İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Arkadaşlar saat 17-18 arası Galatadaydım,çok verimliydi köprü,en azından benim için,1 saat kalabildim malesef.11 kaba çino,2sarı,1izmarit çok miktardada istavrit atçek yaptım,şansıma hiç yaprak gelmedi.takım daha suya inmeden atlıyolardı iğneye,gidecek olanlar kaçırmasın bugece bol olur.Buarada üzüntü verici bir olayda köprüye gittiğimde malesef kıraça katliamına yaşlı teyzelerde katılmış,kovaları doldurmuşlardı..:(

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Gökhan bey, merak ediyorum, oraya her gittiğinizde olta atacak yeri rahat olarak bulabiliyormusunuz?

3. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    h.sonları gitmediğim için ve çinekop tayfası gelmeden orda olduğum için(genelde 16 gibi) yer sorunu olmuyor.İllaki tanıdıkta oluyor saolsunlar araya alıyorlar :)

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Yani dışarıdan gelen biri için biraz zor...:)

5. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Walla yeri geldiğinde benimde yarım saat beklediğim oldu, özellikle iş çıkışı araba dolusu insanlar,aileler,gecelicek olanlar,mangalı odunuyla gelenler,malum!! yer tutan şahıslar(sözüm meclisten dışarı bazıları hariç onlar sadece iş için ordadırlar,okuyorlarsa kendilerini bilirler) malesef çok kalabalık oluyor sadece balık tutuyorsun ama keyif alamıyorsun.Ama biraz bekleyince illaki yer açılıyor.Önceki mesajlarımda dediğim gibi eğer ordaysam yanımda sizlere muhakkak yer olur :)

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    İlgi ve alakanıza teşekkür eder, bir gün birlikte balık tutmak umuduyla, hoşçakalın:thumb:

7. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    arkadaşlar galata çok güzel balık yapıyormuş arkadaş söyledi 5lik kovaları full lemiş ler
    ilgililere duyrulur

8. KOGET

KOGET

Arkadaşler dün gece saat 22:30 da galata körüsündeydik.Gece boyunca cinekop tutmak isteyenlerin takımlarına istavrit geldi:))

Sabah havanın aydınlanmasına yakın çok iyi cinekop oldu.Tabi gece olmadı diye sabah da olmayacağını düşünenler bizde dahil çapariye sarıldık.Çapari altına 2 li iğne takmayıda eksik etmedik ne olur olmaz diye:)5-6 parça çinekop ve 5 kg irilerinden seçilmiş istavrit ile saat 10:00 itibari ile dönüş yaptık

Bilginize..

9. hersezen

hersezen hakan

Favori Kamış:
    yabomax
    En İyi Avı:
    Eşkina&Lüfer
    Bu sabah 07.00 kalandere gittim 1 saat kadar takıldım hiç birşey yoktu çapariyle tektük yaprak çekenler oldu yemlide o şekilde istavrit yoktu benden sonra ne oldu bilemiyorum.

10. murat303

murat303 Murat

Favori Kamış:
    4.20 Shimano Nexave BX TE Surf
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra CI4 5500 XSA
    En İyi Avı:
    52cm Kofana/ Dragos'tan
    Sabah saat 07:00 gibi Anadolu yakası boğazda istavrit için çapari salladım. 125 gr kurşun, uzak atış dip ve 2'li -3'lü oldukca iri istavritleri almaya başladım. Hele birtanesi 30cm civarındaydı istavritin. Sanırım Lüfer de korkmuş olmalı ki onu yememiş. 2 saat sonra balık kesti ve istavritler yarım gelmeye başladı, hele bir de Yunus show vardı ki onları izlemek bile yetti. Çinekop çaparisi ile yaptığım atışlarda sonuç alamadım ve avı sonlardırdım. 40-50 gr kurşunla yakından kraça alanları ise hiç görmemezlikten geldim malesef. Zira kalabalık bir gruptu ve tek başımaydım, keyfimi kaçıramazdım sabah sabah. Fotograflar pazartesi yüklenecek, cep tlf. kablosu iş yerinde malesef.

11. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    arnavutkoy sabah

sabah 6 gıbı cınekop caparısı ıs yaptı arnavuykoyde bır saaat once geldım ıyı verımlı ama arkadaslar hırsızlı sahte slıkon takın caparıye alta... mutlakareeling reeling reeling

12. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    mrb arkadaşlar dün akşam saat 9 gibi anadolu yakası kanlıca tarafna yemli denedim saat 12 ye kadar sadece 1 tane çinekop geldi onu da suya iade ettim =) orada bi 10 - 15 kişi vardı denemeler yapan ama kayda değer bişiler göreemedim ben haberiniz ola. bugün durum nedir bi bilgim yok

13. emir aylanç

emir aylanç emir aylanç

Favori Kamış:
    extreme surf kamış 3.90
    Favori Makine:
    atomic
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina 800 gr mırmır.3 kilo sazan 35 cm tatlı su levreği
    dün akşam galatada çinekop boluğu vardı.ben 1 tane bile alamadım.ama diğer arkadaşlar 2 şer kova doldurdu:D

14. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    İnşallah limit üstüdür o kovalar :fish:

15. emir aylanç

emir aylanç emir aylanç

Favori Kamış:
    extreme surf kamış 3.90
    Favori Makine:
    atomic
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina 800 gr mırmır.3 kilo sazan 35 cm tatlı su levreği
    Bir kaç kovada 15-20 cmlikleri gördüm ama geneli,ergenlikten yeni çıkmış yaprak gibiydi.yani12 cm 10 cm..

16. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Tarabya kalender yemli nasıl arkadaslar ona göre ineceğim

17. kale124

kale124 dursun

galata köprüsüne gittim bugün iri istavritten eser yoktu daha dogrusu istavritten eser yoktu arada birer tane falan . Hepsiii kıraça vee herkes kıraça katliamı yapıyordu köprünün başından sonuna kadar olan 2 kısmıda dluydu hatta balık tutmak yaasak olan yerler bile fulldü biz üsstten atıyoruz adam sağdan bir atıyor haydaa takım dolandı o derece kötüydü hiç saygı yok cık üst tarafa sıranı bekle geçmişler kenara atıyorlar bize uzak atış imkanıda vermiyorlar zorla indir önüne al kıraçanı sende katliama ortak ol diyorlar .. İyiki dib kıbrısımı getirmişim :) 9 tane 25cmlik kefal aldım .. birazda istavrit[kıraça degil] cok az sayılacak derecede ... Çinekoptan eser yoktu vee tahminimce bu galatadan gelen çinekop raporlarınıın %90nı yalan . adam yanımda 4 saat bekledi bir tanecik yaprak bile gelmez mi ya gelse aha burda yaprak var demekki dahada büyüğü vardır tamam devam edelim üyüğünü bulana kadar yaprakları salmaya ama yok 1 tanecik çinekopun yavru hali yok [çinekop diyorsam 20cm] . DURUM VAHİM BENCE 1 AY SONRA BALIĞA GİDİN KIRAÇA KATLİAMI YAPMAK İSTEMİYORSANIZ . İRİ İSTAVRİTE ATIYORSUNUZ KIRAÇA GELİYOR SONRA İĞNEDEN CIKARTIRKEN ÖLYÜOR İSTER İSTEMEZ KATLİAMA ORTAK OLUYORSUNUZ :(

18. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
  19. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
  20. murat34

murat34 Murat

taa yenibosnalardan boğaza abi seni bekliyoduk dört gözle :D neyse kısmet bukadarmış ama araya bi iki sarıknat karışsa daha güzel olcakmış .Aslında bn bugun sana msj atcaktm beni de al diye ama misafirler geldi yattı bizim balık işi inşlla bidahakine paslaşırız abi

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.