İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    su an tarabya sahil sarıkanat lüfer yapıyor. Yem sıkıntısı çok!!!!

2. mturan5

mturan5 murat

özkan arkadaşım benim yazımı ya tam anlamamışsın yada anlamak istememişsin önemli olan balık tutmak degildir önemli olan insanlıktır muhabbettir.küfür ve hakaret degildir ben uzaktan gelen insanlara söylemedim tabiki gelecekler denizlerimiz ve göllerimiz tüm insanlıgın malıdır kimsenin malı degildir.iki kişinin arasına 5 kişi giripte 10 olta açıp küfürlü konuşup etrafı pisletenlere insanların huzurunu bozanlara lafım

3. 6868

6868 Göksal

Nerde Bu Tuttuğunuz yer

4. maligunel

maligunel mehmet ali

Göksal bey imza ve profil ayarlarınızı yapmadan , 2.mesajınızda yer soruyorsunuz . Ayarları yapıp arkadaşların sizi daha iyi tanımasına olanak verdikden sonra , umarım size daha fazla yardım etmek isteyeceklerdir.Saygılarımla

5. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Merhaba kusura bakmayın ama bana da sorma tarzınız biraz garip geldi.
    Öncelikle bir selam verip konuya girmeniz yada kendinizi tanıtmanız gerekmezmi?

6. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    Sen yeterki iste :D Eşlik ederim tabi kardeşim :)

7. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35

Merhaba,

Müsadenizle ben buna farklı bir yorum getirmek istiyorum.
    Şimdi hır gür olur bunu biraz doğal karşılamak lazım, çünkü oradaki herkes eğitim almış yada davranış bilincini tam olarak görgü edilmiş insanlar değil. Herkesin bir doğası var bazen öyle oluyor ki takımlar bir birine karıştığı zaman iki adam oltasını kenara alıp, '' sağlık olsun '' diyor. Bazıları da bir birine laf söylüyor.

Ne kadar o kısımdan dem vurursan vur, bu değişmez. Yaşını almış ve hemen hemen hergün aynı avlağa giden bir grup insanın içine gidip olta atmanı anlayışla karşılamalarını bekleyemezsin.
    Birde şu var, bazen çıldırmamak içten değil bir söylüyorsun, iki söylüyorsun olmuyor.. Bende şuan acemiyim, ama çok daha acemi olduğum zamanlar oldu. Ama burada okudum ettim en azından, millet rapala çalıştırırken ben aralarında istavrit çapari atmadım. İstavrit olduğu zaman kanaldan büyük büyük full takım çeken abilerin olduğu kısıma gidip hiç şansımı denemedim. Önce kendimi tanıttım oraya gittim geldim. Sonra atmaya başladım. Yani demek istediğim biraz da yol yordam bilmek lazım.
    Bazıları geliyor sen el emeği kendi takımını yapmışsın, atıyorsun hop adam çapraz atıyor, ve '' şöyle, şu tarafıma geç ordan topla '' dediğinde birde laf yiyorsun.

Yazdıklarınız dan anladığım kadarı ile, bu şekilde anlayışlı olursanız, zaten size kimse birşey demez, ama dediğim gibi birazda dikkatli olmak lazım. Tıpkı araba kullandığımızda '' trafik, insanlar, stres '' gibi faktörleri göz önünde bulundurduğumuz gibi.

Açıkcası ben bugüne kadar, haksız bile olsa bana kızan kimseye bunu çok görmedim. O da öyle bir insan demekki öyle yetişmiş. Özür diler, biraz kenarda balığa devam ederim.

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Arkadaşlar sahte ile sarıkanat/lüfer alabilen ya da alındığını gören var mı? kurşun destekli rapala ile deneme yapmak istiyorum ama sanırım herkes taze yem ile yatırma üsulü avlanıyor..

9. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Sahtecilik için henüz erkendir. Bu mevsimde yemli avlanılır. Kasım'dan sonra sahte ile avcılık başlar. Tabii deneyecekseniz, olmaz diye bir şey yok.

10. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    sahteyle gece güzel iş yapar şuan aret arkadasın dedıgı dogru daha erken ama tek tukde olsa gene alınır gene ama :) degmez gunduz çok yorar ;) en ıyısı dedıgı gıbı kasımı beklemek yanı istavrit kaybolucak ;)

11. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    teşekkürler.. istavrit zaten kayıp gibi bişey :)

12. yekialem

yekialem burak

Arkadaşlar hava yine lodasa döndü:(

13. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

çapariye geliyomu üstad

14. nidya78

nidya78 Aydın

AliCo Abi bugün senle gelemedim diye baya üzülmüştüm. Sabahtan beri elim telefona gidiyor sonra geri çekiyorum, ben sevmem balıktayken aranmayı sende sevmezsin diye aramıyordum. Valla kısmetin benden kapanmıştır. Gözüm arkada kaldıydı. :D

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Yarınki maça bakıcaz artık aydın sorun yok:D

16. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Evet karşılıklı sevgi, saygı filan olsa, olur bu iş ama... Hani nerde onlar.

Bazıları var ki, orayı babasının malı, kendi tapulu yeri sanıyor resmen. Ve zaten en başından seni orada istemiyor. Bu noktadan sonra da yapacak bir şey kalmıyor elbette..

17. janavar

janavar fatih

Favori Kamış:
    carizma
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    palamut 1,300 kg
    ewet haklısınız eğer işi biliyorsanız birde YÜCE MEVLAM SABAH KISMETİNİZDE BALIK AVI NASİP ETMİŞ İSE sizin onların arasına girmenize gerek yok ya sağında yasolunda muhakkak size ayrılmış yeriniz hazırdır MEVLAM TARAFINDAN nasibinizi alır gidersiniz onlarda havasını::::

18. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Ali abi sahilden 2 km. açıkta demirlemiş geminin altında Yavru Palamut yapmaya başlamış. Kaynak çok sağlam.

19. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    Hemen aldiim canlı haberi sana veriyim arkadasım cubukluda 7 cm lik yeşil ve mavi sahtelerle 3 kisi toplamda 5 adet cm 30 dan Kucuk olmamakla beraber lufer alımıstır bugün 14 30 itaberi ile son durum bu sekildedir palamut malesef yok onuda soyliyim ama zaten lufer var ise palamut olmayi versin:)saglicakla kal

20. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    demediğim kalmadı aret raporla cevap vermek zorunda kaldım ne yapayım....en son mesajdada yavru palamutları........

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.