İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    dayanamıcam bu aksam da gıdıcem heralde ya. alamayacagımı bılıyorum ama nebılım acayıp bı dürtü :D

2. 29519

29519

İyidir o dürtüler bende akşam balıkçıdan biraz istavrit alıp deneme yapacağım bakalım görecez.

3. naim

naim NAİM

abicim akşam saat 5 ten 9 uza kadar ne aldın aldın tafsiye ederim

4. musti1976

musti1976 mustafa

arkadaşlar hava raporu veren sağlam site varmı önericeniz biri başka biri başka sölüyoda pazartesi için şimdiden sağolun :D

5. prozack

prozack serhat

alico abi canlı zarganayla alınıyo ama seyrek adam bası 2 ser 3 er taneden asagı alan yok ben hariç :)

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    süpermiş ya fena sayılmaz fazlasıda üreyebilir bence deneyelim hemen mantıklı

7. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  8. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    yarın rüzgar hızı 11km/h ve sıcaklık 21 derece.reeling reeling reeling reeling reeling

9. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Cumartesi Balık Raporu

Merhaba Arkadaşlar Ben siteye uzun zaman önce üye olmuştum ama daha sonra şifreleri ve mail adresini unuttuğumdan siteye giriş yapamıyordum. Zaten genelde Ekim ayından aralık sonuna kadar balık avlamayı tercih ediyorum. Bu sene ilk sarıkanatlarımı cumartesi akşamı boğazdan aldım. Gelelim hikayeye . Sürekli balık zamanı avlanmaya gittiğimiz arkadaşımla çinekopa gitmeye karar verdik ama pek ümidimiz yoktu. Daha sonra forumdan takip ettiğim ve lüfer haberi gelen meraları gezmeye başladık. Boğazda birkaç yerde durduk olta attık ama tek vuruş bile alamadık. Bizim haricimizde bekleyenlerde vardı ama onlarda birkaç parça çinekop alabildiler. Sonra yavaş yavaş daha ileriye gitmeye başladık. Ve bayağı kalabalık bir gurup gördük. Sadece 2 kişilik boş yer vardı. Yemlerimizde taze değildi ama attık oltalarımızı suya. Tabi biz atana kadar milletin kovalarında 3 er 5 er çinekop sarıkanat vardı tabi. Sonra arkadaşım peş peşe 3 çinekop aldı. Bende tık yok. Sonra o durakladı ben 4 tane peş peşe aldım sonra arkadaşım bir tane daha aldı. ve yağmurun başlamasıyla gece saat 3 gibi avı sonlandırdık. Yemlerimiz taze olsaydı çok daha fazla balık alabilirdik. Ama buradan takip ettiğim kadarıyla bu sıra oralarda da bişey yokmuş. Havaların kötü gitmesiyle inşallah balık meralara akar. Bu haftasonu daha hazırlıklı olarak gitmeyi planlıyoruz. En azından düzgün takımlarla ve canlı yemlerle. Herkese rastgele.

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Bu ne arkadaş ya, haftasonu yine yağmur mu var? zaten bi haftasonumuz var banghead :mad:

11. yekialem

yekialem burak

özelden gelebilir misin

12. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tamam Roy bu sene geldiğinde İskorpit yakalayıp yapıyoruz bu olayı. Zaten Ağustos'ta geliyorsun başka bir şey yakalanmaz. Dileyen herkes davetlidir.

13. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    sen yapcak adamdan haber ver ben hemen getırırım sana azmı tuttuk tarkanla ve diğer arkadaşlarla beraber derin suda off dıyorum ben yapmam yaparım dersen bulurum

14. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Yapacak adam biziz abi:) İskorpiti ayıklamaktan, pişirmekten filan iyi anlarım. Tulum çıkartıp fileto, sonra da Roy'un tarifi gibi şişe dizip ızgara yaparız. O zaman bekliyorum Beykoz'a bahçede mangal yapmaya.

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Evet aret bu sene agustosta ordayim yapalim bu iskorpit sis olayini bi gece sabahlasak epeyce tutariz sen temizlersin ben pisiririm :) bi de resim çekerik millet klavyeyi yer :)

16. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Şu anda yeni üyeliğim aktif olmadığından özelden mesaj yazamıyorum.

17. nidya78

nidya78 Aydın

http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=35626

Şaştığinı görmedim. Tek geçerim. İngilizceyle sıkıntısı olanlar google chrome'u indirip türkçesinden bakabilirler.

google chrome indirmek için adres;

http://www.google.com/chrome/index....=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-sk&utm_medium=ha

kurduktan sonra bu siteye chrome'dan girerseniz "Bu site gavurca çeviriyim mi abi?" diye soruyor. Çevir gitsin derseniz türkçe olarak görüyosunuz.

yok uğraştırma beni derseniz işinize yarayacak bazı kısımların türkçesi şu şekilde;

Wind speed : rüzgar hızı
    Wind direction : rüzgar yönü
    Cloud cover (%)
    high / mid / low : bulutluluk yüksek/orta/alçak
    *Precip. (mm/3h) : yağış
    Windguru rating : Site sörfçüler için olan bir site, bu kısımdaki yıldızlarda sörf için puanlama diyebiliriz. Yıldız yoksa dalga ve rüzgar yok tekse az var 2 ise orta 3 ise bol diyebiliriz.

09h 12h 15h........ : bu kısım günün saatleri

tu : salı
    we : çarşamba
    th : perşembe
    fr : cuma
    sa : ctesi
    su : pazar
    mo : ptesi

yinede chrome kurun derim :) Internet explorerin yaradığı en iyi iş google chromu indirmek. :D

18. yekialem

yekialem burak

arkadaşlar yenikapı ile ilgili akşamları çinokop duyumları gelmeye başladı
    bilgisi olan var mı?

19. vinchenzo

vinchenzo Gürkan

Arkadaşlar,
    Sahteleri aşşadan yüzdürmek için kurşun bağlanarak atılıyor.
    Fakat sahtenin yüzüşü bazen bozuluyor yada dönerek geliyor..
    Paintte şöle bir çalışma hazırladım sizce bu şekilde bu iş görür mü?? hihi

20. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    O duyumlar yenikapıdan değilde cankurtarandan gelmeye başlamıştır. Eski batık geminin oradan. Ama orada çok fazla balık almanız mümkün değil. Alacağınız en fazla 4 - 5 parça çinekop olur. Oranın iyi tarafı da bazen çok güzel süprizler yapması. Mesela geçen sene 24 EKimde 33 cm lüfer aldım.
    Ama farklı meralarda gün oldu 45 parça gün oldu 28 parça aldım. Gününe denk gelmek lazım. Çalışan adam için çok zor. Hergün kovalamak lazım. Bazı günler oldu eve gitmek zorunda kaldığıma isyan ettim. İndir bindir balık yaparken.
    Balık işi böyle işte. Bazen balık için bazı şeylerden fedakarlık yaparsın bazende bazı şeyler için balıktan.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.