İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    ben dün tarabya otelinin önünden saat 10 dan 14 e kadar 6 iri istavrit aldım. kimse pek balık alamadı ama ender olarak birkaç kişi 17-18 cm boyunda sardalya (tırside olabilir) çektiler. yani cumartesi gibi balık olmadı

2. kimerya

kimerya Murat

En İyi Avı:
    Levrek 5 kg
    Verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım Bu gun dedıgınız yerdeydım 3 tanesı ıstavrıt gerısı sardalya olmak uzere bır bucuk porsıyon balık aldım Ama sız bol bol hayır duası aldınız Tekrar tesekkurler Bazıları gıbı koca denızı kıskanmadınız

3. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Teşekkürler Murat bey, Bugünden sonra av raporlarımı Altınoluk'dan yazacağım :)

Murat Bey Ağustos ortasından sonra aynı yerde palamut denemelerine başlayın, pişman olmazsınız ;)

4. Atescibaba

Atescibaba Mehmet Bayraktutan

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390
    Favori Makine:
    Okuma PL 865
    İstavrit avcılar sahilden de alınmaya başlanmıştır.

5. volkanca

volkanca Volkan

Dün akşam Rumeli hisarı tarafındaydım. İstavrit yok denecek kadar azdı, Arnavutköy tarafı nispeten biraz daha hareketliydi ama kıraça..

6. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    İstavrit seyredi, dün Kabataş sahil'de öğleden 18.30 civarına kadar atış yapan abiler, belki yarım kilo ancak tutmuşlardı.

7. aydincvs

aydincvs Aydın

Cumartesi Maltepe sahilindeydim.

Saat 16:00 gibi mevgit ve iri istavrit yaptı. Ancak istavrit öyle herkese gelmedi.

İnce takım ve ileri atabilenler balıkları altı takii yunuslar gelene kadar

Yer olarak Kartal'a giderken İBB Dragos sosyal tesislerini geçtikten sonra yolun solundaki Opet'in karşısı

Bol şanşlar

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 6 Mayıs 2011
  8. ozan1977

ozan1977 ozan sağlam

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme cast 420
    Favori Makine:
    okuma v system v65
    En İyi Avı:
    levrek 3kg,kalkan 4.5kg,eşkina 2kg
    dün akşam 17.00 gibi küçükyalı sahile indim.gittiğmde balık yani orta boy istavrit çekiyorlardı.sonra balık küçüldü ve arada çapariye mezgitte denk geldi..ince takım kullanıyorlar 10/08,15/10 20gr maximum kurşun..ama çok zayıf balık..umarım önümüzdeki günlerde çoğalır..saygılar.rastgele..

9. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Bu sabah saat 05:30 da küçükyalıdaki balıkçı barınağın uç kısmından 25-30-50 gr kurşunlarla Organze yeşil-simli beyaz-simsiz beyaz ince-kalın takımlarla denemeler yaptık balıkçılığa yeni merak salan eski bir dostumla. saat 09:00 civarı 2 tane kraçe adayı geldi :D iade ettik. 09:30 gibi yunusların saldırısına uğradı mera, sonra 10:15 gibi havanın kuzeyden sert esmesi nedeniyle sonlandırdık. Elde var 0. Spor yaptık temiz hava deniz kenarında kahvaltı termostan demli çay haricinde pek bişey elde edemedik. Çok umutluydum sahil şeridinden ama malesef yine balığa denk gelemedim. Çok fazla ileri atamadık max 50 mt. zaten kurşun gitmiyoki. Çok da iyi atabildiğim söylenemez ancak belli bir mesafeyi geçmiyor yani o kadar abanmama rağmen. napcaz bilmiyorum orda 15 mt den 4 lü 5 li çekerdik eskiden. Şimdi sadece yosun çekiyoruz. :(

