İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    oynak dediğim palamutların suyun üstünde sıçraması atilla kardeş. arkadaşımdan videoyu alabilirsem ekleyeceğim yakın zamanda merak etme :)

2. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    :D :D :D

Bende nedir bu oynak diyorum.internete oynak yazıyorum saçma sapan şeyler çıkıyor.:D Videoyu koymanızı bekliyorum.Merak ettim nasıl oynuyorlarmış :p

3. evrim_basar

evrim_basar EVRİM

Favori Kamış:
    okuma cedros 4.20 yabomax POISON 4.20
    Favori Makine:
    BAWRA BOSPHORUS80 OKUMA SAFİNA PRO
    En İyi Avı:
    16 kg lık halat herkese nasıp olmaz
    slm lar ıyı aksamlar yarın sabah burunbahce tesıslerde gorusmek uzere sabah 5 .30 da ordayım bakalım kısmette varsa almaya calısacagız artık bıseyler ha bırde balık avı net yazan stıckerlı seyler den mı kullansak dıyorum :) bi fikir sadece .. rast gele herkese..........

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    hadi bakalım . yanına güzel rapala felan almanı tavsiye ederim inşallah güzel raporlarını okuruz..

5. evrim_basar

evrim_basar EVRİM

Favori Kamış:
    okuma cedros 4.20 yabomax POISON 4.20
    Favori Makine:
    BAWRA BOSPHORUS80 OKUMA SAFİNA PRO
    En İyi Avı:
    16 kg lık halat herkese nasıp olmaz
    tesekkr ederım engın arkdasım 3 rapalam 1 tanede kasıgım (denızden cıkkardım ) var :) ilk kesılmemıs ( daha once kadıkoy tarafından bırısı tabakta kesılmıs olarak koydu ) beykoz fotosunu koymak ıstıyorum lineaeffe( iskender abi) ilede burunbahcede tanıstık ıse gıtmeden once o gun bısey tutabıldımı bılmıyorum yarın kıyıdan hafta içi kayın peder le de ılk defa tekneden denıycez bakalım acayıp heyecanlıyım yarın oglen durumu bıldırırım

6. sezai1905

sezai1905 sezai

Favori Kamış:
    albastar krokdil
    En İyi Avı:
    2.kg sarıkanat
    bu gece balığa giden yok mu gece balık yaparmı ?raporlardan tatmin etmedi ! fikri olan bilgisi varsa zeytinburnundan karaköye kadar şansımızı deneyelim

7. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Arkadaslar once duzelteyim son mesajimda ruzgarli bahce dedigim yer burun bahce dil surcmesi oldu duzeltme icin tesekkurler bugun beykoz uskudar arasinda 3 tur attim kandillide balik tutan en fazla 10 kisi vardi kaplarina bakmadim ama kimseyi kaldigim az sure icerisinde kimsenin balik yakaladigini gormedim herhalde denk gelmedik yarin bende sadece palamut icin deneme yapacagim iyi geceler

8. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Bugün karaburuna gittim.Lüfere,palamuta deneme yapmak için sadece küçük istavritler ve dragonyalarvar.Akşam eve iri lüfer (10 TL ),palamut(7,5 TL ) ve hamsi ( 7TL )alarak geri geldim.Balıkçılar kıyıya geliyor hemen orda ufak çapta mezat oluyor.Gelen balıkçıların elleri doluydu genelde.(Az demelerine rağmen).Palamutlar çok iri.

9. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Yer: Avcılar Sahil
    Yem: Kurt-Zargana Flote
    Alınan adet:9 - 3-5 tanede kayaların arasına girdi alamadık :(

Balıklar ve Takım... ;

10. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Son dakika bilgisi aldim cok guvenilir bir kaynaktan bugun anadolu yakasinda bir yerden bir kisi sadece 30 35 civari palamut almis yarin sabah 5 de oradayim yakalarsam fotolari gonderecegim, yarin sadace palamut icin ugrasacagim

11. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Tekneler daha çok alıyormuş ama değil mi:)

12. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Tekneyle degil kiyidan yakalamis

13. yavuzakkus

yavuzakkus yavuz

Favori Kamış:
    shimano nexave
    Favori Makine:
    mitchell
    arkadaşlar aranıza yenı katıldım... ama sıze super rapor bır bızzat kendımde tutum. yer : arnavutköy akıntıburnu saat 12 ıle 14 arası cok guzel palamut yapmıstır balıklar rapala ile alınmıstır..ben iki tane alabildim ama kırka yakın saydım ..oynakları bende gordum ... gordukten sonra rapala atmaya basladık yalnız balık çok açıkta bilginize fotolar sonra eklenecek ..

