İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 3 Parçalı-Lineaeffe Spider Surfer 420 cm - Okuma Helios 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi ApPower 8000 - Okuma Ceymar 40
    sabah 10 11 gibi balıga gitmeyi dusunuorum anadolu yakasında nereye gidebilirim tavsiyesi olan varmı ?

2. Serji

Serji Serkan

tebrikelr yavuz balıklar harika görünüyolar..afiyet olsun..:thumb:

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Üsküdar şemsipaşa olabilir, bu aralar Kuleli, Vaniköyden güzel haberler geliyor.Genel itibarıyla boğazda balık mevcut, size rastgele:thumb:

4. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkur ederim :)

5. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    genel bir öneri boğazda avlananlar için,

istavrit için martı tüyü 7no parlak iğne kullanın.!reeling hooked

6. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    arnavutkoy

suan arnavutkoydeyım ıyı derecede yemlı atcek yapılıyor ıstavrıt sebıll. ısteyen arkadaslar gelebılır kalabalık degıl...mrsparkle

7. amatör90

amatör90 mehmet

unkapanı

pazar sabahı saat 06,30 7,00 gibi unkapanı köprüsne gitmeyi düşünüyorum ve akşam 7.00 kadar kalacahım bu saat aralığında hangi mazemelere iğtiyaç duyarım bana yardım edermisiniz
    :eek:

8. Burak Gokhan

Burak Gokhan Gökhan

Selamlar herkese,

foruma yeni giriş yaptım ancak uzun zamandır takip ediyorum ve her balığa çıkmadan önce kesinlikle buradan bir bakıyorum raporlara..

Kartal'da oturuyorum, genelde boğaza Kuleli veya Kanlıca tarafına gidiyorum balık tutmaya..

Yarın sabah da oralarda olmayı düşünüyorum. Nedir son durum? Bilen var mıdır şuanda hangi balık için nasıl bir hazırlık yapabilirim Kuleli veya Kanlıca'da?

9. zafer BAYRAM

zafer BAYRAM

Favori Kamış:
    Kamış/zıpkın
    En İyi Avı:
    Lambuka 2 kg /Levrek 1kg /ve bolca uskumru,lipari.
    Eline sağlık

Maşallah Yavuz

iyi uğraşmıssın afiyet olsun, eline sağlık, ben saat 10.30 da geldim meraya iki kişi çiftli çiftli çekiyorlardı başka kimsede yoktu balık geç saate kadar yamış anlıycaan. emeğine sağlık.

10. yekialem

yekialem burak

yemliden kastın çinekop mu?

11. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    at cek cınekop

yemlı uclu ıgne az once ıkıtane aldım.cınekopp guzel bugun soguktan ıyı bınıyor oltaya....reeling reeling reeling reeling reeling

12. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Merhaba, Kuleli tarafı için 100gr ve üzeri kurşunlar, 30/15 istarvit ve daha büyük iğneli çinekop/Lüfer çaparisi alabilirsin. İstarvit açık yeşil+Simli beyaz iğne güzel iş yapıyor. Çinekop için Beyaz simli, Fosforlu turuncu simli ve Yeşil+karışık renk simliler iş yapıyor. Ayrıca istarvit çaparisi altına mantarlı takım yemli takıp atmak çok moda şu ara.

Rastgelsin...

13. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    simdi kuleliden geldim 75 100 gr kursunla istavrit capari azda olsa iş yapıyor fakat istavritler cok büyük degiller iri istavritler acıkta galiba cinekop filan tutan görmedim herkes istavrite atıodu bilginize

14. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    arnatvutkoy kurucesme

arkadaslar arnatvutkoy ve kurucesme cınekop yemlı cok ıyı verıyor. suan bende tutuyorum bılgınıze. ındır bındır yapıyor nerdeyse suzgecle yakalıcaz:Dhihi hihi hihi

15. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    yarın arnavutköyde olucam hangi renk tüy floş kullanayım.geçen cumartesi yeşil iyi iş görmüştü.

16. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    ındır bındıre devam suzgecı kapan gelsın galatasaray adasının sol tarafına kurucesmeden arnavutkoy kolejın tam karsısı ındır bındır devam...reeling reeling reeling reeling

17. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    beyaz yedı numara ıgne kulllan arkadasım altada ıkı yemlı takım tak fıleto yap tak hem caparı ıstavrıt sebıl hem cınekop alırsın hatta sımdı al gel oltayı suzgecıde:)reeling reeling reeling reeling reeling

18. Kartalbey

Kartalbey Mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER TELE SURF 450 CM
    Favori Makine:
    850 D.A.M QUICK CALYBER SPIN
    En İyi Avı:
    33cm LÜFER
    15.00 - 16.00 arası işim icabı Kuleli taraflarındaydım... Oraya Gitmişken olta atmamak olmaz.

Tam bir Katliamın içindeydim.8 li 10 lu kıraça çekiyorlardı.Gözleri dönmüş Herkes çok mutluydu.... Yiyorsa uyarıda bulunun.

7 Li çinekop takımı açtım.130gr kurşunla verdim ayarı. Önce iri istavritler sonrada 1 adet güzel çinekop takıldı. 1 saatte 24 adet iri istavrit - 1 adet çinekop... hem akşam yemeğim çıktı... Hem temiz hava aldım hemde harika bir şekilde rahatladım...

Kıssadan Hisse
    Katliam yerine Biraz daha açığa ataraktan, Çok güzel balık alınıyor... Küçük Balıklara yaşam hakkı tanıyalım...

19. gokhanunsal44

gokhanunsal44 Gökhan ÜNSAL

Nerde be kardeşim, avlaklarda nerdeyse kavga çıkarıyoruz, atmayın şunları kovaya diye ama adamların gözü dönmüş. İnanın çoğuda daha yeni eline almış oltayı. Biz daha büyük gelsin kraçaları geri salmak için uğraşmayalım diye büyük boy iğneler kullanıyoruz. 125 - 150 gr kurşun takıp açığı yokluyoruz, fazla iri balık alamayınca adam birde tavır yapıyor " Sen yakalayamıyorsun diye sorun çıkarma" diyerek kendinin iybir balıkçı olduğunu vurgulayarakta kendiyle gurur duyuyor.banghead

20. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    burak tşkler yarın ögleden sonra gitmeyi düşünüyorum oralarda olursan konuşuruz.şu alta iki kanca neymiş içim içimi yiyo zor ettim hafta sonunu:)inadına inadına paylaşıyolar istavritleri çinekopları giden var gidemeyen var hacı:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.