İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Gün daha parlamadan oltanın suda olması gerek yoksa zor bence

2. Serji

Serji Serkan

Hayırlı ve Bol avların olur inş abicim..sorması ayıp ama :) nerden avlanacaksın?yer mekan üstü kapalı bari olsa belirtebilirmisin?:) tekrar rastgelsin herkeze bol avlar dileğiyle..

3. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    kopru eve yakın diye keyfe keder gidiyorum,yoksa dediğin çok dogru.kalabalık gidilecekse sabah tadından yenmez, malesef tek çıktığım için vede iş durumuna göre geç balığa gidiyorum.Tabiki amaç balık tutmak ama insan muhabbette istiyor..

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    kesınlıkle gokhan yarın balık çok olacak hemde çok çok tutulacak.....

5. TarikC

TarikC Tarik

Alico kaptanın verdigi çok değerli bilgiyi değerlendirmek gerekli, her zaman ki gibi dikkate alınmalı bence . Bu akşam gelen bilgiler de Alico kaptanın dediği gibi bir çok verimsiz gibi görünen meralarda güzel hareketler var sonuçlarda güzel. Herkeze verimli avlar.

6. erdalll

erdalll ERDAL

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    22 adet çinekop
    ilk raporum
    pazartesi aksam 19:00 salı sabah 10:00 arası arnavutkoy akıntı burnunda yagıs sonrası balık olur umuduyla 15 saat lık ugras sonucu 0 sıfır cektım rapala yemli çapari hepsi nafile fırtınada kaldım yagmurdan ıslandım gece 22:00 gibi birisi yemli 2 tane çinekop aldı hepsi o balık şimdilik yok arkadaşlar

7. maligunel

maligunel mehmet ali

yağış sonrası asıl bugun oldu , deniz güzelce yağmuru yedi hava ve su sıcaklığı biraz daha düştü . İstenilen şartlar oluşmasa Aliço kaptan bugece balığa çıkmazdı :)

8. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)

furkan kardes slm .
    bak cumali abi gecen benide aradı senın orda kartalda oturyor arabası var ;) bana dedı 2-3 kıs bulup hafta ıcı yada hafta sonu cıkalım balıga dedı bence burdan bır grup kurup cıkalım ;) cumalı abıde araba var yani..gercı bende kayınnamada pendıkde kalıyorum arada sırada bazen sen ıstersen cumali abiyle bir görüş toplanıp bı kac kısı gıdersek ıyı olur cubuklu palamatut lufer yapıyor dıye duydum bızım buranın yanı arnavutkoy akıntı burnunun karsı rakıp yerı duydum cubuklu fenaymıs ;) gıdebılırız yanı 1 kısı dahabulsak ..arabası zaten mazotlu dızel 5 tl adam bası yeter bıle ;)

9. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    abi ara benı gıdelım yaw sorun degıl ;) ben gelrım karsıya yeterkı balık olsun cubuklu duydum balık yapıyormus benı uskudardan alırsın olmadı ;)

10. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    biliyorum o yeri adres bizim adres :) fotolardan teşhis edilmişl galiba heh :)

11. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Dün gece yagmurda tarabya tek tük balık yaptı ne dense balık hep yukarda sabah kabatasa geldık bır tık yok du YALNIZ Fena bir vurus aldım bölesıı gormedım kamısın ucu remen kafa attı..cektım 5-6 tur sonra bır baktım hafiflestı ne olsun bıde beden mantardan sonrası yok buyuk ıhtımal kaba lufer yada kofanaydı :(

Bu arada sabah hale gıtık yem alamaya halinde hali pek içleracısı degildi yani ..ALTTAKI VIDEOYU SEYREDERSENIZ GÖRURUSUNUZ..BAYA YAPRAK CINEKOP VARDI :(

12. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Dün Akşam balık raporu

Merhaba , dün akşam yine taze yemim olmadığından pazardan aldığım istavritlerle çinekop yakalamaya gittim ben sadece 3 adet çinekop çektim ama sağ tarafımdaki adam zokayla 10-15 civarı tuttu. Tarabyaya gitmek için haftasonunu bekliyorum. İnşallah haftasonu güzel balık yapar.

13. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    Lüfer Açilişim

Dün akşam 8 bu sabah 7 itibariyle sonuçlanan avım 1 adet kaba lüfer...2 adet lüfer..2 adet sarıkanat 5 adette cinekop
    .. gecen sene oltama gelen yapragı aynı sekilde iade etmiştim denize..kaba kaba büyüde gel diye...geldi,,hatta naber abi bile dedi :)

14. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

yer tarabya alman sefaretinin önü bilmeyenlere duyrulur

15. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

ben ve arkadaşım aytaç dün akşam sahile indik fakat su berbattı çok bulanıktı takımları açmadan geri döndük inşallah bugün durulur bu arada gündüz kovaları istavritlerle dolduruldugunun istihbaratınıda aldım

16. mturan5

mturan5 murat

bilmeyen mi kaldı 40 senedir balık kovaladıgımız mekanlarda artık bi kıçlık yer bulupta sıgıntı olarak bile balık kovalayamıyoruz

17. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    yaw arkadaslar bilinse ne olur bilinmese :) herkes kısmetini yer .
    2 sene evel hıc unutmuyorum 4 arkadar kabatasda yanyana oltalarımız attık basaka kımse yok koca sahılde.gece 11 gıbı gıtık sabah 5 e kadar ben 4 tane aldım lufer onlar seyretı çıldırdı yokmantar kırmızıymıs yok yemı buyuk genıs takmısım yok yakına atmısım :) bu sefr sabah 5 oldu bunların 3 u aldı luferı ben seyretım YANI NASIP KISMET YER ONEMLI DEGIL ;)

18. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    37 yaş kırk sene iyi marifet birazda kovalamayanlar kovalasın istirahat edin:D

19. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Sorun balık olup olmaması değil. Sorun koyu yazılı yerde zaten.

20. mturan5

mturan5 murat

iyi diyorsun da timur kardeşim biz zevk almak için gittigimiz evimizin yakınındaki bölgelere artık gidemiyoruz nerde çokluk ... meselesinden gecede en az 3-4 mekan degiştiriyoruz küfür edenler etrafı kirletenler bağıranlar oltayı üste atmıştın hafif kurşun takmıştın kavgaları kalabalık acemilerin usta olup nede olsa döveriz tavırları gerçekten insanları balık avcılığından soğutan unsurlar avın ve avcılığın ne olduğunu buradan bir kere daha anlatmamın bir anlamının olmadığını düşünüyorum balık isteyen arkadaşların eğer isterlerse kumkapı balık halinde oltalarına balık takalım da avcılığı gerçekten zevk için yapan arkadaşlar yapsın.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.