İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. deePblue

deePblue na

istavrit akşam saat 7gibi deliriyor desek yeridir..
    sonra bıçak gibi kesiyor.
    öncesinde zaten yok
    saat 12ye kadar yapılan yemli denemesinde güçlü tek bir vuruş ve kesilen ikinci iğne(iğneler arası ip misina çift kat)..
    boğaz

2. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu mevsimde lüfere atılırmı,O balık şimdi olurmu diye kızan amcalara ders olacak şekilde oltaya bir vuruş,Ardından kıyıya alınan 30 cm civarı lüferle herkesin susup yemli takıma dönmesi ve bana utanırca bakmalarını izlemek, sayısız vuruştan sonra gece 2 de eve 1 adet lüferle dönmek.İşte bu akşamım böyle geçti. Herkese iyi avlar...

3. yaman1903

yaman1903 Yaman

aynısı akşam banada oldu ama ben alamadım hiç..21.00 - 03.00 arası tamamen kuruydu...sabahta olacak gibi değildi..hayırlı geceler...sanırım birkaç hafta sonra istediğimiz gibi alırız..

4. deePblue

deePblue na

şu yaşanan olayların birde nerde olduğunu yazsak (nokta yer söyleyin demiyoruz)
    pasifikte mi..
    kızıldenizde mi..
    marmarada mı..
    yoksa boğazda mı ???

5. tofim34

tofim34 hasan

Favori Makine:
    GS-9
    En İyi Avı:
    .....?
    Arkadaslar mrbb... Dun gece 5 ten bu yana Kalander deyim...daha siftah yok...nerde kardesim bu balik...duyan bilen haber versinn

6. prozack

prozack serhat

maşallah allah nazardan saksasn

7. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

O Konuda ben başlık açmıştım zaten ama anadolu yakasında çok fazla balıkla uğraşan kimse yok. olanlarda zaten boğaza yakın kişiler. birkaç caddebostan birkaçtanede kartal hattından yazan var. Birazda bizim kıyıların fazla sığ olmasından ve dipte kaya olmamasından kaynaklanıyor sanırım balık az. bu yüzden yazan da yok fazla .

Son düzenleme: 17 Eylül 2011
  8. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Sipariş ettiğim makina gelsede balığa gitsem. :(

9. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Marmarada avlanıyoruz.

10. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    Pztsi Veya Carsamba Ins Kuleliye Gidicem Yine. Geçen Gun Rapala Ile Iskorpit Ve Gelincik Aldik Birer Tane. Fazla Durmadan Geldik 15 Tane De Istavrit Almsitik Daha Oncesinde. Lufer Ve Cinekop Gelir Diye Dusunuyorum Bir Hafta Icinde. Ins Guzel Av Olur.

11. yekialem

yekialem burak

selamlar,
    formu uzun zamandır takip ediyorum.lüfer ile ilgili avlanan arkadaşlar
    lütfen tuttukları balıkların fotolarını paylaşırsa seviriniz.ayrıca bölge olarak avlandıkları yeri paylaşmaları hem bizler için hemde formun konu başlığına uygun olacağı kanaatindeyim.hepinize rastgele

12. alpacino

alpacino HAKAN

Favori Kamış:
    olimpus
    Favori Makine:
    olimpus
    En İyi Avı:
    1750 gr sargoz
    sandallamı çıktınız?

13. cesiniay

cesiniay Cengiz

Favori Kamış:
    Sıweıda golıhat 4.20
    Favori Makine:
    Okuma DT60
    En İyi Avı:
    Lüfer,Kefal,İstarvit
    muhtemelen sandalladır.o bölgede o miktarda balık şu dönemde ancak sandalla olur.Ayrıca bol miktarda sandal ,tekne kiralayıcıları vardır.saati 15 liradan başlıyor.

14. Ümit BALLICA

Ümit BALLICA Ümit BALLICA

Selamlar.Sandalla çıkmışlardır Avcılar sahilden mezgit almak imkansız gibi birşey ,mezgite göre sığ bir sudur.

Bu arada bende dün akşam Avcılardaydım..Gırgır ağları seridği zaman balık kıyılıyor.. 1 saat güzel istavrit alıyoruz gırgır gidince kesiliyor..Artık akşam suyu değilde gırgır suyu bekler Olduk. 1 Saatte yaklasik 1 kilonun üstünde istavrit aldık.

15. babil

babil İrfan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.
    Kartal sahili 17.09.2011

Akşam 18:15 de oğlumla birlikte Kartal Koçtaş civarına giitm , 18:45 - 19:30 arası çok güzel istavrit yaptı , birara ben bile 7 li 8 li çektim.
    Herkes 10lu 12 li tuttu o zaman arağında , sonradan azaldı tektük geldi bizde eve döndük 20:30 da evdeydik 2 saate 1 kiloya yakın istavrit sığdırdık.
    Benim denizle aram pek iyi değil buna rağmen ben bile tutabildim.

16. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Bugün üsküdar sahilde o radarın sağında ustaların olduğu yerde güzel boylarda izmarit tuttular benim yanımda yem yoktu o yüzden çapari attım istavrit gelirse yem yapıcaktım gelmedi.Neyse yaklaşık 40 dk sonra yem geldi (karides) ilk atışımda olta koptu.Neyse dedim yaptım oltayı attım güzel bir izmarit geldi sahile kadar çektim gördüm balığı oltadan kurtuldu gitti.Tutamamaktan çok o balığa üzüldüm kurtulduktan hemen sonra yan döndü ve öldü.Sonra acayip vuruşlar aldım kıyıya kadar çekiyorum hatta arada gelirken bir asılış oluyo oltaya sonra bir çıkartıyorum bomboş yemler gitmiş köstekler karışmış hep aynı şey oldu sonra dahada vuruş almadım herkes istavrite döndü istavrit adlılar ben hiçbir şey tutamadan tam gidecekken bir de dalgadan aldım ayarı ıslandım neyse benim için çok kötü geçti. Umarım sizin gününüz iyi geçmiştir İyi akşamlar. :)

17. 3182

3182

alp izmarit yakalandıktan sonra hızlı sarma ağır ağır sar çıkart sudan ağzı o kadar kuvvetli değil yırtılıp kurtuluyor tahminimce.

18. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    evet sandalla çıktık

19. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Teşekkürler bir daha ki sefere inşallah :) :D

20. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    küçükyalıda akşam havanın kararmasına yakın 8 10 tane (bugün benden fazla balık alanı görmedim..) istavrit var bi kişide 2 tane zargan aldı. ama hava karardıktan sonra yemli istavrit yapıyor. güvenilir kaynaklardan aldığım haberlere göre kartal ve tuzladan lüfer alınmış...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.