktı. Kalabalık eziyete dönüşecek kadar arttı. Akıntının artmasıyla yaşlı amcaların çaparilerinin aşırı kıymetli oluşu birleşince balık olmasına rağmen sıkılarak 2 kg istavrit ve 1 kg sardalya ile Emirgan'a gittim. Sütiş'in önü sakindi. Balık biraz nazlıydı. Çok ince takımla 10'luk beden 8'lik köstek) 35 gram kurşun ile çok yakın mesafeden (15-20 mt) 9-11 saatleri arasında 2.5 kg. istavrit ve ince hamsi, yarım kilo kadarda iri sardalya tuttum. Sardalya ve hamsileri denize iade ettim. 4 kilo kadar istavrit ile evin yolunu tuttum.

7. onurtepe

onurtepe avşarlı

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE SURFCUSTING 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA MAGIC 280
    Kuleli bugun cok guzel balik yapti
    Vanikoye baktin durun fena degildi ama cok kalabalikti ama kulelidee balik daha iri daha boldu yarin gitmeyi dusunenlere kuleliyi tavsiye ederim

8. kıyı gezgini

kıyı gezgini ercanertürk

Favori Kamış:
    gold fısh dolphın 4.20
    Favori Makine:
    okuma espına el-80
    En İyi Avı:
    lüfer
    slm bu gün arnavutköy iyi balık yaptı sabah 06* dan bizim kovalar doldu 11 *30 döndük baya bereketli maaaşşşlllahh

9. dreamersunny

dreamersunny mustafa

saat 1:30 gibi kuleliye geldim ancak balıktaki bereket yoktu nadir kişilerde tek tük doluyordu çapariler birkaç denemeden sonra takımları toplayıp yarın sabaha kadar beklemeye karar verdim malum her atışta 10lu çektikten sonra boş çekmek keyif vermiyor muhtemelen havanın çok sıcak oluşundan dolayı balık açığa ve derine çekilmişti saat 5 -6 gibi tekrar başladığını düşünüyorum,rast gele

10. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Bugün boğazda istavrit bereketi vardı.Uzaktan atışlarda gayet iri balık aldım.Ama akıntı öyle çoşmuştu ki 140 gram çalıştım,kollarımda derman kalmadı:) Herkese rastgele...

11. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Boğaz'da çapari balığı çok boldu bugün. Tutamayanı dövüyorlar derler ya öyle. Çoğunlukla istavrit, arada iri sardalya, tek tük hamsi ve mezgit. Değişiklik olsun diye bu akşam sardalyaları ve hamsileri ızgara yapıp yedim, ikisi de saman gibiydi. Nerede Çanakkale sardalyası nerede bu sardalya. İstavritten şaşmamak lazım, Boğaz'ın balığı istavrit.

12. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Bugünkü balıkları kovadan çıkartırken çektiğim bir resim. 3 cumartesidir yaklaşık 5 kiloluk bu sarı kovayı dolduruyorum. İlkbahar sezonu bereketli oldu. En bol balık da bugun vardı. 3 saatte doldu.

13. dreamersunny

dreamersunny mustafa

omuz omuza tek sıra safta tuttugum balıklar şu anda yagda kızarıyor.bugun sardalya akını var akıntı ve acemiler yüzünden sinirler gerilsede keyifli bir av oldu ,herkese rastgele

14. ambrosia

ambrosia bulut

Bu forum sayesinde balık vardır diyerek eşmle yola çıktık. Emirgan tarafındaydık ve iri istavrit vardı. Kalabalık gitgide arttı. Karı-kocaya yetecek kadar tutup evimizin yolunu tuttuk.

Emirgan tarafında akıntı ; % 70 sağ, %20 sol ve ilginçtir %10 durağan seyir halinde idi. Yanınızda balıkçılar, arkanızda koşan ve geçen yayalar (malum güzel hava) ve önünüzde kıyıya yakın seyir eden özel tekne sahipleri...

15. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    arnavutköy keyfi

değerli kardeşim engin ve bizim tekne grubunun cumartesi yaptığı avı uzaktan hüzünle seyrederken usta avcı,engin ve özgür hakan ağbinin avlarının verimli geçtiği haber karşısında iyice gaza gelerek hiç adetim olmadığı halde 4 aylık bir aradan sonra müthiş gaza gelerek arnavutköye gittim saat 5.00 da oradaydım 6,00 da başlayan avım 11,30 da sonlandı.yakaladığım ufak hamsi ve kıraçaları ayırarak (hamsi gerçekten ayırmak zor oluyor) yaklaşık 5 kilo istavrit iri tartılarak eve gitti ve 3 akrabamız ve bize bölüştürüldü,önümüzdeki haftayı iple çekeceğim...

16. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    üsküdar bereketli bi gün geçirdi sardalya istavrit karışık yaklaşık 5 kilo kadar balık tutup bu kadar yeter diyerek evin yolunu tuttum balık açıktaydı öğleden sonra birazda olsa kıyıladı takım ayırt etmedi ince takım kalın takım. ama koyu yeşil çapari güzel iş yaptı bugün. herkese bol balıklı günler diliyorum.. :)

17. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    SHIMANO SUPER ULTEGRA 6000 XSA
    En İyi Avı:
    SARIKANAT 55 CM ZARGANA :-)
    [​IMG][/URL][/IMG]
    kalenderle cok guzel bı pazar gecırdık sabah 6 dan oglen 2 ye kadar guzel balık alındı...

18. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba herkese;bugün yenikapı oldukca bereketli idi istavrit,sardalya,cok boldu stoperli şamandralı takımlar iş yaptı ilgili arakadaşlara duyrulur.

19. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Merhaba

Cumartsi öğleden sonra saat 3 de tarabya oteli önünde 2 kg. istavrit aldım. işin en ilginç kısmı ise gittiğimde dalgıçlar deniz dalıyordu bir arakdaş intihar etmiş bulamamışlar ama dalgıç denizden çıkınca şok geçirdim. adam otelin önünden eliyle kalkan balığı yakaladı. sanırım bu haftanın en ilginç avı bu. pazar ise açıktan saat 6 ile 9,30 arası 11-17 cm arası iri iri 4 kg istavrit aldım

20. Deniz Sevdası

Deniz Sevdası ZAFER

En İyi Avı:
    24cm Lüfer
    Bakırköy Sahilinden

Bakırköy Sahilinden avlanmayı düşünen arkadaşlar;

Balık sabah değil akşam 18:00 dan itibaren ince takım yada kalın takım önemli değil, beyaz-siyah iğne de fark etmez ve yakın uzak demeden ful çekebileceğiniz kıraca ve istavrit yapıyor.

Biraz açıga atarsanız iri ve güzel istavrit geliyor.

Hepinize hayırlı avlar. :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.