İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 29519

29519

30 senedir Seddülbahir e giden biri olarrak diyebilirim ki % 1000 teke koyu değil. Soğanlıdere zor ama belki. Aklımda tek bir yer var tahminimce orası ama orasını da böyle internet üzerinden afişe edecek değilim.

2. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000

Timur iyi akşamlar,
    Bayramın 3. ve 4. günleri benim kuzen ve kuzenin arkadaşlar çanakkkale turu yapmaya karar vermişler sanırım 10 kişi olacak belki sayı artabilir şayet karaburuna gittiğimiz ekibin hepsi olursa 5 araba 18 kişi olabilir arabada yer varmı yok mu bilmiyorum yarın öğrenirim 1 kişilik yer varsa sana özelden mesaj gönderirim yol masrafları yiyecek v.s bölüşülecektir şayet gelmek istersen.reeling

3. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    valla dostum dün cumartesı haftasonuydu yaw etme eyleme heheheh :D

4. modalı_dede

modalı_dede MUHSİN

Favori Kamış:
    okuma cedros 420
    Favori Makine:
    okuma travertine65
    En İyi Avı:
    eşkina 2.160gr karagöz 1.850
    arkadaşlar çinekop umuduyla dün beykoz 2 saat 0 çektik gırgırlar bile boş döndüler çubuklu en az 60 kişi sadece birinin kovasında 2 adet çinekop var kıraça toplamışlar gündüzden kandillide saat 8 30 civarı hala gümüş deneyenler kulelili incir ağacının altı 30 kişi rapala atıyoyo 2 li 3 li kovalarda canlı lüfer var gün boyu aldıkları üsküdar kimsede balık yok gündüzden iri eşşek istavriti almışlar döndük mekana bizim mekan moda burnu bizim arkadaşlardan biri burda abi var mı bişey olmazmı dededi heralde dalga geçiyo dedik biz gelmeden 15 dak önce almış çinekop yemli takıma en az 2 kiloluk levrek bizde hadi 1 saat te burada bakalım dedik sonuç 0 gece 1 civarı altıtane de çinekop çıkmış bizde bu akşam aldık 8 parça bu sene anadolu yakası pek tat vermeyecek gibi her keze rast gelsin

5. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    özelden yazdım olabılır tabi bizimde grup var anlasılan konvoy halınde gıdecegız :D

6. tkorkunckaya

tkorkunckaya tkorkunckaya

Emirgan 17:30-22:30 Raporu

Yemlik toplayan da var, iri istavrit çekip kraçayı geri salan da var. 2 tane kraça alabilir miyim dedim birisine doğrudan bir "Hayır!" dedi, yüzüme bile bakmadı. Eyvallah dedim devam ettim. İlerde bir yerde tahta deniz taksisi iskelesi var, (Emirgan) yerde 50 kadar kraça yere yıkılmış duruyordu, aldım isteyene dağıtarak yerime döndüm.

Emirgan 17:30-22:30

Tanıdığım bir arkadaş her zamanki gibi sahildeki herkesten daha iyi çinekop almış durumdaydı. 15 parça kadar. Gerisi boş sayılır durumdaydı. Akşam saat 20:30 gibi rüzgar kesilince balık kesildi zaten. Bizim hanım ise iri istavritlerden sonra bu akşam ilk çinekopunu çekti, 20 cm civarı. Yavaştan bu zehri enjekte ediyoruz ki sorun yaşamayalım balığa giderken :rolleyes:

7. mrtgry

mrtgry

cumartesı gecesı 19:00 dan sabah suyuna kadar 3 arlkada balıktaydık mekan kalender toplam da 36 parca balık alındı ama bızden daha fazla alanı gormedım oldukca balık azdı genelde vuruslar cok hafıf geldı anlamakta bıle zorlandıgımız oldu

8. deepeyes

deepeyes mert

Favori Kamış:
    shimano alivio cx surf 4.20
    Favori Makine:
    okuma espina EI-80
    En İyi Avı:
    mercan 835gr.
    şuan muğladayım geçmiş raporları görünce içim kıpır kıpır ediyo çıkıp gelesim geliyor istanbula.ama az kaldı kısmetse çarşamba ordayım hava koşullarıda yerinde olursa inş güzel bir raporda ben koyarım..Avlarınız daim kısmetiniz bol olsun..

9. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    cuma cumartesı pazar oglen 14:00 aksam22:00 arası bogaz hattında toplam 3 adet cınekop baskada bısey yok çapari ile sabah 5 8 arası arkadaslar delı gıbı almıslar kısbası 30-40 arası cınekop caparı ıle....Sabah gıtmenızı tavsıye ederım.

10. Mehmet Saka

Mehmet Saka Mehmet Saka

Dün akşam BJK Sİvas maçına giderken Beşiktaş iskelesine şöyle baktım.. bebek katillerince Kıraça katliamı yapılmıştı. 1-2 kovada çinekop gördüm..bir tanesinde 2 çinekop vardı. ( 12-13 cm) diğer kovada ise 1 sarıkanat..

11. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Lüfer ne zaman Yeşilköy - Bakırköy hattını kıyıdan ziyaret edecek acep??
    Delirmek üzereyiz

12. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    bu sene bizim kıyılarda pek heyecan yok
    bu mevsimden sonra sular hıla soğumaya başlaıyor zaten
    15 20 güne kadar zaten olan balıkta açığa çıkacağı için pek bişey beklememek lazım

13. Uygar Arslan

"pek" i geçtim heyecanın "az"ı olsa da razıyız ama hiç haber yok ya Emre...Bu kadar mı kötü durum??

14. kusursuzbuz

kusursuzbuz osman

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    Yayın 10kg.
    Yeşilköy bizi bekliyor uygar...! :)

Şaka bir yana da lüfer sezonu açılalı 1 akşam çıktım balık niyetiyle, rönepark ın önünden attık oltalarımızı güzel vuruşlar aldım o akşam da, balık o akşam kimseye vurmadı bizden başka, tabi biz goy goy muhabbet peşinde oldugumuz için hep kaçırdık vuruşları kamışların başında 1 gece takılsak alırız balığı :)

15. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    balıkhaneye bolca çinekop geliyor ve çinekop yasagını kaldırmışlar bilginize..

16. Uygar Arslan

E gidelim o zaman bu hafta içi bir gün,müsait olur musun?

17. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Bu sene de balıklar inadına çok ufak ya. Ben bu seneye kadar bu mevsimde böyle yaprak, çinekop bolluğu görmedim. Ekim, Kasım aylarında yemli veya çapari ile aldığımız balıklar hep 20-25 cm. arası güzel sarıkanatlar olurdu. Küçük balık Aralık ayında girerdi Boğaz'a. Şimdi ise herkese küçücük balıklar geliyor. İşte haftasonu oltaya takılan bazı balıklar, maalesef 20 cm'i geçmiyor hiç biri :(

18. obsession

obsession Selçuk

Üsküdar Harem yolu ; Bolca kefal, az miktarda kraçe ve gümüş.
    Üsküdar Camii önü ; Kovalarda en az 5 tane sarıkanat, 1 lüfer (ara ara devam ediyor)
    Beşiktaş İskele ; 0

19. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

cumartesi günü kalenderde çapariye çok güzel çinekop geldi herkese duyurulur

20. ozan1977

ozan1977 ozan sağlam

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme cast 420
    Favori Makine:
    okuma v system v65
    En İyi Avı:
    levrek 3kg,kalkan 4.5kg,eşkina 2kg
    sabah 06.00 -11.30 arası emirganda idim.ilk saatler rapala dededim sonuç balık alamadım..daha sonra yemli denedim akıntı fazla idi 180 gr kurşun aktı.istavrit tutanlar rahat bırakmadılar zaten..baktım istavritler baya bir iri ve kıyıda bende istavrite döndüm..3kg yakın balık aldım..işe gideceğim için avı erken sonlandırdım..istavrit hala devam ediyordu..lüfer açısından tadsız olduğunu söyleyebilrim..kuleliden arkadaş ta sabah erken aradı 2-3 parça lüfer alınmış..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.