İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Murat Yesir

Murat Yesir Murat

Favori Kamış:
    Remixon 4.00 mt
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    Kofana 2.Kg Civarı ve 2 kişi 118 parça sarıkanat 1 gece ve sabahı
    Bugün KARAKÖY de balık pazarına bakıyordum olaki balıga gidersem canlı istavrit varmı diye, gördügüm kadarıyla canlı ve taze istavrit de var kg 5 tl ama altta ezik ve geçmiş balıkda mevcut alırken dikkatli olun alttan kepçelemesine müsade etmeyin en kafadan 5 tl olan balıga 7 yada 8 tl verecem ama canlılarını kendim alıcam dersenizde yok demiyorlar ,, arkadaşlar birde tezgahın birinde yaprak çinekop satıldıgını gördüm çok üzüldüm ve şikayet etmek istedim ama nereye edecegimi bulamadım böyle bir durumda nereye şikayet edilecegini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

2. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

boğazın derinlik harıtasını www.gemitrafik.com dan bulabilirsin

3. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    o terbiyesiz taksiciyi şöförler cemiyetine şikayet edebilirsin plakasını vermen yeterli olacaktır seninle ilgilenmeyen polis memurunuda eger konuşmanızın kaydı varsa genelde kamu görüşmeleri kayıt altına alınır emniyet müdürlügüne şikayet edebilirsin o hareketi yaptıgı kişi senin yerine hüseyin çapkın olsaydı ne olurdu adamın aklını alırlardı.hepimiz insanız başımızdakilerde bizimgibi insan biraz ugraşırsan kesin sonuç alırsın kimse ugraşmadıgı için bazıları böyle sorumsuz oluyor..

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    polise murat abi polise cyr

bu arada bu hafta içi yada pazara palamuta çapari atmaya gitmek istiyorum küçükyalıdan otobüsle gidicem ve ilk defa gidicem tam nokta tarif edebilicek bi hayırsever arıyorum :)

5. 29519

29519

Bak onlar anca bundan anlar.

6. Murat Yesir

Murat Yesir Murat

Favori Kamış:
    Remixon 4.00 mt
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    polisin ilgilenecegini sanmam

7. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Arkadaslar Tarabyada Palamut durumu nasıl bilgisi olan varmı sabah çapariye gidim diyorum malım lodos karadenızden giriş havası var palamutun ;) gecen sabah gec akldım ben gıdene kadar 50 kısıden 40 kısı almısttı hele bır arkadas 1 cekıste 3 tane aldını gördüm bir ihtiyar amcada siyırtma ile palamut aldını hemde yanımda gördum sasırdım :) ufacık sınek ıgneyle hehheehe :) nedım ya kısmet ..

8. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Haftasonu Boğaz raporu:

İstavrit: Çok seyrek

Zargana: Bol

Palamut: Hiç yok, Pazar sabahı Tarabya'da onlarca kişi tek bir balık bile çıkartamadı.

Lüfer: Boğaz'a girmiş durumda. Yeniköy'de kıyıya çok yakın mesafede uzunolta ile alıyorlar. 30 kadar tekne 15 dakika içinde7-8 balık çekti.

Kıyıdan yemli lüfer: Bazı yerlerde yapıyor bazı yerlerde yapmıyor. Ama balıklar çok küçük, ortalama 15-17 cm. Daha küçük balıklar da çokça yemlere saldırıyor. 20 cm'in üstü nadir geliyor. Bu küçük balıklar bu mevsim için çok şaşırtıcı. Korkarım lüferin çok zayıf olacağının işareti olabilir. Normalde 15 cm civarı balıklar büyüklere yem olma korkusu ile Kasım sonlarına kadar Boğaz'a girmezler(di).

9. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Bugün bisey yoktu ama yarin ne olur belli olmaz

10. Murat Yesir

Murat Yesir Murat

Favori Kamış:
    Remixon 4.00 mt
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    avrupa yakasına gelirsen kalender ordu evi önüne gelebilirsin..

11. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    tam ordu evinin önümü

12. fikret_34

fikret_34 fikret

merhaba bende motorsıklet kullanıyorum genelde bende o yoldan giderim coğu kez şunu bılmenı isterımkı motorsıklet kullanırken en dıkkat etmen gereken taksıcıler ve minibüscülerdir bunların sağı solu pek belli olmaz nerede nezaman duracağı belli olmaz tamirhanelere git bak en çok iş bunlardan gelir en cok kaza yapanda bunlardır nedenmi kendilerini yola cıkınca bişey zannedıp ne kırmızıda dururlar nede saygılı davranırlar akılları fıkırleri para herkez evine rıskını götürmek için çabalar ama bunlar insan hayatını içe sayanlar ben motorsiklet kullanırken kesinlikle taksının arkasından gitmem veya aynada görürsem yol verırım gitsın allaha yakın olsun bana uzak olsun gelelim senın konuna sana adam sellektör yapmış çünkü gözüne kestirmiş seni dursan kavga ediceksın en iyisimi siktir git dersın olur bıter cok kaşınıyorsada durursun sağda zıplarsın adamın tepesine bidaha motorsıklet kullananlara yaklasmazlar hem:) bide aklıma gelmişken trafıkte motor kullananları pek takmayanlarda bayaaa var bunların zoruna giden ise trafık sıkışıklığında onlar bekler sense aralardan sıyrılır gecersın bu avantajın var buda onların cok zoruna gider hoşçakal görüşürüz bye...

13. yavuzakkus

yavuzakkus yavuz

Favori Kamış:
    shimano nexave
    Favori Makine:
    mitchell
    bugün saat 14 ile 20 arası tarabya açıklarında balık maalesef sıfır su baya bı bulanıktı... herkese rastgele

14. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    var var...sen denemeye devam et...kulagıma geliyor haberler üsküdardan bile alan oldu kaç parça

15. karamurat39

karamurat39 murat

Favori Makine:
    cormoran 5000
    En İyi Avı:
    akya 400 gr
    herkese merhaba yeni üye olarak forma ilk yazışım bizde sabah 6 dan 10 kadar şilede idik yemli yemsiz denedik 1 tane bile tutamadık daha dogrusu 3 gündür şilede tekneler bile boş geliyormuş..

16. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    salıya ordayım...ya nasip dicez sezona

17. ofsetci

ofsetci murat

bu hafta sonu kanlıcada 1 tek istavrit alan olmadı bı ıkı kısı kefal aldı c tesı sabahı 12 ye kadar ordaydım bebege gectım bı ıkı saat orda takıldım gene tık yok aksam yemlı ıcın arnavut köye gectım bı bakındım bı kac cınekop alan oldu olta atmadık tanıdıkların oltasıyda takıldık bı kac tane bır karıstan buyuk ıstavrıt aldık sıkıldık dönduk sabah dalışa gıderız dedık lodos izin vermedı

18. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    evet önü.zaten gittiğinde kalabalığı görürsün.Güzel haberlerini bekliyoruz,Rastgele.

19. kanaryasesi

kanaryasesi Tayfun Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    Dün gece Emirgan da 4 lüfer ve muhtelif sayıda çinekop alındı..
    Bu arada tanıyan bilen, duyan gören olursa diye yazıyorum.. Emirganda ipini koparmış bir adet dıştan takma motorlu fiber sandal denizde başı boş olarak görüldü, yakalandı ve emirgan iskelesine bağlandı.. İstinye civarlarından dubasını kopardığını düşünüyorum.. Bilen varsa haber versin..

20. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

öncelikle hepinize bol avlı haftalar diliyorum qarkadaşlar bu hafta sonu berbat geçti burdan balık çıktıgını yazdım duyan duymayan gelmiş balık tutmak (milletin oltasını çekmek)deli etti beni adam önüne atacagına saga solla sallıyo bi çeki allah yandık 4 olta beraber pazar günü çok sevindim fırtına yagmur kimse bişey alamadı deli ettiler beni deli bi adamlar üste çıkıyo yokm sen yanlış atıyosun falan cahille ugraşmak çok zor ya katil olucan yada susup eyvallah diyecen ben eyvallah dedim şimdilik

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.