İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. vinchenzo

vinchenzo Gürkan

Yanlız Timur Hoca,,
    Bişiii sorucam..!!!!
    Ordaki arkadaşların,,
    kullandıkları kamış boyları ve kullanılan ağırlıklı kamış markası neydi ???
    Hiç dikkat edebildin mi??

2. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    valla fazla dıkaket ertmedım ama pahalı kamıs degıl pıyasa malı normal kamıslar ...

3. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Üstad eline sağlık güzel paylaşım olmuş, senin mekana ugradım gündüz boştu kabataş.

4. vinchenzo

vinchenzo Gürkan

Yaw,,
    Arkadaşlar,,
    Okuma Cedros Tele surf kamış 420cm 100-200g kamışı hafta sonu almayı düşünüyorumda..!!!
    Bu ürün hakkında KÖTÜ yorum yapabilecek olan var mı??
    Acayip,, kaşıntım varda..!!!
    Ayrıca bunu en ucuz nerde buluruz..
    Yani en azından avmarketi.com dan daha ucuza.. :)

5. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Timur abi akşama doğru hiç almışlar mı ?

6. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    valla gokhan bende uskudardan tekneyle kabatasa gectım bır bakım ne var ne yok dıye sola dogru bogaza dogru yanı dereden beter akıntı vardı ve hıc bırsey yokdu 10dk durdum cıktım bızım oltacı can abı erol abı bırde uskudarlı mustafa abı 3 ksıı vardı kabatas bu aralar durgun :(

7. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Buraya da bir bakıver...güzel bir kamış,hayırlı olsun kardeşim.

8. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    valla ben 3 de ordaydım 3.15 3.20 gıbı cıktım aksam aldılarmı bılmıom ama ben gelmeden 1 sat evvel o kofanayı cekmısler bıkac tanede kacırmıslar bedenı patlatmıs kaldırıken

9. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Buda gecenlerde zıpkıncı bir arkadasın sarıyer rumelı fenerınde dalıs anında kayıda aldıgı görüntü..
    Lüfer lerin karadenizden bogaza girişleri hey mübarek yaaa..

10. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Üsküdar radar-cami arası hemen her dönem balık yapan bereketli bir av sahasıdır ancaaaaaakk hemen hadi koşalım lüferleri kovaya atalım şeklinde heyecanlar oluşmasın...Bereketi kadar da zor bir mekandır..dere gibi akar, 150 gr kurşun tutamaz oltayı vesselam..dibi kayalık midyelik, saniye geciksen dibe takar takımı hediye edersin suya..ee kamış da ister tabi ki..resimlere ve videoya dikkat edin sıkı surf kamışları kullanır oranın müdavimleri..150 gr ile olabildiğince abanarak atacaksın rapalanı..sonra kamış havada, misinayı gergin tutarak elinle kontrollu şekilde salacaksın..kurşunun dibi bulduğunu hissettiğin anda da sarmaya başlayacaksın..yoksa rapalan yapışır bir yerlere ziyan olur..ben Üsküdar'lıyım ama orada tuttuğum balık 10 u geçmez..balığı bol, avlanması sıkıntılı bir yerdir..zaten resimlerden de göreceğiniz gibi her daim olta atan 10-12 kişiyi geçmez..milletin balıktan haberi olmadığından değil rapalalarına kıyamadıklarından.Üsküdar hayali kuran kardeşlerim durumu bilsinler ona göre hazırlıklı gitsinler istedim..hepinize rast gelsin kovalarınız dolsun.

11. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    aynen arkadasa katılıyorum özellıkle rapalada profosyonel olmayan ve meranın suyunu bılmeyenler okusun bu yazıyı ;)

12. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Feyiz abi ben yazacaktım sen zaten gerekeni yazmışsın.Gerçekten iyi ekipmanınız yoksa ve usta değilseniz bence oradan uzak durun.

13. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    orada değil rapala atmak çapari atmak bile büyük ustalık gerektiriyor. 130 gram hop at suya, sola kay kay kay kay fazla bekletmeden çek akıntıyla sürüklenmesin başkasına dolanmasın ama aksiyonda ver balığı bul çek sonra sağa git kovana at tekrar at...

14. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:

Arkadaslar zaten göruntulerı dıkkatlı seyredersenız adamlar 180 200 gram kursun ve temkınlı atıslar suyu cok ıyı bılıyolar yanı oranın profu olmuslar yabancı gelen orda yazık rapala ve takım cok verır + mıletı alırsınız devamlı tartısma cıkar yanı kısaca prof olmayanlar bence gitmesin dicem ama :) neyse gene sıze kalmıs ...

15. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Çok haklısın abi ben bu sene izmarite atarken 150 gram kurşun atıp 20 metre soldan çektiğim oldu inse problem yok inemeden akıntı alıyor getiriyor kıyıya kadar :D Geçen cumartesi 3 kurşun 1 sahte kaybettik

16. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    timur harikasın usta ya ne diyelim gözümüz gönlümüz açıldı ALLAH razı olsun ayakların dert görmesin

17. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Sevgili dostlar yukarıdaki açıklamayı yazmamdaki amaç sakın "aman kimse gitmesin oraların ustası orada avlanır" filan değil kesinlikle..aksine İstanbul'da yaşayan her amatör kardeşimin uygun bir fırsatta gidip içinde ukde kalmamasını sağlamasını tavsiye ederim..Çok zevkli diyemeyeceğim ama orada takım kopartmak da başlı başına bir heyecan..ama kopan takım, kaçan balık filan derken heyecan bir süre sonra cüzdanın hafiflemekte olduğunu da görünce moral bozukluğuna dönüşüyor..durup atsan bir türlü, atmayıp seyretsen alınan balıkları gördükçe birşeyler dürtüyor adamı..velhasıl sıkıntılı oluyor..ama hepimizin bildiğini tekrarlıyayım; oradaki dostlar da ana karnında oranın ustası olmadılar değil mi..bir sorsan bin ahh işitirsin o ustalardan da.
    Ben şahsen malzeme almak için Cengiz'e gittiğimde muhakkak sahile inerim ama yanıma takım almadan..biraz seyir biraz hasbıhal sonra daha kolay mekanlara kırarım direksiyonumu.Geçenlerde Kalender'de sohbet ettiğim bir dost Üsküdar'dan geldiğimi öğrenince "hocam ne işin var burada gitsene Üsküdar'a radara,balık oaradaymış" dedi.Ben de "ahh ah içi beni dışı seni yakar" demekle yetindim :)
    Hepinize rastgele

Son düzenleme: 17 Ekim 2011
  18. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba furkan;yazdığım msj gayet anlaşılır ve net ne demek istediğini tam anlıyamadım ? :rolleyes:

19. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    nedemek üstad sende sagol..foruma renk verıyorsak ne mutlu bıze yeter kı bı kas kısı daha renk versın ki renk alalaım :)

20. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    çapariyle çinekop yakaladığınızı boyların 15- 18 cm arası olduğunu küçükleri saldığınızı yazmışsınız 15-18 cm olanlarmı küçük diye salındı yoksa bunlardan daha küçük olanlarmı

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.