İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 3182

3182

Aylar sonra belki ilk kez bu gun baliga niyetlendim sabah bogaz da capari rapala ogleden sonra avcilarda kurtla kefal e olta attim bir netice alamadim.

2. vessa

vessa gürel

Favori Kamış:
    Alivio CX Surf TE
    Favori Makine:
    Daiwa WindCast X5000
    En İyi Avı:
    5.7 aynalı
    bu gun gun ıcınde karakoy ıyı sardalye yaptı

3. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Herkezde Zargana vardı diyebilirim...Beton iskeleden attım:)

4. bora85

bora85 bora

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 390
    Favori Makine:
    okuma zeon
    En İyi Avı:
    kıyıdan çapari ile 2 tane mavi balina
    herkese selamlar öncelik.foruma yeni katıldım.bende bayramın 1. günü sarıyer kireçburnundan kıyıdan palamut çaparisyle baba bi palamut aldım.ölçtüm tam 40 cm.küçük teknler teker teker alıyordu.o anda 4 tane gırgır bi anda kuşattı etrafı. bende kamışı kaptım evden.zaten sahilde tek ben vardım.bi tane kısmetimize aldık.teknenin teki 24 çift taktı saydım bizzat.palamutların hepsi iriydi.yavaş yavaş sular soğuyor balık akmaya başladı.fevkalde lezzetliydi balık yağ fışkırdı resmen.

5. muustafa

muustafa mustafa

Herkese bol avlar dileğiyle arkadaşlar uzun bir aradan sonra bu gece boğaza akıntı burnu tarafında sabahlamak istiyorum tavsiyeleriniz üzere geceden gitip sabahlamakmı yoksa sabahtan gidip 11:00 kadar takılmakmı mantıklı sizce hangisini yapmalıyım ve akıntı burnunda ne tutabilirim.

6. evrim_basar

evrim_basar EVRİM

Favori Kamış:
    okuma cedros 4.20 yabomax POISON 4.20
    Favori Makine:
    BAWRA BOSPHORUS80 OKUMA SAFİNA PRO
    En İyi Avı:
    16 kg lık halat herkese nasıp olmaz
    kulelıde dün akşam saatlerınde ( 18:30 22:00 arasında) hava kararmadan tek tuk hamsı sardalya istavrıt hava karardıktan sonra da sıyırtma silikonlu iğneyle istavriit cıkıyordu. cubuklu burunbahcede hayat yoktu bugun yıne aynı saatlerde kulelıde tekrar silikonlu deneme yapmayı dusunuyorum kulelının guzel tarafı etrafı bıraz kapalı oldugu ıcın bogazın ruzgarını pek almıyor

7. muustafa

muustafa mustafa

pazar günü havadurumu yağmurlu gösteriyor sanırım sabah gidip 11:00 e kadar takılmak daha mantıklı

Son düzenleme: 11 Eylül 2010
  8. goldelisi

goldelisi hakan sevik

Havayı rüzgarsız görünce sabahın köründe Kuleli'ye indim. Öğleye kadar ara ara üç, beş istavrit, hamsi aldık. Tek tük sardalya alan oldu. Sağda kayalarda avlananlar bizden daha iyi balık alıyordu. Ben arkadaki inşaatın ve trafiğin gürültüsüne dayanamayıp 11 gibi döndüm.

9. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Asıl şimdi tam Zargana havası bayram misafiri olmasa kÜÇÜKÇEKMECE ve Menekşe sahilinden Zargana çıkardı diyorum.....

10. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Zargana Rüzgarlı havayı sevmez Soner bey ona durgun hafif bir poyraz havası ve saat sabah 6-12 öğlen -15:30 -20:00 ' a kadar güzel verim alırsınız... Bide Menekşe kayalıklardan zargana geliyor mu?

11. muustafa

muustafa mustafa

arkadaşlar çok tecrübeli değilim rüzgar şiddetli gözüküyor şu an avrupa yakası alibeyköydeyim akıntı burnuna gitmek istiyorum fakat bu havada balık olurmu olmazmı ne tutulur bilemiyorum aslında niyetim lüfer ama biraz bilgi verirseniz sevinirim.

12. Mustafa Mert

mustafa bey lüfer daha kıyılamadı ama rüzgar bitince zargana yapar hamsi ile deneyin derim

13. muustafa

muustafa mustafa

şu an yada sabaha karşı gitmenin pek bir anlamı yok galiba zarganada beni sarmıyor.

14. Mustafa Mert

lüfer daha kıyıdan çok zor :(

15. focaiano

focaiano Selahattin

Merhaba ,

Aldığım bir habere göre dün sabah Üsküdar'da kıyıdan palamut alınmış tatmin edici miktarda.. Bugün ne yaptılar bilmiyorum balığın bol olduğu o ender ve anormal günlerden biri de olabilir ancak ısrarla denemekte fayda var imkanı olanlar deneme yapıp, başarılı olur da , bir de rapor açabilirse çok memnun oluruz.

16. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    yarın hava patlayacak. bu hava koşullarında avlanmak çok zor. şu sıra avlanabilecek yer anadolu yakasında çok rüzgar almadığı için kuleli olur orda da pek balık raporları yok.

17. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Kireç Burnu'ndan yeni geldim.Mantarlı takımla sezonun ilk denemesini yaptım.Ama 3 saat boyunca herhangi bir hareket olmadı. Gerçi yemlik istavritlerim oldukça berbat durumdaydı.:eek:

18. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    hava kararmardan bira sıyırtma deneseydin bir iki parça taze istavritle deneme yapsaydın belki daha şanlı olabilirdin :) ben de bu akşam iskorpite niyetlendim ama kimse gelmeyince benimle gitmekten vazgeçtim.

19. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Yanımda ekipman eksikliği olduğu için taze istavrit şansım olmadı:eek: Sen galiba anadolu yakasında balığa çıkıyordun değil mi abi? Avrupa da olsan ve bilseydim seve seve eşlik ederdim:)

20. Erkan Köroğlu

Erkan Köroğlu erkan

arkadaşlar az önce kız kulesının oradan geldım ve olta atan arkadaşlar vardı.bitanesı gozumun onunde neredeyse 1 kgr lık mırmır aldı.yem olarak kurt kullanıyodu.....

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.