İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. vessa

vessa gürel

Favori Kamış:
    Alivio CX Surf TE
    Favori Makine:
    Daiwa WindCast X5000
    En İyi Avı:
    5.7 aynalı
    bu gun arnavutköy coşmuştu herkez kovasını doldurdu sardalye ıstavrıt nezgıt caca hamsi balıkcı tezgahı gıbıydı

2. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    sabah ilk durak küçüksu vaniköy arası tek tük sardalya istavrit beklemeden devam ettim saat 9,30 vaniköy iğne atsan yere düşmez çapariler full devam ettitm kanlıca ajia otelin önüne park ettim kavga ettik park sorunu nedeni ile karkolluk olduk adamları şikayet ettim sonra ver elini kendi çöplüğüm tarabya hemen kıyıdan at çek istavrit izmarit ve sardalya aldıktan sonra birden açığa atan bir abi sayesinde açıktan nerdeyse 15 cm boyunda iri iri istavritler 2 kg alıp evime geri döndüm. tarabyadan alınan istavritler oldukça iri(yer otelin önü)

3. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Boğazın Avrupa yakası bugün bize kısmetimizi verdi....2 saatte uzak atış , yeşil simli çapari 100 gram kurşun ile 2 kg istavrit tuttum.Balık boyları gayet iyiydi.
    Herkese rastgele..

4. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Bugün kızarkadaşımla beşiktaştaydık beni balıkçıların yanında götürmedi :p ama uzaktan gördüğüm kadarıyla iyi istavrit alıyorlardı üniversitenin önünden.Gidelim dedim gözün dönüyo balık görünce dedi gitmedik :D

5. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Boğaz'ın kalabalığından bıkınca Cumartesi Marmara kıyılarını yoklayalım dedik. Burada da kovamız doldu çok şükür. Hem de etrafta insan olmadığı için av çok keyifli geçti. Sarayburnu-Bakırköy arası sahile bundan sonra daha çok uğramayı düşünüyorum.

6. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba;pazar günüde aynı sahil şeridinde oldukça kayda değer yoğunlukda istavrit var idi,balıklar resmen denizden taşıyorlardı hiç tutamayan acemilerde bile 1 kilo balık var idi;son 3 senedir marmaranın kuzeyi balık açısından resmen kurumuş durumda umarım bu sene insanların yüzü güler....

NOT:boğazın kalabalığından kaçmak isteyenler müptelası olmasın oraların :rolleyes:

7. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Boğazda bereket devam ediyor.

Bu sabah kuruçeşme, 09:00 - 11:00 arası
    Takım: Kendi mamûlüm yeşil organze, wmc 11 beyaz iğneli çapari.
    75 gr kurşun.

İsparkçılardan nefret ediyorum, her kaldırıma bir kunta kinte koymuşlar, deli dumrul gibi haraç kesiyorlar. 2 saat balık keyfi yapıcaz ona bile müsade yok.

8. webokur

webokur cihangir

galata bölgesinde 15:00- 16:00 saatleri arası bakma fırsatı buldum. herkesin elinde rapala vardı. kovalarda birer ikişer alan vardı. ben orada iken de birisi lüfer aldı.

9. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    üsküdarda ince çapariyle 2 - 2 buçuk kilo kadar istavrit tarafımca tutulmuştur bu sene balık bol olucak gibi bi hissiyata kapıldım :)

10. dreamersunny

dreamersunny mustafa

cumartesi 3kg istavrit sardalya karışımından alınan gazla pazar günü tekrar solugu kulelide aldık arkadasımla beraber 5er kg lik kovaları doldurup yağı kızdırıp salatayı hazırlayın mesajını verdıkten sonra yola koyulduk

11. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Karaköy rıhtımda yığılı sarıkanat var :)

12. kusursuzbuz

kusursuzbuz osman

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    Yayın 10kg.
    Söylemeyin böyle şeyler, millet kepçeyi kapıp gidiyor sonra :) rapala kullanan gördünüz mü hiç dostum, açıktan mı alıyorlar..?

13. erhanak

erhanak erhan

Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 10000 FB
    En İyi Avı:
    52 cm levrek
    evet rapala ile çalışıyorlar.
    140-150 gr kurşun ile bazı arkadaşlar baya açıktan alıyor.

14. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    KULELİDE sabah 7 den beri İSTAVRİT AKINI VAR HERKESİN BİLGİSİNE ACEMİ OLANIN KOVASINDA EN AZ 3 KİLO VAR

15. İsmail1905

İsmail1905 İsmail

Bugün öğlen Karaköy iskelesinin oradan rapalayla herkes kovalarını lüfer ve sarıkanatla doldurmuştu.

16. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Karaköy'deyim su anda. Rapala ile lüfer ve sarıkanat alıyorlar.

17. andyou

andyou haldun

Favori Kamış:
    fladen x flex, alba rodex 3.90 , lineaeffe 4.50 s-curve
    Favori Makine:
    daiwa emblem x 5000, okuma avenger 30, carmoran 3000 fjet,okuma zeon
    En İyi Avı:
    lüfer kilosuna bakmadım
    sabah kulelideydim 6 dan 8 e kadar durdum balık tutmakdan sıkıldım hayatımda ilk defa..kardeşimle beraber 5 kilo kadar istavrit gelen tek tük sardalyayı kargalara attım...Millet 100 gr atıyor ama hamallığa gerek yok 75 gramda yeterli..ne farkederki diyceksiniz ama devamlı at çekde 25 gr aç çekmek baya kar ettiriyor :)

ps: kurşunu iyice indirirseniz iri istavrit fazla indirmeden çekerseniz en lezzetlisini bir boy ufağını çekiyorsunuz ...

18. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm bugün şemşipaşa bereketliydi radarda açıktan takoz istavrit cami önünden kraça ve irisi diyebidiğimiz 8-10 cm boylarıda istavrit ve tırsi çıkıyor.radarda akıntı yüzünden takılma riski çok fazla bigilerinize.rastgele bereketli avlar

19. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Öğleden sonra saat 14.30 gibi Beşiktaş'ta başladığım avımda yaklaşık 3-3,5 kilo istavrit, mezgit, hamsi ve sardalya karışık tuttum. İstavrit çoğunluktaydı.

20. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000
    Karaköy

Sabah 05.15 de indim sahile, o saat de sahil dolu. 07.00 gibi başladı Lüfer. 07.15 de mecburen ayrılmak zorundaydım. 100 mt açık, Kırmızı kafalı beyaz çin malı sahteler daha iyi çalışıyor. 125 / 130 gr kurşun yeterli. Dün daha güzel balık yapmış.

İlgilenenlere.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.