İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. dede

dede kema ldede

kesinlikle mükemmel olur şu an tam zamanı taze istavrit bulursan güzel lüfer sarıkanat alırsın sabahta palamut çaparisi atarsın çok güzel olur

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    evim teee küçükyalıda. o yüzden biraz macera gibi birşey olacak benim için reeling
    iki haftadır köstek bağlayıp duruyorum iş yapacaktır diye ümit ediyorum. lüfer veya palamut yada ikisi birden, olurda tutarsam ilk defa tutmuş olacağım :)

3. dede

dede kema ldede

yanına yağmurluk al yoksa perişan olursun yağmur gözüküyor hafta sonu

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    balık alayımda denize girip çıkmaya razıyım. yinede bir yağmurluk taşımaktan zarar gelmez tabi :)

5. janavar

janavar fatih

Favori Kamış:
    carizma
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    palamut 1,300 kg
    ben bu fanteziyi çok yakından hissediyorum ve biliyorum aynen senin dediğin gibi gecen cumartesi yaptık tarabya otelin oralarda....
    gece çinekop alan oldu boy limit altıydı denedik vuruş alamadık iiki olmamış küçük olduğu için.. sabahta palamuta çalışırız dedik çaparileri hazırladık malesef gırgır denen canavarı kullanan mahluk lar 10 mt önümüzden kasa kasa palamutları aldılar bize bişey bırakmadılar 8 10 gırgır vardı aldığım haberlere göre halen gırgır devam ediyormuş koca bir sıfırla maceranın sonuna vardık ama olsun muhabbet vardı arkadaşlık vardı oda yeter eğer bunların olabileceği ihtimaline razıysan dene derim idk

6. Cumali

Cumali gokhan

anadolu yakasından akşamları takıla bilecek arkadaş lar varmı gece sabahaha kadar araba var

7. uurproject

uurproject Uğur

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Lüfer
    merhabalar , bu basligi uzun zamandir takip ediyorum , paylasimlarin yararli buradaki kisilerin sohbet ve bilgi paylasimlarini seviyesi ve olmasi gerektigi gibi oldugunu dusunuyorum. Saat 24'den sonra bogaz inip yemli denemeler yapmak istiyorum bir yuzde verilirse kizim icin bir kac parca balik alma olasiligim nedir :)

tesekkurler.

8. ozan1977

ozan1977 ozan sağlam

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme cast 420
    Favori Makine:
    okuma v system v65
    En İyi Avı:
    levrek 3kg,kalkan 4.5kg,eşkina 2kg
    furkan kardeşim,benim b ildiğim su üstü takımı; 3 iğneli(4 numara)en üst iğneye 5-10gr suyun durumuna göre kıstırma kurşun takılır..100cm 030mm misinaya ile oltanın klipsine takılır,haricinde başka bir ağırlığa gerek yok..yem olarak canlı kıreçe takılır..en üst iğneyi gagaya diğerlerini sırtına ve kuyruğuna sadece hafifçe batırmak yeterli..bunu atabildiğn kadar uzağa atıp makinayı kapatıyorsun..batarken ufak ufak tasmalar atarak yemide hareketlendiriyorsun..balık zaten 3-5 metrelerde yemi çatır çutur götürüyor..böyle zevkli bir şey yok..karaköy iskelede 4-5 yıl önce bu takımla çok balık aldık..hatta duvarın dibne el oltasıyla bu takımı atarak sarıkanatları çektik..av saatleri akşam hava kararmaya başladığı saatlerdi 4-5 saat avlanıyrduk..bu takıma hamsi takarakta köprüden palamut aldığımız günler oldu orada sadece suya düşer düşmez kapatıp kendi kendine inmesini bekliyorduk..hamsi zayıf balık olduğundan hareket ettiremiyorsun..iğneden çıkar gider.palamut öyle bir bindiriyorki olta küt diye yerinden oynuyor..benim bildiğim kullandığım takım bu kardeşim..başkada varsa bilmiyorum..rapala ve kaşıklada su üstü aldık ama olta düzeneği olarak bilmiyorum..

9. ozan1977

ozan1977 ozan sağlam

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme cast 420
    Favori Makine:
    okuma v system v65
    En İyi Avı:
    levrek 3kg,kalkan 4.5kg,eşkina 2kg
    bu arada cumartesi gece sarıyerde gece 21:30 -02:30 arasında 11adet sarıkanat,çinekop aldım..yem çok taze idi..

10. janavar

janavar fatih

Favori Kamış:
    carizma
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    palamut 1,300 kg

evet haklısın aslında bu bahsettiğimiz olta takımı zoka olarakta diyebiliriz tak yemliği sal denize bekle bindirsin bildiğim kadarıyla öyele tecrübe ettim palamutta ::::mrsparkle

11. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    arkadaşlar bugün galatadaydım, sarayburnu ve yenikapıdan arkadaşlar gelip koprude kefale attılar, değil lüfer,çinekop istavrit bile ceken yokmus nerdeyse.gün boyu zoka-hamsi denemesi palamut-0-,bolca kefal ve eşek istavriti,geneldede hiç palamut çeken olmadı.

12. janavar

janavar fatih

Favori Kamış:
    carizma
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    palamut 1,300 kg

1saat önce arkadaşımaradı galatadaydı tek sarıkanat alınmış birkactanede lüfer bayunda idk

13. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Sabah erkenden balığa gideceğim saat 5 gibi o kadar balık tutacağımki demedi demeyin...

14. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Aliço usta dayanamadın değil mi:) Balık haberleri kendini hissettirmeye başladı gibi.Ne diyelim,rastgele...

15. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    ben de dayanamıyorum artık bu havaya, yarın erkenden Tarabya sahildeyim. Bakalım ne çıkıcak reeling hooked

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    işlem sabah 05:00 itibariyle tamamdır gibime geliyor hayırlısı

17. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Aliço reis, hayırlı haberlerini bekliyoruzhooked Rastgele...

18. 13114

13114

Favori Kamış:
    Michell 4.20 surf
    Favori Makine:
    Daiwa bg30
    Ben sabah avcılardan çıkacağım için sarıyer otobüsünü (5) yakalarsam tarabyaya gelirim.
    Ama büyük ihtimalle sabah arnavutköy veya emirganda rapala sonrasında yemilk istavrite akşamı da yemliye.Lakin sanırım bu zamanda fındıklı da birşeyler olmuştur hem de balık yapmaz ise tramvay ile dönişüm kolay.Sabahlamaya gerek olacak balık daha yok sanırım.
    Sevgiyle

19. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    daha nasıl haber vereyım amudamı kalkayım tamamdır dıyorum sabah gidecekler balığa gitsin. tutamayanda gelsin beni görsün :D
    kanat kanat geldi balıklar beklemeyiniz diyorum başkada birşey demem. kafama kurşun rapala vs vs de istemiyorum bu arada:D

20. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    doğrudur üstad, ben ekabir,saat 12 de balığa gidersem anca kefal alırım,altımdada motor bas git boğaza oda yok,sabah zorlıcam gitmeyi, sabah 9dan sonra köprü akşama kadar palavra...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.