İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.

Teşekkür Ali Ağabey,
    allah inşallah yüzünü güldürür, Rastgele..

2. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.

bizde silikon mister twister ile at çeke bağladık resmen yakala bırak yaptık :) bayağı bir balık aldık.. Evet gerçekten iskorpit bol nerede atsak balık hemen üstünde..

3. denizadam

denizadam FIRAT OKAYGÜN

dün gece sarıyer sahılinde çinekopa attık hala bi numara yok beyler ...

4. cebirx

cebirx

furkan kardeşim bu silikonla nasıl iskorpit yakalıyosunuz biraz bahsedermisin kaç cm,lik slikon, ne renk ,olta düzenegi nasıl vs . biz hep klasik iki üç igneli dip takım veya zokayla yakalıyoruz , silikonla iskorpit avınıda senden ögrenelim genel kültür olsun :)

5. brkgayrimenkul

brkgayrimenkul Mustafa

Galata

21:00 -23:30 Kefal ve İstarvit ve gümüş harici birşey yok.Ama bol derecede kefal dolu

6. ozkan79

ozkan79 özkan

09-09-2010 zarganaları

merhaba herkese hayırlı bayramlar ve selamlar
    yenikapı zargana avı.
    yem olarak hamsi flote kullanıldı zargana önceki haftalara oranla daha azdı ama aksam üzeri oldukca ciddi takipler alındı 19 zargana kovaya gönderildi.

7. ozkan79

ozkan79 özkan

sanırım yanlış algıladınız iskorpiti kast etmedi bence :rolleyes:

8. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Özkan bey Merhaba bende kum kapıda zarganaya gıttım ama sadece 1 tane alabildim ama saat 2 de gittim 4,30 da sonlandırdım zamanımmı yanlış yem olarakta hamsi flote ve hırsızlı zargana takımı kullandım..

9. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Bu hava boğazda, avrupa yakasında nereleri kuytu olur acaba:D Tam dedim akşama lüfer denemesi yapayım hava patladı:eek:

10. ozkan79

ozkan79 özkan

nerden atıyordunuz eski batıgın hemen sag tarafından ''OTOPARKIN SAG TARAFI'' mı atıyordunuz yere vurunca zıplayan eskı tıp zargana topu yesıl renklı mı kullanıyordunuz sizi gormus olablırım o saatlerde oralardan gectim cunku???

11. ozkan79

ozkan79 özkan

buyrun size ipucu :) avrupa yakasını aklınızdan bile gecirmeyin kırmızı şeritlerle rüzgarın yönünü çizdim olta atacağınız yerin coğrafi konumuna göre rüzgarı arkanıza alacak bir konumu kafanıza şekillendirmelisiniz.akıntı had saffada olacağı kesin :eek:

12. balikoltasi

balikoltasi Birol

Silikon ile iskorpitmi ? :D
    Enteresan bir yöntem, neler duyacağız daha bakalım.:p

13. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Bilgilendirme için teşekkürler:) Farkındayım durumun kötülüğünün, çaresizlikle yazmıştım zaten mesajı.Sonuç olarak gidip eziyet çekmeye gerek yok:) Neyse en iyisi bu hava da levreğe bakmak galiba.

14. Mustafa Mert

Kumkapıdaki halden ilerledim valla ileride kayalıklar vardı ordan attım....Topumda sarı ve beyazdı yanımda babamda vardı

15. mushlu

mushlu Tolga Yılgın

Maşallah maşallah.Bu akşam gitsek acaba tuttuğunuz yere zargana tutabilirmiyiz?Ve takımı nasıl yapmalıyım ilk defa gidicem de eğer gidersem :)

16. ozkan79

ozkan79 özkan

malesef tutamazsınız rüzgar cok şiddetli fırtına var bende bu yüzden evde pinekliyorum.
    gittiğinizde hırsızlı satandart zargana takımı kullanın top ile yem arasındaki misinanın uzunluğunu olabildiğince uzun yapın mümkün mertebe iğneleri beyaz kullanın,iğnelere bağladınız misinanın kalınlığı 0.18i geçmesin.
    ilk defa gideceğimde yazmışsınız eğer yanınızda zargana hakkında tecrübeli olan bir dost var ise balık almanız içten bile değil eğer aksi bir durum var ise hüsran kaçınılmaz olucaktır sizin için .

17. muratkugu

muratkugu murat kugu

Favori Kamış:
    LINEAEFFE
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    1.5 kg Deniz Levreği
    Kavak

Merhaba arkadaşlar.bu sabah üsküdar dan başlayarak çubuklu burun bahçe ye kadar uzandım ama tek bir balık yok. bu akşam takımlarımı yeniden gözden geçirip sabah erkenden Anadolu kavağı na palamut niyetine gidicem. inşallah güzel bir sabah olur, sert esen bu rüzgar sonrasında beklentim yüksek ve beklediğim gibi güzel geçmesini diliyorum.

18. zwii

zwii suat

Favori Kamış:
    yabomax telestar IM7 surf-balzer carbo blue surf
    Favori Makine:
    cormoran big ben 7pi
    En İyi Avı:
    lüfer
    saat 20:00'da kalenderden geldim.hava yıldız esiyor ve fırtına var.lüferden eser yok. kalenderden emirgana giderken orduevinin 100 m. ilerisinde otopak,çeşme var gidenler bilir o noktada çapariyle kraça alıyorlar,bir kişide sıyırtma ile kazayla palamut almış:) .emirgan tarafında ise sardalya ve kraça alıyorlardı.emirgandaki balıkçıların livarlarında tek birtane bile canlı lüfer veya çinekop yoktu.

19. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Küçükçekmece Menekşe sahilinden geliyorum...İlk Zargana avımı gerçeklerştirmiş bulunuyorum....2 tane alabildim ilkkez çıktıgım için gayet iyi av oldu....Gerçi zargana topum ve takımım yoktu şamdıra ile tutabildim...Benim gayem Küçükçekmeceden midye çıkarıp izmarite atmaktı ama oraların müdavimi Süleyman abiyi görünce fikrim degişti kovayı doldurmuştu.Banada bir iğne bağladı sahtelerim için aldıgım şamandıraya bagladım ilk oldugu için gayet iyi bence.....................

20. Mustafa Mert

OO abicim bu haber güzel Menekşede varsa bende geleyim :p Geçen kum kapıdan aldım 3 tane

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.