İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    mevkileri yazalım

süleyman paşam mevki neresi nereye gitmiştin :confused:

2. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    röne parkdan içeri girdim denizi karşınıza alırsanız sağa doğru beyaz kayalıkların yanındaydım

3. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

mrhb. Süleyman abi bende yeşilköydeydim karagözler 2 -3 metre ileride şamandralı takım beden 4 -5 metre olacak 5 numara iğne ve 5 cm üstüne 5 gr. kıstırma kurşun kullan alırsın karagöz . İleriye atanlarda lüfere atıyor ama yeşilköyden lüfer nadir gelir..(KIYIDAN)

4. Oltacıselim

Oltacıselim Selim Kanbur

En İyi Avı:
    Eşkina / Kiloluk Eşkina ve Kiloluk İskorpit
    Eminönü İskele gece çok güzel İskorpit ve Kefal yapıyor arada iki karagöz ve bir Barbunya aldık onlarda cabası İskorpit meraklılarına tavsiye ederim rastgele ...

5. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Tam olarak neresi ve kaç tane iskorpit adınız acaba ? YEM olarakta kayakurdu mu ? teşekkürler smdden

6. Oltacıselim

Oltacıselim Selim Kanbur

En İyi Avı:
    Eşkina / Kiloluk Eşkina ve Kiloluk İskorpit
    Galataköprüsünün eminönü tarafındaki iki iskelenin arasında alıyorum iki seferdirde 8 er adet aldım ufakları geri saldık onları almıyoruz Kurtlada geliyor ama biraz istavrit tutup hava kararıncada yem olarak İstavrit takarsan daha verimli oluyor iki iskelenin arasında gezinin vede büyük dubanın altına atın kesin alırsınız rast gelsin....

7. WHiTe

WHiTe Sinan Kahveci

Merhabalar,
    Geçen cumartesi ve bugün sahurdan sonra saat 06:00-08:45 arası Kuleli'de restore edilen binanın hemen önündeydik. Cumartesi sadece 2 istavrit, bugün ise 2 istavrit, 1 sardalya, 2 tanede hamsi çekebildik.

Her iki günde bütün kuleli şeridini dolaştım. Ustalar dahil herkesde durum benzerdi. Siftahsız dönende çok vardı. Ayrıca eskiye göre epey tenha olduğunu da söyleyebilirim Kuleli'nin.

Dikkatimi çeken parkın orda genelde herkesin zarganaya atıyor olmasıydı. Tabi tutabilen tek tuk...

Artık bayramdan sonra tekrar bir turlayacağız. Hepinize rastgele...

8. deePblue

deePblue na

Tokmakburnunda sabah 6-8 arası çok güzel hamsi akını vardı.Çapariler dolu geliyordu.
    Aralarında çok fazla kıraçe de vardı.En uygun boyda 4-5 tanesini yem yapmak için aldım.
    Daha sonra mantarlı takımı yemleyip salladım.1 saat kadar bekledim ama nafile.
    Dokunuş yok şimdilik.
    Saat 10 dan sonra bu sefer sardalye akını başladı.Saat 4 e kadar hiç kesmeden devam etti. Bu arada çaparime irice bir iskorpit atladı.Sanırım bu sene denizde fazla keratalar :) Nazikçe iade ettim kendisi.

9. onurtepe

onurtepe avşarlı

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE SURFCUSTING 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA MAGIC 280
    Bugün sabah kulelideydim 2 saat te 3 iri istavrit saat 8 de bıraktım balık namına hiç birşey yoktu

10. Lepre

Lepre Nihat

Akşam 6 dan sonra oluyormuş.ustaların soylediği rapora gore bende iftardan sonra gitmeyi planlıyorum

11. matiz

matiz matiz

haritadan bakıldığında en dar yer vaniköy civarı olarak gözüküyor acaba akıntı ne durumda burda bilen warmı en az akıntı hangi bölgede boğazda?

12. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    vanikyde akıntı yok neredeyse. beykoz belediye tesislerinde de akıntı yoktu. kulelide tam askeriyenin karşısı da az akıntılı bir bölge.

