İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Lüfere kilitlendiğim için yazmayı unutmuşum pardon:) Mantarlı takımla lüfere denedim.Yem olarak istavrit ve hamsi kullandım.

2. Kaan DÜZGÜN

Kaan DÜZGÜN KAAN BERAT

Anladım... Kısmet değilmiş demek ki. Denemeye devam süprizle karşılaşabilirsin bu aralar ;)

3. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Okul açılmadan siftahı yapayım bu sene diye bol bol denedim bugünlerde ama galiba pazartesiye kadar birşey çıkmıcak.Artık zaman buldukça denicez bu gidişle:)

4. katsumoto

katsumoto Hasan

Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    Dün sarayburnundaydım arkadasımlar arkadasım bir palamut aldı 780 grm..bana bir tane geldi ama tam yakalanmadan kactı...Yanımızdaki adam 2 sarı kanatta aldı...2 numara 1 numara kasık atılıyor 125-120 gr kursunla..Palamut alan vardı..ama toplasan 10-15 balık anca alınmıstır belkide ..öyle atçek balık yaptıgı yok ara sıra cıkıyor..bizden bir gun once persembe balıklar dahada iriymiş torik sayılabilecek balık cıkmıs o gun daha fazla balık varmış.5 tane çekende olmuş 2se 3 cer cekmişler..

5. 29519

29519

Sabah ortaköy de rapala ve çapari denemelerim sonuç vermedi, daha sonra kefale kıbrıs oltası atan bir abiden kıbrıs oltası alıp hayatımda ilk kez kefale kıbrıs oltası attım ve iki adet iri boy kefal tuttum ama kıbrıs oltası ile kefal avı çok fazla hoşuma gitmedi balıkları ve kıbrıs takımını abi'ye verip evin yolunu tuttum.

6. yugo

yugo Hasan Altındağ

Favori Kamış:
    shimano alivio bx4220
    Favori Makine:
    cormoran match master 6Pi
    En İyi Avı:
    sarıkanat
    Arnavutköy raporu

Herkese günaydın.Bu sabah 05:00 ile 08:30 arası Arnavutköy'de deyim yerindeyse oltanın ucu dahi kımıldamadı.Gerek yemli gerek çapari hüsran.Ama güneşin doğuşunu seyretmek enfesti.

7. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Günaydın sabah 7 de başladım dolaşmaya üsküdar 0
    kuzguncuk 0
    kuleli tek tük çok küçük zargan ve çok ince kraçe
    kandilli çok az ince kraçe
    kanlıca nadir kreçe
    çubuklu 0
    rüzgarlı bahçeye gitmedim

8. barris25

barris25 BARIŞ

Favori Kamış:
    Lineafea baia grande 4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma zeon zn 65 makine
    En İyi Avı:
    yakında
    beylerbeyi

Yer:Beylerbeyi
    Saat:7:30-2:00
    Dün beylerbeyinde forumdaki raporların aksine çok balık tuttuk.Sıyırtmaya atanlar zargana ve istavrit alıyorlardı.Biz sürekli çapariyle istavrit ve zargana aldık.arada sıyırtmaya da geçtim ama 2-3 balık aldıktan sonra bende çapariye geçtim.Balık baya boldu.Herkes sıyırtma atarken kardeşim çapari ile 5 tane istavrit çekti.Tuttuğumuz zarganalar çapariye geldi.Bi ara çok ısrar etmeleri üzerine parça gümüş taktım ve 3 tane zargana aldım.Balıklar sabah 7 -11 arası iyi yaptı.Daha sonra tek tük gelmeye başladı.Zarganalar genel olarak 25-40 cm arasında ama bazen çok küçükler geliyor.Millet hiç ayrım yapmadan atıyo kovaya.Biz giderken yeniden zargana yapmaya başladı.Toplamda 50-55 istavrit ve 10 zargana ile avı sonlandırdık.

9. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Ya çok değişik raporlar geliyor bu balıklar neden bu kadar tutarsız. Bi var bi yok papatya falına döndü bu iş şimdi yapar yapmaz yapar yapmaz. :D ben yarın balıktayım inşallah yapar. :D

10. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    02/02,30 galata köprü raporu

bu sabah balığa gitmek için akşamdan hazırlık yaptım,fakat gece 02 de evin telf çaldı baktım dükkan alarm 'ı:mad: o telaşla arabayla 5 dk da dükkanın önündeydim. allaha şükür yanlış alarm,sonra dedim şöle b, bakayım köprüde ne var ne yok balık varsa kalayım,ilk galata köprüsüne gitim gece o saat olmasına rağmen bayağı kalabalıktı,ve her zaman ki gibi etraf leş gibi pislik içinde her yer kasa ve çöp doluydu,özellik le,köprüye giden arkadaşlar lütfen bu konuıya DİKKAT EDİN ETRAFINIZI PİSLETMEYİN VE PİSLETENLERE İZİN VERMEYİN !!!!!Çünki eğer bu konuda hassas olmazsa yarın bir gün oralarda balık tutamazsınız YASAK gelir aslında bu konu hakkında medatör arkadaşlar devamlı forumda yazı yazmalı neyse köprüyü bir baştan bir başa yürüdüm,kovalarda 1-2 izmarit veya istavrit vardı sonra karaköy iskelesine gittim,ordada durum aynıydı,he bide bikaç tinerci:D ARKADAŞLAR LÜTFEN ETRAFINIZI TEMİZ TUTUN,BALIK TUTMAK ETRAFI PİSLETMEK ANLAMINA GELMEZ:mad:

11. nayman63

nayman63 Adil

En İyi Avı:
    Lüfer
    Yeni Kandilli den geldim 12.00-14.00 arası İki Kamış , rapalayla toplam 8 palamut, resim çekme şansım olmadı. Ama bugün süper oynak yaptı.

12. nayman63

nayman63 Adil

En İyi Avı:
    Lüfer
    Rüzgarlıbahçe Kavacık ta, Burunbahçe demek istediniz galiba, Bu arada Kandilli de takılsaydınız sanırım sizde Palamutları kovanıza indirecektiniz..

13. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    deme abi yeni geldik tekneden bizde oynakları gördük ama az balık aldık. ben yanıma kamış ve rapala almadım yoksa oynağa rapala atardım tekneden hemen yanımızda bile oynaklar vardı ama bir türlü alamadık balık az balıkla döndük..

14. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık

Bende kandillideydim ama sizi göremedim.Herhalde en sonlardaydınız.Ben en başlarda Kefale atıyordum.Bu sabah kandillide iyi sardalya çıktı.Güneş suya vurduktan sonra balık geri çekildi..

15. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Ben artık görmeden inanmıyorum :D

16. nayman63

nayman63 Adil

En İyi Avı:
    Lüfer
    11:30 da telefon geldi, Çengelköy Rasathaneden bir Abi aradı, onun aramasıyla gittim. İskelenin yan tarafındaki parktan Hanım, oğlum ve ben beraber attık. Turuncu renkli kovamız vardı. 14:30 -15:00 gibi ayrıldık oradan, Akşama Vaniköy de parkta ızgara yapacağız balıkları.

17. 29519

29519

Güzel haber afiyet olsun. Hangi rapalayı kullandınız ve atış eriminiz neydi öğrenebilir miyim?

18. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık

Ben iskele yanındaydım.İnsan kendi tuttuğu balığı yerken daha bir tatlı geliyor.Afiyet olsun:)

19. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    evet balık bugün kandilli beykoz arası iyi oynak yaptı bende teknedeydim ama yanımda sadece palamut çaparisi vardı. eğer yanıma kamış ve rapala alsaydım oynaklara atıp deneme yapabilirdim ama aklıma bile gelmedi böyle olacağı.. balıklar zaman zaman bizim tenkenin o kadar yakınında zıplıyorlardı ki onları izlemek bile büyük bir keyifti. artık avda bize eşlik eden iskender abimin (lineaeffe) raporunu bekleyeceğiz. :) arkadaşım oynakları videoya çekti bakalım bende yarın onadn videoyu alabilirsem ekleyceğim. herkeze rastgele..

20. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Oynak dediğiniz nasıl bir balık fotoğrafı varmı.Veya balıkmı bu :D ?.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.