İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. roimax

roimax Orhan

acemi olarak c.tesi gece 12 gibi galata köprüsündeydik saat 3 e kadar çapari attık sonrasında yanımızdaki arkadaş kurt takmamızı istedi çünk o sürekli tutuyorrdu kaya kurdu taktıktan sonra balıkgelmeye başladı sabah 6 ya kadar devam etti sornasında 1 saat kadar çapari attık iki kişi 2 kg istavritle döndük :)

2. kusursuzbuz

kusursuzbuz osman

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    Yayın 10kg.
    c.tesi saat 18 gibi yeşilköy sahili yokladım, kraça katliamı devam ediyordu. Balıkçı tekneleri gözlemlediğim kadarıyla açıkta görünüyordu, bende yapabildigim kadar (6 tk. çaparı kopardım, inat ettim herhalde ) uzak atışlarla yaklaşık 1kg 14-15 cm üzeri istavriti alıkoydum. Ama açıklar çok güzel iri istavrit yapıyor. 25-35 gr kurşunla kıyıya çalışanları görüyorum 7-8 cm balıkları malesef kovalarına atıyorlar hala...! ilginç olan ise kimse büyük balığı aramıyor, herkes yanındaki ne yapıyorsa aynısını yapıyor...

3. webokur

webokur cihangir

evet malesef etkileşim önemli.

4. kimerya

kimerya Murat

En İyi Avı:
    Levrek 5 kg
    Pazar gunu Kalender de sardalya katlıamı vardı Tutmayı basaramayanlar dayak yedı

5. Balıkçı-Çocuk

Balıkçı-Çocuk Sedat

Favori Kamış:
    Lineaeffe
    Favori Makine:
    Lineaeffe
    En İyi Avı:
    CaddeBostan - 150 GR Lapin
    Pazar Günü 17:00 sularında , Caddebostan ' da iyi bir istavrit sürüsü vardı.1 kiloya yakın tuttuk...

6. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    EUROSTAR CARBON TOLEDO 3.90
    Favori Makine:
    zamanla daha iyisi olacak
    En İyi Avı:
    henüz yok (lüfer 600 gr)(sazan 1 kg)
    eşkina

cumartesi sabaha kadar gürpınar sahildeydik. sabaha karsı 4 de baslayan eskına avımız sabah 8 de sona erdi kısmetimize 5 tane 500-800 gr arası eşkina 750 gr lık 2 tane iskorpit 1 tane yakısılı sevimli gelincik geri bırakacaktım ama igneyi ameliyatla cıkarmak zorunda kaldım 35 cm di boyu 5-6 tane ispari ve 2 tane izmarit cıktı.dün aksam rakı sofrasında hepsi afiyetle tuketildi.

7. vessa

vessa gürel

Favori Kamış:
    Alivio CX Surf TE
    Favori Makine:
    Daiwa WindCast X5000
    En İyi Avı:
    5.7 aynalı
    şu an sazan yasakkk o yuzden gelmemışler oltanıza

8. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Cumartesi sandalla Yeşilköy'den açıldık 2 arkadaş.Çok uzağa değil max 20 dk kadar.4 saatte 7,5 kg istavrit aldık...Balık inanılmaz boldu.En az 5'li geliyordu...Konu komşu eş dosta dağıttık tabi....Yakınlarda oturanlara şiddetle tavsiye ederim..

9. edaggez

edaggez EMRE

Güzel balıkllar avlarınız daim olsun

10. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Şu aralar köprüde ve karaköy'de durum nedir arkadaşlar?
    Güncel bilgiye ihtiyacım var...

11. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Bol bol istavrit diyebilirim ve tabiki sardalya. Köprüde ince takım 08-10, Karaköyde 10-20 tavsiyemdir.

12. prozack

prozack serhat

ABİ YEM OLARAK NE KULLANDINIZ

13. yesilkoy34

yesilkoy34 tuncer

yesilkoy sahıle gelme zamanı geldı sanırım ama yakından kıraca gelıyormus o kotu mınıcık balıkları oltada gormeyı sevmem buyusunler dıye beklıyorum acıklar ırı ıse ılerı fırlatacagız artık sallaya sallaya oltayı :)

14. prozack

prozack serhat

ben senı kıyıdan alırım gelıp pazar gunlerı denızde oluyorum her pazar
    :)

15. unalceleb

unalceleb Ünal ÇELEBİ

Çengelköy kuleliden acayip derecede istavrit ve sardalya çıkıyor, 15 li takımla atıyorum, çoğunda 14-15 geliyor, her gidişte 8-10 kilo arası tutuyoruz. Zannedersem şu anda çoğu yerde böyle.

16. benim_ben

benim_ben emre

Evet bende gördüm geçen gün kulelinin halini herkez 10 lu , 15 şerli çapariler yapmış hele birkaç kişi gördüm 25 li çapari komik bir durum gibi geldi bana ama sonradan anladın onlar işin ticaretinde hiç bilmeyenler bile birkaç kilo balık yakalamıştı bazıları resmen çamaşır legeni getirmişti evet şu mavi büyük legenlerden :) silme kıraça ve çok az istavrit vardı legende sardalyaları ayrı kaba koymuşlardı , şaşıyorum millete balık olmadıgı zaman herkez dert yanar balık çıkmıyo hep bu gırgırlar yüzünden vs ama bakın fırsat milletin eline geçince kimse gırgır filan demiyo 10 kilo 15 kilo kıraça yakalıyo resmen mini gırgırlar dolu etrafta bu işin espirisi tabiyki ama koca bir gerçek kulelideki bu durum, kilolarca kıraça yakalanıyo bebek istavritler, zaten balık var şükürler olsun !!! ne olur biraz seçici olalım 15 kilo kıraça yakalayana kadar 3,4 kilo istavrit sardalya vs yakalayalım en azından vicdanımız rahat olsun .... saygılar amacım kimseyi kırmak degil sadece öz eleştiri.......

17. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    EUROSTAR CARBON TOLEDO 3.90
    Favori Makine:
    zamanla daha iyisi olacak
    En İyi Avı:
    henüz yok (lüfer 600 gr)(sazan 1 kg)
    izmirden boru kurdu getirdik gözümüz gibi baktık gece de hakkını verdi hepsi sağ olsun hihi hihi

18. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Emre sana katılıyorum ve üzülüyorum...nasıl bir ruh bu...amatörle ilgisi yok..

Rast Gelsin

19. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Aşiyan'da saat 12 - 16 arası 3 kg kadar istavrit - sardalya karışık aldım. Beden 0,10 , köstek 0,8 , 35gr kurşun. Beyaz tüylü iğnelere sardalya daha çok geldi.

20. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    balık böyle bol devam ederse çinekop ve lüfer zamanı uzar , balık uzun süre boğazda durabilir gibime geliyor. zaten usta balıkcı abilerimiz de aynen böyle söylüyorlar. tabi gırgırlardan fırsat kalırsa ..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.