İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Selamlar abi
    Aynı durum çoğu yerde geçerli.Bu sene daha bir tane hatırı sayılır eşkina alamadım hepsi ufak. İşin ilginç kısmı bandırmada da aynı durum var. Gelen haberlere göre hep ufak balık var.:(

2. ahaka

ahaka Arif

Herkese selamlar.1 Temmuz Cuma günü saat 16:00-21:00 arası Zeytinburnu sahili bir deneyeyim dedim.Akşam saat 19:00 a kadar tık yoktu.Saat 19.00 dan sonra balık başladı ama keşke başlamasaydı.İlk çektiğim 8'li serçe parmak büyüklüğünde var yok kraçayı dikkatlice iğneden alıp geldikleri yere iade ettim büyümek üzere.Ama maalesef yan taraflardaki oltalar 10 lu çaparileri dolu geldikçe sevinç naralarıyla kovaları doldurdular saat 21.00 a kadar zevkine atıp çektim ama balık boyu hep aynıydı sadece bir tane iri istavrit geldi.Onuda yanımdakilerin kovaya atıp bıraktım.Zeytinburnu sahile bir daha gitmem diye düşünüyorum ama kısmet.Daha önce buraya giden oldumu,nasıldır bilen varmı?

3. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    Üstad,
    Zaten söylüyoruz istavrit zamanı değil hem havyarlı balıklar, hemde kıyıdaki balıklar çok ufak. Ben 2-3 haftadır olta almadım elime.

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    Aynı derten müzdaripiz hocam b.çekmece...

5. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    sehat arıyoz vallahi bakalım..D:D küçükleri misafir edip salıyoz ama babası falan gelmiyor bakalım..D:Ddenemeye devam...:D

6. atarbaki

atarbaki Baki Atar

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit surf kamış 3.60m
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 4000 FB 2+1 BB
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan-4,5 kilo
    İstavrit için çok iyi balık yaptı diyenlere şaşıyorum.Benim gördüğüm herkes hep yavruları atıyor kovaya :mad: .Yavruları atacaksanız kovaya evet çok iyi balık yapar.Kilolarca yakalarsınız.İstavritin olması gereken yasal boyuna bir bakın ondan sonra tutun.İyi balık yaptı diyenler bir de fotoları koysalarda biz de görsek şu iyi balıkları.Saygılar..

7. aadem_23

aadem_23 adem

istavrit yok da başka da mı bişey yok?? bu akşam üstü gitsem -ki gitcem. ne tutarım ne tavsiye edersiniz??

8. 29519

29519

Geceleri büyük iğne ile beden köstek takım hazırla tavuk derisi ile iskorpit tutabilirsin ama aman dikkat elini koluna iğnesi girmesin zehiri can yakar.

9. ozan1977

ozan1977 ozan sağlam

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme cast 420
    Favori Makine:
    okuma v system v65
    En İyi Avı:
    levrek 3kg,kalkan 4.5kg,eşkina 2kg
    dün akşan üsküdar şp.camiinin oradan kaya kurduyla bir menekşe,bir normal izmarit,birde kefal aldım..elimde bolca kurt vardı yalnız havanın çok kötü patlaması yüzünden elimde patladılar..hava iyi olsaydı güzel izmarit alırdım..ayrıca kimselerde yoktu bir kişi istavrite deniyordu fakat oda yoktu..bu olay saat 20:20-21:15 arası oldu..

10. azok

azok Can

İstanbula çok yakın olan hatta neredeyse İstanbul il sınırları içinde sayılan Tekirdağ'daki Beyazköy kumsalında bir karış suda debelenmekte olan 74 cm uzunluğunda en az 6 kg ağırlığında bir levreği saat 14.30 sıralarında elimle yakalamış bulunmaktayım,, sahilde gezinen 70'i devirmiş bi amcanın dediğine göre bu levrek büyük bir balıktan kaçarken yönünü şaşırmış,, (Yakalandığında kuyruğunda bi ısırık izi vardı) herkese rastgele...

