İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Shimano alivio dx surf 4.20,,Okuma Salina Sea Spin 2.40
    Favori Makine:
    Shımano Alıvıo 4000FB,,Shimano nexave 10000fb
    En İyi Avı:
    Lüfer 33 cm :(
    Kenan Abi Lodosu almayan bölgeleri nasıl secmeliyiz liman icinde sansımızı denesek nasıl olur acaba bir de bu yagmurda balıga cıksammı diye dusunmeden duramıyorum.Yer Yesilkoy Florya arası herhangı bı yer NOT:Cuma aksamı yeslkoy lufer yaptı fakat cumartesi lodos tan tık yoktu.Bugun de aynı durum olucaktır fakat liman ıcınden lufer vs alınırmı dusunmekteyım.

2. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500

vallahi mera ismi vermek istmiyorum gittiğim yer istanbulda belki lüferin sarıkanatın ilk alındığı yerdir tabi bilen olursa birde gititğim yer koy gibi üstü tepe olduğu için rüzgar almıyor. yalnı dün yağmur 2 gibi başladı 4 e doğru şiddetlendi o saatten sonra zaten denizin rengi bulandı. tabi bu bulanmanın sebebi hala denize akan dere yatakları suyu bana göre. boğaz için derinlik haritasından bakarsanız koyları bulabilirsiniz. gerçi forumda değerli üstadlara da bu soruyu sorarsanız onların engin bilgileride sizi aydınlatacaktır

saygılar

3. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    bu derinlik haritasını nereden bulabilirim? nette baktım ama bulamadım

4. 3182

3182

Ve aleyküm selam . Güzel balık almışsınız gündoğan. Biz canlı istavritlere vuruş bile alamadık. :D Sizin orayı turladım balık kaldırdığınız sırada sizi gördüm fakat sabah palamuta çalışma işi olduğu için orayı tercih etmedim. :D

5. MsM

MsM Gündoğan

Abi canlı yemleri bıraksaydın yaa bana yem sıkıntısı çekiyorduk. Mekan kalabalık olduğu için silikon yapamadım. Kokmuş yemlemler bu kadar oldu.
    Taze yemim olsaydı performans ikiye çıkardı. Palamut yaptımı bari.
    Kısmetimizde varmış abi. Allah bereket versin.

6. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    lodosta balık olmaz diyenlere, asıl lodos tam palamut havasıdır, balığı karadenizden içeri sokar.

7. 3182

3182

Gündoğan araba ile önce bi sahil turu attım . Sonra istavrit tuttuk. O iş baya bi uzun sürdü .15 istavrit tutmak bizi telef etti. Yemliye olta atmamız 3 ü 4 ü buldu.

o yemler sende olaydı boğardın balığı. Palamut görmedim ben tutan başka yerde tutulduysa bilmiyorum. Yağmur da gece bizi telef etti iyice turşu gibi olduk evin yolunu tuttuk. Hafta sonu balığa gidilmez ipini koparan sahilde. Her tarafta bira sidik kokusu karışık. Çöp pislik. sabaha karşı sahili bi gezsen .Komple yasaklarım o sahili bu işe belediye başkanı olsam.

8. MsM

MsM Gündoğan

Katılıyorum abi millet giderken dağıtıyor pislikleri ortaya bırakıyor.
    Biz süpürüpte gidiyoruz. 3 seneden beri ilk zamanlar aynı meraya takılırım. bomboş olurdu. Taze taze yemlerimide tutardım sıkıntı çekmezdim. Dün kimseyi rahatsız etmeyeyim diye yem tutamadım hafif kurşunla yine yeme çalışsaydım herkesin olatasını toplardım.Balık boğaza yayılsada benim meram yine boş olsa.
    Kalabalıkta avlanmayı sevmiyorum eziyet oluyor. Harbi o yemler bende olsaydı katliam yapardım. Neyse buna da şükür.

9. musti1976

musti1976 mustafa

arkadaşlar kanlıcadan haberi olan varmı yarın gitmeyi düşünüyorumda şimdiden saolun

10. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    bu yagmurda gitmek bile başlı başına takdire şayan.tebrikler

11. submarine1976

submarine1976 Serkan

ustam cumartesi gecesi saat 23.30 - 06.00 arası kuleli sahlindeydim, tek vuruş alamadım...

12. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Lodosta boğaz genelde iyi balık yapar.Dün de lodos vardı sabah Tarabya otel'in önünde güzel bir palamut aldım.Dönüşte (yerini söylemeyeceğim) tekneler kıyıya çok yakın mesafeden zargana kullanarak uzun olta ile indir bindir lüfer alıyorlardı.

13. T.FİLİNTA

T.FİLİNTA tayfun

Slm.herkeze Bende Takipçiyim Uzun Zamandir.. Musti Kanlicanin Neresine Gidiyorsun? Gerçi Yaklaşik 2 Haftadir Düzgün Bir Av Vermiyor!

14. T.FİLİNTA

T.FİLİNTA tayfun

Anadolu Kavağinda Avlak Yer Bilen Varmi? Gitsek Acaba Av Yapabilirmiyiz?

15. oguzemres

oguzemres oğuz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Safina Spa-Pro 55
    En İyi Avı:
    4 Kg istavrit + 4 kefal
    Tarabya Sahil

Tarabya sahilde 09.10.2011 sabah 04:00 den 07:00 a kadar biz dahil o bölgedeki kimse istavrit bile alamadı. olsun yine de termostan manzara ve yağmur eşliğinde çay içmek bile keyfti. amaç da keyif almak zaten.

bir iki tane birşey de tutsaydık fena omazdı ama neyse mrsparkle

16. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Oranın oltacıları daha profesyonel ve usta oldukları için kendi meraları ve yakaladıkları balıklar hakkında uluorta çarşaf çarşaf raporlar yazmıyorlar artık. Avrupa yakasının rezalet halini gördükten sonra onlara hak vermemek elde değil.

Bizim burda her türlü gümüş kraça rapor paylaşımına devam..

İtina ile her türlü mera bozulur, takım üstüne takım atılır..

17. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    Ben motosiklet kullanan biriyim, Balat tarafından Eminönü istikametine doğru giderken iki şerit olan yolun sağ şeridinde, akşam 19.00 civarında olabilecek trafikte giderken arkamdan deli gibi sellektör yapan ve benden yol isteyen ticari taksiye ben sağ şeritte gidiyorum geçmek istiyorsan sol şerit senin diye çıkıştım, adam resmen üzerime sürdü ve bana çek sağa çek sağa diye tacizde bulundu . Yapılacak en olgunca hareket olarak hemen 155 i aradım plakasını söyledim ama telefona çıkan memur beni resmen başından savdı kimi kime şikayet edelim ...

bu konu dışı örneğim Türkiye de şikayet mekanizmasının hiç olmadığının örneğidir.

18. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    on parmağın onuda bir diğil ya ömer abi arada elbet çürüklerde çıkıcak. gerçi ben olsa sağa çekerdim... :D gençlik işte hihi

19. T.FİLİNTA

T.FİLİNTA tayfun

DOĞRU DİYORSUN ÜSTADIM AMA MADEMKİ BÖYLE GÜZEL BİR SİTE KURULMUŞ EN AZINDAN ÜYELER ARASINDA BİR SOHBET ORTAMI BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMAMIZ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

20. yomrali

yomrali hüseyin

En İyi Avı:
    azimle uğraşıyorum...
    Pazar sabah 06-11 arası çubukludaydım. 20 kişi tek bir vuruş bile almadı. Sadece ıslandık :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.