13. matiz

matiz matiz

saol çok tşk ederim ilgin için...vaniköy en mantıklı mekan gibi gelio bana yarın sabah erken bi deneme yapıcam

14. akcabey

akcabey Yalçın

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    longbow II 960
    En İyi Avı:
    koca bir martı vurdum
    iskorpit için beylerbeyi iskelesini deneyebilirsiniz. yem olarak tavuk göğsü kullanmıştık oldukça bereketli oluyor

15. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    vaniköyle ilgili cumartesi ügnkü gözlemimi söyliyeyim, istavrite atan yoktu 5 kişi vardı hepsi kefale atıyordu. alperen çay bahçesinin önünde çok sayıda kefal dolanıyordu. 2 - 3 sene kadar önce bu zamanlar vaniköyden çok güzel izmaritler almıştım ama bu sene deneme yapmadım hiç.

16. starmix

starmix Murat YILDIZ

Favori Kamış:
    Alba
    Favori Makine:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    Olta: Karagöz 650 gr. Zıpkın: Yılan Balığı 2.7 Kg
    30 Ağustos Balık Raporu;
    İki kişi (amcamla ben) Vaniköy parkın orada 09:00 12:00 arası çapari (simli - simsiz- beyaz - yeşil - ince takım - kalın takım) denendi, sıyırtma denendi, yemli izmarit denendi, sallama denendi, toplu ve su üstü denendi. Hiç bir şey alınamadı.

Rahmanlar Kartal sahilde 14:00 16:00 arası çapari ve su üstü denendi , sonuç yok.

Vaniköyde bir kişi serçe parmağım kadar kıraça tuttu 3-4 tane, kartalda 2 adet zargana alanı gördüm, boyları 20 cm falandı. Onun dışında ne denizde ne kıyıda balık yoktu...

Akıntı; vaniköyde su daralma noktasından hemen sonra türbelans hareketi yapıyor, oltayı kıyıya çekerken önce bir yöne akıntıya kapılıyor, sonra diğer yöne... Kulelinin önünde (olta atmadım ama gördüğüm kadarıyla) akıntı düz şekilde ama biraz kuvvetli şekildeydi.

Son düzenleme: 31 Ağustos 2010
  17. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    murat bey şu sıra anadolu yakasında balık kıtlığı var gerçekten. ben maltepe sahile yürüyüşe gittim avşar cafenin az ilerisinde derenin döküldüğü kayaların üstünden 30 cm kadar zargana yakalıyorlardı bende onun dışında birşey göremedim haklısınız. vaniköy tahminim akşam sadece iskorpit çıkar ordan başka da birşey çıkmaz.

18. underbaris

underbaris Barış şeker

En İyi Avı:
    Deniz kızı 1,90 cm :=)
    İlk defa yazıyorum uzun zamandır takip etmeme rağmen, dün akşam üzeri 18:00 gibi tarabya otelinin önünde ince takımlabiraz istavrit biraz hamsi ve sardalye aldım. Saat 19: 00 gibi yapmaya başladı balık ve bir şey daha söyleyeyim, küçük kayınço benle beraberdi, abartmıyorum 7 yaşında çocuk bu sene 1. sınıfa başlayacak zamanımın büyük bölümünüde onun tuttuğu balıkları toplamakla geçti :) ve belkide sezonun ilk çinekopunu yakaladı fakat yavru yaprak yani denize geri gönderdim çok kızdı bana ama ilerde bunun sebebini daha iyi anlayacaktır.

19. starmix

starmix Murat YILDIZ

Favori Kamış:
    Alba
    Favori Makine:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    Olta: Karagöz 650 gr. Zıpkın: Yılan Balığı 2.7 Kg
    Bostancı Tuzla arası eşkina raporları gelmiyor artık??? Ne oldu iftardan sonra devrilip uyuyomusunuz? :)

20. deePblue

deePblue na

Tebrik ediyorum sizi.
    Çok güzel örnek olmuşsunuz :)
    ayrıca çinekop haberi vermeniz ayrı bir güzellik oldu.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.