14. quarizma79

quarizma79 gökhan

selam arkadaşlar size bi rapor vereyim bu sabah ağaçlı gittim kilyos tarafında botla kıyıdan 400 500 mt uzaktan 6 palamut aldım akşam üzeri her tarafı gırgırlar sarsı bitanesinin yanına gittik palamut sürüsü cevirmişler neyse aldılar orda bi 10 dk muhabbet ettik adamlar verdiyi bilgiye göre hiçbi tekne cinekop alamamış dediklere göre bu sene çok az yapacakmış lüfer çinekop

15. erhanak

erhanak erhan

Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 10000 FB
    En İyi Avı:
    52 cm levrek
    sarayburnu raporu

sabah 08 gibi teneke bariyerlerin dibinden istavrit yakalamak içiç sıyırtma attım. 3 adet istavrt yakakadım. saat 11 e kadar bu esnada aşağı yani cankurtarana doğru baya bi kalabalık vardı bi gözüm onların üzerinde idi. oradaki hemen herkes palamut yakalamak için kaşık yada rapala deniyormuş.bi ara insanların gürültüsü artınca ve bulunduğum yerde istavrit olmayınca o tarafa bakınayım dedim ve 3-4 tane palamutu denizden çıkarırlarken gördüm.
    bende bi yer bulup başladım kaşık ile palamut aranmaya. denizde palamut baya bol ama yakalamayı becerebilen baya azdı.
    saat 12 de başlayan palamut avım saat 13,00 1 tane 14,30 ve 15,00 da birer tane olmak üzere toplamda 3 adet yakalayınca yorulmanında etkisi ve evhalkınada 3 palamutun yeterli olacağı düşüncesi ile sonlandırdım. 1 saat kadar istavrit çaparisi yaptım tam kıyıdan kayaların hemen dibinden yaklaşık yarım kiloda istavrit yakaladım ve eve geldim.
    kullanılan kaşıklar 2 numara 40-50 yazıyordu üzerlerinde. 100-125 gr kurşun atıldı.
    bu arada rapala deneyenler sonuç alamadılar ve kaşık attılar. kendi gördüğüm 2 adet baya iri boyda lüfer yakalandı.anlaşılan bugün balık sarayburnuna gidenleri fazlasıyla sevindirmiştir.

16. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    raporlarda genellikle hep öğlen civarları palamut alınmış gibi gözüküyo hadi hayırlısı.:eek: :eek: :rolleyes:

17. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    darısı başımıza artık :D bende sabah kalenderi bi yoklim diyorum belki kör topal bi palamutta bize denk gelir

18. doruukkk

doruukkk UFUK

sabah 05:30 öğle 12: 30 arası
    yer ; akıntı burnu arnavutköy
    aşiyan
    kalender
    tarabya
    sarıyer

denemeler
    tür sonuççç
    rapala 0
    istavrit çapari 0 ( kraça geri iade )
    palamut çapari 0
    sıyırtma seyreltme 0
    ç,nekop çapari 0
    zargana ipek 1 ( kalem kadar)geri iade
    zargana yemli 0
    yemli çinekop lüfer 0
    mezgiz izmariz karagöz yemli (midye ile ) sonuş kocaman boş bir kovaaa : )

demek ki balık öğleden sonra yapmışş :(((
    ama tarabyada saa 09:30 gibi bir kişi iki aset palamutu tek seferde çapari ile çektii
    devamı olmadıı

19. nayman63

nayman63 Adil

En İyi Avı:
    Lüfer
    Daiwa 7 cm Beyaz parlak, Strick Pro 5 ve 7 cm Yeşil sırt kırmızı karın (Ürün kodlarını bilmiyorum) , 100 - 115 gr kurşun , atışlar yumuşaktı (yüklenmeden attık -mesafeyi kestiremiyorum) çünkü makinama 0.30 misina sarılı.

20. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    taze taze boğaz durumu

sabah 8 gibi gittiğim sarıyerde oltamı attım yaklaşık 11:30 gibi sıfır çekerek geri döndüm ama yanımda çekenler vardı benim kısmetim yoktu büyük ihtimallae ama gırgırlar yüzünden balık çok az adamlar kıyıdan 10 metre önümüzde ağ attılar bizde eli boş döndük malesef

Son düzenleme: 19 Eylül 2010
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.