İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrikler, bu kıyı avı değil de uzunolta zannedersem.

2. yaman1903

yaman1903 Yaman

Öncelikle s.a..Foruma yeni üye oldum ve bu kıyı raporlarını çok faydalı buldum bende her ne kadar acemide olsamda gittiğim yerlerdeki raporları yazıcam...

Bugün akşam inş. arnavutköy fenerin oraya gidicem istavrit, zargana ve lüfer denemelerini yapıcam umarım eli boş gelmem :)reeling

3. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    pardon arkadaşlar bu zargana tavuk göğüsü yermi

4. hersezen

hersezen hakan

Favori Kamış:
    yabomax
    En İyi Avı:
    Eşkina&Lüfer
    Ben zarganayı önceden kendime yem ayırmadı isem midye ile yakalıyorum sonra kendi kuyruğunu yem yapıyorum.Güzel netice alıyorum. Hamsi,Gümüş,İstavrit gibi dağılmıyor. 1 yemle 3-4 tane yakaladığım oldu. Denemenizi tavsiye ederim.

5. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Zargana hareketli olan coğu yeme atlar.Zargananın ana yemi gümüştür ;)

6. unexpected

unexpected HAMZA

bence zargananın ana yemi hamsidir abicim ama mübarek iğnede durmuyor :) ayrıca dün gece zeytinburnu sahilindeydim lüfere denedim, gece saat 21 gibi yavru yunuslar bastı bende topladım takımı taklavatı.

7. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Bu akşam Tarabya sahile inecek var mı? 2 gece önce 7 adet lüfer alınmış (güvenilir kaynak). rüzgar hızı 21km! sıcaklık 21 derece civarı olacak. Gelecek arkadaşlar 0538 889 81 79

8. 29519

29519

Valla ben dün oradaydım tık yoktu oltalarda 50 kişi olta atar bir kişi alır buda balık var demek değildir. amaç oltalar sudayken muhabbetse eğer her yerde balık var, yok balık sadece balık tutmaksa amaç hiç kasmayın kendinizi.

9. balikoltasi

balikoltasi Birol

Tarabya sahili full olacak her günkü gibi yine desenize.
    Gidecek arkadaşlara yem temin edip gitmelerini öneririm zira istavrit karaborsa. Dişliler istavritleri kaçırmış meradan.

Son düzenleme: 16 Eylül 2011
  10. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Yarın Üsküdar sahilde o beyaz dönen şeyin olduğu yere gideceğim neler çıkıyor eğer insanlar lüfere atıyorsa gitmeyeceğim çünkü orada insanlar lüfer avlamaya çalışırken biraz daha agresifleşiyorlar ama bunun gerekçesi ekmek parası olduğu için onları işlerinden alıkoymakta istemiyorum :D .

11. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    istanbul kıyı raporları bence anadolu ve avrupa yakası diye ayrılmalı. avrupa yakasının raporları içinde kayboluyorum. yok mu bu yakada ava giden sahilde gezen tozan duyan...? özellikle marmara kıyıları küçükyalı maltepe bostancı üsküdar?

12. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    katılıyorum sana furkan kardeş.anadoludan rapor bulucam diye tüm istanbulun raporlarını okuyoruz. gerçi oda iyi oluyor ama dediğin gibi avrupa- anadolu ayrımı olsa daha iyi olur.

13. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Ben yarın Üsküdar'a gideceğim umarım bir şeyler çıkar . Ona göre bilgilendiririm kendi yaptığım av yerine yan tarafımda olan profesyonellerin durumunu anlatacağım. :)

14. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    çok daha iyi olur çünkü avrupa yakasına geçme şansı herkeste olmuyor. o durumu olan o raporlara da bakar. yetkililere sesleniyorum lütfen kulak verin :)

15. cindo

cindo cindo

En İyi Avı:
    10'LU çapari 9 istavrit 1 karabatak
    anadolu yakasında bu sıralar kefal var boğaz kalamış civarı .....

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bu sıralar anadolu yakası sakin olduğu için hiç rapor düşmüyor.Sabırlı olalım, suların soğumasıyla yakında balık başlar!

17. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Uzun zaman oldu foruma yazmayali,ama hep takip ediyordum bu yil yaz sonundan sonra 3 5 defa baliga gittim genellikle beykoz ve cengelkoy tarafina gittim sadece yaklasik 20 gun once cengelkoy de 1 kg yakin istavrit yakaladim, digerleri tamamen sifir denilebilir gecen hafta sadece bir yerden bir kac kefal yakaladim yarin bir aksilik olmaz ise kefkene gidecegim umarim balik yakalriz tekne ile gece cikacagiz yaklarsak fotograflari paylasirim herkese iyi avlar

18. Balıkçı_snipeR

Balıkçı_snipeR DAVUT

Arkadaşlar aslında aranıza 2010 yılının 5. ayında katılmıştım ancak elde olmayan sebeplerden şimdi yeni bir üyelikle yine sizlerleyim. Foruma yazmayalı epeyce oldu. Özlemişim açıkçası.
    Uzatmadan gürpınar sahili hakkındaki raporuma gelim. 2 gün önce gürpınar sahildeydim. Öğleden sonra saat 2 gibi başladığım zargana denemelerine gün batımı sıralarında lüfer denemelerimle devam ettim. Ancak ikisinde de bi hareket olmadı. Sahil şeridi boyunca zargana denemeleri vardı. Kimsede balık göremedim. Hava kararınca tamamen lüfere döndüm ama onda da vuruş dahi olmadı. Gürpınara balık ne zaman uğrar çok merak ediyorum doğrusu.
    Uzun aradan sonra ilk raporum biraz olumsuz oldu ama affınıza sığınıyorum artık.
    Tüm balık dostu arkadaşlarıma da buradan selamlarımı iletiyorum.
    Saygılar...

19. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    herkeze iyi akşamlar.bizde dün akşam saat 630 gibi avcılardan 3 arkadaş olataları denize indirdik 2 saatte 2kilo civarı mezgit aldık ama mezgit gerçekten çok fazla biz biraz geç kaldık gerçi üç kişi ye iki kiloda yeterdi.sonrada gece balığı için konteynırların önüne geçtik 3 saat civarıda orda takıldık ve souç ta 5 tane eşkina 2 kilo civarı eşşek istavriti ve 20 tane iskorpit ve ispari

20. nidya78

nidya78 Aydın

Teşekkürler.

0.16 asso misina kullandım nippon misinadan daha zor kopuyor. Bir tane iri denilebilecek zargana aldım. Onuda çekerken kalamam açıktı. Çok eğlenceli oldu çekmesi. Minyatür kılıç avı gibi oldu. İlginçtir sabah 10 dan sonra zargana olmasına rağmen yeme atlamadı hiç. Çok büyük kısmıda yemi ağzına almasına rağmen iğneye takılmadılar. Yem olarak istavrit kuyrukaltı ve midye kullandım. Gümüş çok fazlaydı ama yanımda ince takım yoktu kepçeylede su üstüne ve kıyıya yaklaşmadıkları için alamadım.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.