11. ozgur sasmaz

ozgur sasmaz ozgur

HEPINIZE RASTGELE BEN RUMELISARINDAN RAHMETLI BALIKCI NASUHİ REİSİN TORUNUYUM..ARANIZA YENİ KATILDIM...HEPINIZE HAYIRLI AVLAR
    [​IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

12. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    özgür kardeş hoşgeldin ..dedenin resmide şahane allah rahmet eylesin nerede o eski balıkçılar.

13. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    gerçi dün yazmam gerekirdi ama yorğunluk ve gece geç saatlerde gelmemden ötürü yazayım dün öğleden akşama kadar ben dahil istavrit emirganda sütaş önü koca bir 0 tek tük alan varda onuda almak için motor takılmışcasına aralıksız atacaksınreeling bakalım buğün durumlar ne olacak:rolleyes: notlar almıştım neredeyse saat başı iğneden ipliğe sonra bi kaza oldu tüm notlar denize düştü

Son düzenleme: 3 Temmuz 2011
  14. prozack

prozack serhat

dün sabah 6 30 da menekseden acıldık 7 8 kg mezgıt 6 tanede ıstavrıt aldık.ama eve gelene kadar mezgıtlerın tursusu cıkıyo.3 4 haftadır böyle.

15. senseç

senseç uğraş

Dün öğleden sonra 1 den 6 ya kadar 4 arkadaş avcılardan tekne ile açıldık.İstavrit çaparisiyle 12 kilo mezgit aldık inanamadım 10 lu 10 lu çekiliyordu tek tük istavrit vardı hayatımda böyle mezgit görmedim balık dipte atmakla çekmen bir oluyor saydığım kadarıyla 50 nin üzerinde tekne vardı son bir haftadır hep öyle balığa doymak isteyenler denesin.Saygılar..

16. prozack

prozack serhat

çok acıktada iri istavrit yapıyo sabah erken ama balıklar havyarlı.kıyılarda ise menekse sahile doğru ağdan geçilmiyo birini atıp birini topluyolar.

17. ozkan79

ozkan79 özkan

poyrazköy mendireği

merhaba herkese 2 temmuz cumartesi saat 19.30 gibi üsküdar sahilden yola çıkıldı ve saat 20.30 gibi avlağa varıldı avlak (beykozdan birazdaha ilerde poyrazköy limanı) saat 21.15 gibi stoperli şamandralı takımlar kurt ile yemlenerek su ile buluşturuldu reeling
    ==kurtdan randıman alınamayınca canlı teke süzülüp taktiksel değişiklikler yapıldı fakat sonuc kocaman ''0'' 4 arkadas olarak gittiğimiz avda tüm gece boyunca 2 ispari'den baska balık gelmedi oltamıza... (kracaları saymıyorum :( )pazar sabah güneşin kendini göstermesi ile karadenizin masmavi sularında 15 dakikalık deniz keyfinin ardından 10.30 gibi dönüş yoluna düşüldü :eek:

2 temmuz cumartesi aksamı hava kararmaya yakın limandan kraca yakalyanlar vardı pazar sabah saatlerinde dip oltasına ara ara kefal geldi gece 2 ispari 1 yavru eşkine onlarda geri salındı idk

gitmeyi planlayan arkadaslara duyrulur banghead

18. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Hoşgeldiniz, Gaya Balığının son ustasına Allah'tan rahmet dilerim.

19. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    6 kg levreği nasıl bir balık kovalar ki ? Aklıma camgöz geliyor fakat farklı kulvarların balıkları :confused:

20. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000

2,5 lt lik 2 tane kola şişesini geceden suyla doldurup buzluğa atın, donmuş suyu varsa livarınıza yoksa kovanıza koyun, suğuk su balığı diri tutuyor, balık salmıyor kendini.

Sinan Kantaş

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.