İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Timur teşekkürler güzel video ayrıca Timur gayet güzel açıklamış meranın zorluğunu filan ben fazla balığa çıkabilen biri değilim.Timur gibi bir kaç arkadaş olmasa bu forum yalnızca teorik bilgilerle çok tatsız tuzsuz olur.

2. RainboW

RainboW Sertan

Videoyu çeken ben olmasam neyse de bu kadar olur yani. Bilmeyen biri olsa Rumeli Feneri'ne gider lüferler giriş yapıyor diye :D

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Tamam Sertan ben biliyorum hatta o kadar denk geldi izlemiştimki daha önce görür görmez dedim ne oluyoruz ya...Beyler çok rica ediyorum Allah Aşkına asparagas Haberler vermeyiniz. Etmeyin eylemeyin bu havalarda bu soğukta rüzgarda millet gider dikilir tepesine..

-Sertanın 2006 da kaydettiği video
    bugün karşımıza sarıyer Rumelikavağından Lüfer giriyor diye veriliyor.

Biraz ayıp oluyor beyler. Kamerayı Çeken adam burada. öhhhöööhhhöööö alooo....

Yuh yani...

4. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..

Tam komedi ya..

5. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    aynen arkadaşım....bende üsküdarlıyım oranın suyuna alısana dek rahat 15 takım rapala vermişimdir bazen 175 gr.bile yetmez...bu surf kamışların yayılmasında yegane yer olarak görüyorum burayı...birde tam fırtınayı dibine kadar yaşarsınız burda rüzgar atışınızı yarı yarıyadan fazla etkiler..atar atmaz zaten radara dogru yürürsünüz...ah o kanaldan az balık almadım ahhh

6. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Valla kardesim babada dalgıç arkadasım gönderdi nerden bilim gercekte kimin bende beğendim koydum valla eğer video onun degilsede bana ayıp etmiş nedim

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Timur sen yapma bari uyma bu tür milletin işlerine biliyorsun ana kural

BALIK - CILIK

yani balığın cılkı çıkmış zaten millet soğuktan yağmurdan rüzgardan bunalmış
    Lüferler kıyılara dalmış biz beklemede darlanma beklemeye devam....

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    :) :eek:

Şimdi kimliği meçhul bir zıpkıncı kötü topa tutulacak. Sorun böyle bir zıpkıncının var olup olmadığı aslen.

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Serdar sen yaşıyormusun bakalım nerde raporlar haberler havadisler körfezde durumlar nasıldı varmı bereket

10. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Ayıp etmenin ötesinde bir durum bu. Maalesef madara olmak denen şeyin en canlı örneği oldun ki, öyle böyle değil.

Bilmiyorum artık bundan sonra olaylar nasıl gelişecek? Umarım tatsız olmaz hikayenin gidişatı.

11. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Yasak savma babında, Cumartesi şöyle bir yokladım körfezi. Levrekten başka bir şey yok maalesef. Elbette istavritleri balıktan saymıyoruz. Ama onlar kendileri adamdan sayıyor maalesef. Ve kendilerini bir şey sandıkları için, boylarından büyük yeme ve iğneye musallat oluyor bu haramiler.

İşler youn, bende izne çıktım :) Yarın hem biraz malzeme almak, hemde biraz olta sallamak için Karaköy'e inmeyi planlıyorum. Sanıyorum bir kaç lüfer denk getirebiliriz oradan. Yada en azından gönlümüzden o geçiyor.

Ama diyorsan ki, gel bakarız bir şeyler, ben her yola varım haliyle...

12. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Şemsi paşada kofanamı...asansör harici hiç o büyüklükte balık cıkmadı yapmayın abi şunu... Çinekopa lüfer der olmuş milet iyimi

13. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    3 Günlük balık raporu var elimde açamıyorum gitmiyor elim nedense sabahtan beri öyle durup duruyor gözümde büyüyor havalardanmıdır acaba bunalttı benı.
    toplamda 57 Lüfer (Şimdiki tebliğüstü) 18 Sarıkanat (Şİmdikitebliğ limitinde Lüfer) ve 1 çinekop 15-16 tanede tebliğ altı balık salındı 1 tanesini salamadım parçalanmıştı....

14. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    00-03 arası lodos kuvvetlendı yaklaşık 70 km ye kadar çıkacak ve yarın hava yatmayacak yatsa dahi solugan dalgalar 2 metre kadar çıkacak nasıl tutucaz balıkları. suyun derdinlemi. yağmurun bulanıklığıylamı. dalganın kumu kaldırmasıylamı maalesef yarından umut yok gibi ama her ihtimal 4 te limana bir bakıcaz tabıı duruma... olmazsa çay içer işe gideriz yapacak bişey yok

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Muratım daha dur bakalım neler görecez ne çinekoplar sarıkat olacak ne sarıkanatlar lüfer olacak ne 21-22 cm lik lüferlere kofana denecek dur bakalım bunlar daha iyi günler:D

16. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Bence çayı oturup evde içmekte büyük faydalar olacaktır. Bu lodos kesmez abi yarın filan, Çarşamba öğleden sonra belki biraz.

Böyle sert havada Haliç iş yapıyor bazen. Bende bunu buraya yazayımda, milleti bir ağaç edeyim yağmurun altında :) Yağmur tepeden, dalga alttan iyice bir ıslasın milleti, kötüyüm ben ne diyeyim :)

Şaka bir yana, Karaköy'e gitmem lazım. Geç gitmem lazım, dükkanlar geç açılıyor. Oraya kadar gitmişken olta sallamadan gelinmez. Benim olayım bu aslında. Fakat tekne dersen, Perşembe'yi beklemekte sayısız hikmetler saklı olduğundan hiç şüphem yok.

17. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ah be abim gercektende sinirim bozuluyor...bu sadece burda degil nerde bir tezgahta karsılassam hafif sarıkanat kıvamında tamda degil ama yapıştırmışlar lüfer diye etiketi...sırf inadına kac kez tartıştım balıkcıyla...adam ısrar ediyor lüfer bu diye...ya güzel kardeşim bilmesek tamam diyip yutacazda :p tutturduguna anlayacagın...gecen hafta sarıyerdeydim tarabyaya kadar tarayarak geldim adam cinekop tutmuş demezmi bu lüfer diye :( benim anlamadıgım gecen seneye kadar hiç karşılaşmamıştım bu durumlarla..acaba bakanlık yasal limitle birlikte miletin beyninidemi degiştirdi :|

18. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Serdar abi Karaköye igne almaya filan geliyorsan piyasada adam gibi igne yok haberin olsun üsküdari bi gez..

19. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Sağolasın Alp.. Ama kondansatör, bobin, entegre filan alacağım, elektronik malzeme. Ama oraya kadar gitmişken bir kaç dükkana uğramadan çıkılmaz elbette. Fakat gündemde herhangi bir iğne vs. ihtiyacı yok şimdilik.

Müsaitsen, yağmur ve rüzgarı bencileyin lügattan sildiysen, haberleşelim; buluşuruz oralarda bir yerde.

20. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Abi iş güç anca cumartesi pazar tatil var Yoksa oralardayiz hep.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.