İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ozancem

ozancem ozan cem

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    lüfer
    abi çok ayıp bizi gaza getiriyorsunuz balık var diye üç gündür gidiyoruz, hiçbirşey yok, balık demek tek tük sağdan soldan birtane çıkan balık değildir, ayrıca yaprak çıkıyor buraya kofana aldılar diye yazıyorsunuz, lütfen rica ediyorum arkadaşlar, raporlarınız gerçekleri yansıtsın olduğu gibi, tamam avcı abatır atar ama bu kadarda atmaz lütfen...

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Eğer benim sözlerimi kastediyorsanız, oradaki takımcıdan teyit alabilirsiniz.Burada günlerdir balık yok muhabbeti yapıyorduk, ne yapalım gözümüzün gördüğünü söylemeyelim mi?Balık kısmet işidir, her an değişkenlik gösterebilir.Üstelik 40 yaşında biri olarak avcı abartması eşiğini geçmiş olduğumu düşünüyorum Ozan kardeşim, sevgilerimle...

3. ozancem

ozancem ozan cem

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    lüfer
    azizim kastım sen değilsin bende kuzguncuktaydım ve ordan gelenlerden haber aldım benim kastım günlerdir burda 30 tane aldım yok 1000 tane aldılar diyenlere...

4. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    bu arada tarabyada palamut alan biri bendim. oysa ne eziyet çektim cuma gecesi 7,30 da forumdan emre arkdaşımızla tarabyadan lüfergillere denedik. ama 3 tane emre arkadaşımı aldı yediğimi soğuk cabası. ertesi sabah 6,15 de tarabyadaydım saat 10 a kadar istavrit yok tek palamut ile eve döndüm sonra saat 1,30 gibi başka bir meraya gittim orda forumdan ceyhun arkadaşımızla karşılaştım. 12*10 beyaz tüylü takımla kraça çıktı onları lüfer denemesi için aldım. derken kalın takım takıp 25*12 açığa attım yine yok yine kraça derken ceyhun arkadaşımız büyük iğneli martı tüylü takım ile iri istavrit aldı bende bir kaç tane aldım derken. saat 5,30 oldu :)) sonra yemliye attık 2 adet aldım sadece akşam 8 gibi evdeydim. sonuç soğuktan başım ağrıyor

5. babatorik

babatorik İLKER

Favori Kamış:
    LİNEAFFLE VE OYSTER
    Favori Makine:
    DAİWA BG30
    En İyi Avı:
    KARAGÖZ, 900 GR., LEVREK 800 GR., KOFANA 56 CM.
    Dün Akşam Kanlica Da 10 Tane Lüfergil Aldiktan Sonra Bugün Sabah 6 Gibi Yine Gittim Ve Kaşikladim. Ancak Bir Tane Bile Alamadim.
    Yemli Atanlar Iyi Iş Yapti. Mantarli Takimlara çifter çifter Aldiklari Oldu. Bir Kişinin Toplamda 50 Nin üzerinde Aldiğini Biliyorum 7 Si Lüfer. O Kişinin Müdavim Olduğunu Söylemeye Gerek Yok Tabi.... :))) Söyledim Bile....

6. grkm15

grkm15 görkem

avcılar sahilde rapalayla balık tutmak mümkün müdür? yoksa bu sadece boş bir uğraş mı olur?

7. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000
    Doğruluğunu garanti edemem, resmi incelersen motor bağlama aynasının doğru olabilir gibi geliyor.

8. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000
    Cumartesi akşam ve gecesi / EMİRGAN

Bugün 14:00 den sonra kıraç hariç balık yaptı mı ?

9. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Bence öyle düşünmeyin, balığın saati saatine uymuyor. Cuma günü buradaki iyi haberleri okuyunca gittim sahile. Gittiğim sırada çok iyi balık vardı. 1 saatte 8 balık aldım. Sonra bıçak gibi kesildi. 2 saatte tek vuruş yok. Geri döndüm. Eğer 1 saat geç gitsem ben de sizin gibi düşünecektim.

10. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000
    Kendimi örnek verim:
    Cuma gününe ait raporları okuyunca cumartesi sabah 05.35 de emirgan da soluğu aldım. Herkes 75gr 100gr kurşula rapala atarken (akıntı fecaat) hadi sinan biraz dibe inelim alalım balığı dedim, taktım 185 gr kurşunu horoz tüyü çapariyi bir patlattım kurşun denize girerken arkasından baka kaldım özel renkli horoz tüyü çapari siparilerimi denedim aklıma ne geldiyse hepsini denedim yok alamadım balığı bazı arkadaşlar 3 tl lik rapala atarken Striko pro rapala salladım, kimse kaşık atmazken ben kaşık da salladım yok balık ne zaman nereye yaslayacağını kestirmek mümkün olmuyor boşuna demiyorlar '' RAST GELSİN '' diye.
    Hepimize rast gelir inşallah.

11. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Sabah denemediniz mi? Dün sabah ta Kuleli istavrit yapmış..

12. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    İşte Kartal'ın sağı solu belli olmuyor, çok verimli bir böölge de değil (kıyıdan fazla av vermiyor). Bol balık için balığın geçiş yerini yani boğazı tercih etmekte fayda var..

13. Mehmet Saka

Mehmet Saka Mehmet Saka

30 Ekim pazar sabahı işe gelmek için köprüden geçerken suada nın oralarda en az 35-40 tekne vardı.. Sanırım çapari ile çinekop yapıyor..

14. sabriyazici

sabriyazici sabri

her nekadar hasta olsamda her nekadar çalışsamda bugün kalbim ve beynim sizinle herkeze hayırlı bereketli güzel ve büyük avlar dilerim rast gele cümlenize

15. istanbullu

istanbullu tolga

Favori Kamış:
    Shimano Force Master
    Favori Makine:
    Shimano Exage
    En İyi Avı:
    Migri - 130 cm
    Cuma akşamı saat 16.00'dan 19.00'a kadar Kuleli civarında yemlik 1.5-2 kg istavrit yakaladıktan sonra oradaki balıkçılardan o kadar daha canlı istavrit alıp tekneyle açılmak üzere Beykoza gittim. 6 kişi 2 kişide kaptanlar Beykozdan Anadolukavağı'na gittik. Saat 20.00'dan ertesi gün 12.00'ye kadar yaklaşık 270 adet çinekop ve 100 kadar iri istavrit aldık. Akşam 21.00 dan sonra 02.00 ye kadar çok iyi çinekop yaptı. Saat 4.00 e kadar kesti. Sabah gün doğarken çapariyle çok güzel balıklar aldık. Zaten yaklasık 40-50 tekne vardı. Çinekop ve iri istavrit kaynıyordu.
    Tabi kiralik tekne büyüktü 6 kişi denize olta atabiliyorduk ve 16 saat için iyi para ödedik.

16. mix_lord

mix_lord ercan

En İyi Avı:
    30 cm lüfer
    emırgandan canlı rapor verıyorum, malesef kıraca katlıamı yapılıyorö

17. yekialem

yekialem burak

bir haftadır raporlardan aldığım gazla boğazda gitmediğim yer kalmadı.akşam ezanı haricinde adam gibi bir balık alamadım.oda tam hava kararırken bir saat yapıyor at çek.onun haricinde tek tük.anladığım kadarıyla bu raporlarda alınan (çok miktardaki avlar)balıklar tekneden alınıyor.sinirlenmiyorum desem yalan olur...

18. istanbullu

istanbullu tolga

Favori Kamış:
    Shimano Force Master
    Favori Makine:
    Shimano Exage
    En İyi Avı:
    Migri - 130 cm
    Doğru, kıydan tek tük alınıyor. Tekneden balığa doyuyorsun...

19. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    bence bu aralar kıyıdanda iyi aliniyor keşke hep boyle olsa bereketli oluyor birazda olsa :D

20. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    vaniköy sabah biraz istavrit yapmış, 13.30itabariyle şu an için bir şey yokmuş sabah gidildiğinde akşamcılarda yemli çinekop alanlar varmış.not şu an abim orda,mışlı, konuştuğum için kusura bakmayın,idk abimden duyduklarım bunlar. reeling

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.