Son düzenleme: 5 Mayıs 2011
  10. pendikli

pendikli samet ışık

Favori Kamış:
    lineaffe titanyum surf kamış 4.50
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
    En İyi Avı:
    12 kg akya
    vallahi arkadaşlar şimdi söleyeceklerime şaşıracaksınız belki bilmiyorum ama son 3 gündür pendikle yunus arasında bulunan veterinerliğin ordan ince çapari 35 gram kurşun ile akıl almaz orta boy istavrit alabilirsiniz 3 günde 200 parçayı geçkin istavrit aldım bu akşamda ordayım erken gidemiyorum 7 ile8 arası bu balık 5 gibi başlıyormuş ama

11. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Olan yeni yetme istavrit kesildi. Boğazda ufak boyda yunus balıkları var, hatta bir tanesi birol ağabeyimin oltasına takıldı misina boşaldı sonra kurtuldu:D Arnavutköyde çaça bolluğu malesef yok olmuş durumda çaça sarıyere kadar çıktı gümüşte yok çinekoplar kanal yollu çıkabilir kıyılatacak yem yok inşallah yanılırım. Köprü de kefal yerine çinolu sarılı balık arada mırmır seyrek olarak lüfer avlanılmaya devam edilmekte..

12. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    küçükyalıdan istavrit gümüş devam ediyo ama balık çok seçici çok ince takım kullanmak lazım mümkünse 8/10 takım 15 gram kurşun. ilk fırsatta üsküdara gidicem istavrit için ordaki durumuda yazarım :) herkese iyi akşamlar

13. burhan07

burhan07 burhanettin

Favori Kamış:
    lineaeffe extrem
    bugün arnavutköye gittim istavrit tek tük geliyor arada yarımda geliyor dönüşte sarayburnunda tekneciler kanal ağzını kapatmış heralde çinekop alıyorlar

14. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Dün akşam 7 civarı Galata Köprüsü Kabaaş ayağında ateşli bir grup harıl harıl olta sallıyordu. Ne yapıyorlar diye biraz izledim o arada abinin biri hatrı sayılır bir çinekop çekti. Fazla duramadım ama heralde tek tük geliyordu o kadar adam orda uğraştıklarına göre:)

15. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Mendireğin iç tarafı gümüş dolu havaların ısınmasıyla mendirek ucundan zargana deneyin. Parmak kadar kraçaları da bırakın ki büyüsünler.

16. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, bu konunun ilk mesajını okumanızı rica ediyorum. Ayrıca aşağıdaki mesajımla bundan birkaç sayfa önce de rica da bulunmuştum. Lütfen burada sohbet mesajlarınıza yer vermeyin. Teşekkür ederim.

Rapor harici mesajlarınız aşağıdaki linke taşınmıştır, oradan devam edebilirsiniz.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=7295&page=630

17. durmus

durmus durmuş

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    okuma ra 1155
    En İyi Avı:
    yakalayamadığım orkinos :(
    Aksam 8 de uskudar radarda guzel istavrit aliniyordu

18. webokur

webokur cihangir

güzel bir cumartesinin ardından pazar için hazırlık planları yapan arkadaşlara kısa bir rapor yazalım.. Ortaköy Beşiktaş arası orta boy istavrit 12-17 saatleri arsında 1 kilo kadar deneme sonucu alındı. arada sardalye ve mezgit de gelmekte. genel olarak balığı dipten aldığımı düşünüyordum başka arkadaşlar orta ve üstten de aldılar. {28/10 ==siyah 10 yeşil organze}. balık geliyor yavaş yavaş da olsa. ayrıca istavritin bir tanesinin arka tarafından büyükçe bir ısırık vardı. canavarlar da geziniyor galiba..herkese keyifli pazarlar.

19. alpacino

alpacino HAKAN

Favori Kamış:
    olimpus
    Favori Makine:
    olimpus
    En İyi Avı:
    1750 gr sargoz
    Cumartesi arnavutköyde 3,5 kilo kadar kardeşimle istarvit sardalya ve yemli mezgit aldık sardalyalar baya iriydi.

20. MrtcnKrpnr

MrtcnKrpnr Avcılar

Avcılar Sahil

Avcılar sahil Atatürk evinden Denizköşklere kadar olan kısımda istavrit alımı var belli saatler arası fakat çoğu kraça balık çok seçici ve dipte gibi..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.