İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. beykozlu2011

beykozlu2011 ALPER

Karaköy Iskele Bu Sabah çapari Ile Inanilmazz Balik Yapti Ve Halen Daha Devam Etmekte çapariler 3 Lü 5 Li çinokop Geliyor Her Atişta

2. 33022

33022

Acaba Zeytinburnu-Bakırköy civarından bilgisi olan var mı arkadaşlar?

3. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Bakırköy'de gece lüfer bekleyen bile yok artık...Bol ve iri ama lağım suyuna gelen kefal mevcut..Durumlar kötü:(

4. 33022

33022

Desene gidersek hüsranla geri döneriz.Acaba mendireğin ucundan açığa doğru deneme yapılabilir mi? Düşünmedim değil, çünkü Mayıs başlarında çok bol miktarda kıraçe girmişti.

5. ozgur1179

ozgur1179 ÖZGÜR

Akşam 18-00 den 22:30 Galata Köprüsü full olunca Boğazın muhtelif yerlerinden Rapala sonuç yok Galata Köprüsü 22:30-06:00 17 Çinekop-1 Yaprak(Balık gözünden ve kafadan iğne yarasıyla gelince mecbur alındı)-1 tane sarı kanat-4 istavrit
    Özellikle taze istavritle yaptığımız denemede anında çinekop tarafından tepki buldu.Takım klasik 3 lü çinekop yem genelde hamsi ve bir kaç istavrit Maşallah Galata köprüsüne duyan gelmiş beni üzen Köprü üzerindeki Tezgahçının çinekop takımına 5 tl fiyat biçmesi bu kadarda fırsatçılık olmaz denip gidilmesi. Tam yer bulunup vatandaşın çıkmasını beklerken bir zatın hemen sorgusuzca tahtasını koyması utançtı bir abi tarafından güzelce ihtiyaçların karşılanmasıki insanlığın ölmediğine güzel bir örnekti

6. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Hedefin lüfer familyası ise mendireğin ucundan açığa atmak sonuç vermeyecektir..Pis bir su orası üstelik gece de pek tekin sayılmaz..Gündüz kefal ve istavrit olabilir..Rastgele şimdiden

7. 33022

33022

Sağol Uygar ama umutsuzum yinede, çünkü pek iyi haberler almamıştım daha önce sende böyle söleyince hiç umudum kalmadı.Çok değil daha 3-4 sene evveline kadar hiç bir akşam boş döndüğümü hatılamıyorum o bölgeden ama son 2 senedir neredeyse hiç güzel haber alamadım.Kendim de denemedim ama gidersek bakalım paylaşırım artık burda

8. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    cınekop sarkıkanat

kurucesme savaronanın orası her saaat balık yapıyor son uc gundur yemlı ıle alabılırsınız .aksam saat 5 cıvarı ınce takımla ırı ıstavrıt gumus takımı beyaz flosh tercıhtır.Caparı ıle cınekop tek tuk ama yemlıye gelıyor .

9. yavuzakkus

yavuzakkus yavuz

Favori Kamış:
    shimano nexave
    Favori Makine:
    mitchell
    arkadaşlar kaç gündür heryerden çinekop haberi geliyor diye merak ettim bu sabah çıktım yola bir kaç gündür forumdan adı eksik olmayan favori mekan karaköy iskele tabiki... gitmemle birlikte şok oldum herkes elinde surf kamış takmışlar çaparileri gerile gerile balık tuttuklarını zanneden bir sürü insan her kovada en az 20 adet balık var buraya kadar herşey iyide can alıcı olan şey balıkların hepsi limit altı bırakın çinekopu hepsi yaprak yazıktır günahtır kimin nesine neyine yarar o balık.... daha fazla canım sıkılmasın diye döndüm geri yapaçak bir şey yok.. herkese rastgele..(not) bu bir rapor değildir..

10. ozkan79

ozkan79 özkan

yazınızı bohçacılar görmesin banghead banghead

11. Riz3Li

Riz3Li Engin

Favori Kamış:
    effe 4204
    Favori Makine:
    Okuma cp 65
    En İyi Avı:
    Kırmızı puLLu Alabalık 800 gr
    Kardeşim doğru söylüyorsun defne yaprağı şuan boğazda bolca var dün akşam üstü çengelköy tarafına indim yemlik istarvit tutuyorum istarvit çaparisine bile geldi , istarvitin kafası gelenleri saymıyorum ama gece yemli denersen güzel balık çıkıyor 20 santim üstü akşam 17:00 22:30 bende nasibimi aldım balık şuan tatmin edici diyebilirim. Herkese rasgele

12. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

İstavrit yapan yer var mı arkadaşlar ?

13. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sorun şu.

Aylardan Kasım. Yaprağın ne işi var boğazda, lüfer görmeden millet...

Bu sene adet bozulabilir. Lüfer belki arkadan gelir. Ama gelmezse, bu hiç hayra alamet değil.

14. 3182

3182

Boğazda lüfer var. Fakat mevcut takımlarla tutulamıyor. Dededen kalma yöntemler yerine yeni yöntemler denemekte fayda var.

15. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Kadem abi bu Lüferi anca işi çözenler tutar, klavye başında olta atanlar değil. Lüfer bol miktarda mevcut tutmasını bilene. Bu arada ufak bir ip ucu, lüfer sanılanın aksine hamsi istavrt değilde daha çok çinekop yiyor..

16. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Neden bu kadar ufak balık boğaza erken doldu diye kafa yoranlar da bu açıdan bakarlarsa kavrayabilirler belki..

17. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Herekesin şikayetine cevap verilmesi güzel...

18. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Bende cok memnun kaldım beyaz masa'nın ilgi ve alakasına, lakin mühim olan sorunun cözüme kavuşmasıdır bu ise bir kez şikayetle ordakilerin davranışlarını değiştirecegini pek düşünmüyorum ama inşallah muvaffak olacagız. :)

Not: Köprüde hiç avlanmadım şu anda ki durumdanda haberim yok orda avlanan balıkcı dostlar durumdan haber verirse bizde şikayetin etkisini öğreniriz.:)

19. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Aslinda bu konu icin bi ekip hazirlanip bolge bolge denetlenmeli hatta setifika mecburiyeti olmasi ve limit alti tutanlarin setifikalarina el koyulup en azindan bogaz icin balik tutmalarina izin verilmemesi setifikasiz balik tutulmasinada ceza verilmesi gerekir. Bu denetlemeler nekdr sık olursa bohcacilar ve bilincsiz avlananlar minimize edilmis olur. Bu benim sahsi fikrim destekliyenede karsi cikanada saygi duyuyorum. Rapor degildir!

20. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Belkide sivil ekipler bu işe çare bulabilir diye düşünüyorum..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.