İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. gümüş

gümüş emre

Favori Kamış:
    lıneaeffe turnafresh 3.90 gold fish ocean surf 4.20
    Favori Makine:
    okuma salina sa 55 okuma travertine tr 65
    En İyi Avı:
    uğraşıyorum
    bu sabah 06:00 gibi burunbahçedeydim gırgırların olmadığını görünce çok sevindim sonra başladım çapari ile çalışmaya maalesef tık yok çok kalabalıkta değildi rapal açıyimmi açmıyimmi diye düşünüyordumki 3 arkadaş geldi onlar rapala ile çalıştılar ama ondada tık yok sonra ortam birden kalabalıklaştı ve moralim bozuldu küçük kıraçamı tutan istersin çarpma ile zargana tutanmı dedim uyariyim birisine güzellikle anlatayim dedim ama nafile adam ben salacamda bana gerimi gelecek dedi salsam ne olacak yaşamaz o yaşamaz dedi moralim hepten bozuldu topladım takımı döndüm eve

2. ertanist

ertanist

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Yayın 9.800gr, 102cm
    Aramıza hoşgeldiniz, geçen hafta cmts. o bölgede ipekle zargana ve karidesle istavrit-izmarit tutulmuştur. Bababurunun 500-600 mt açıklarında başka balık yoktu.

3. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    bizde arkadaşla bugün sarayburnundaydık malesef eli boş döndük yan tarafımızda 1 palamut çeken oldu.kaşık rapala baya bi uğraştık en sonunda rapalamıza bir ağırlık çöktü çekmeye başladık balık vuran arkadaşın makinası biraz arızalı olduğundan çekme işini elle yaptık balığı tam kıyıya kadar getirdik gördüğümüz an zaten dibimiz düştü rapalamıza lüferinde irisi artık kofana deniçek balık takılmıştı ama malesef biz kıyıya alamadan balık son hamlesiyle takımımızı clipse takılı olan T fırdöndüden kopardı boğazında rapala bize bir ayna atışı yapıp süzülerek gözden kayboldu :( bugün çok kısmetsizdik inşallah yarın bişeyler alırız

4. Lepre

Lepre Nihat

bende henuz geldim besiktas ortakoy tarabya donuste galata sarayburnu her yer kısır.tarabyada ara ra çinakop alan,galatada bogaz kesimi kucuk istavrit,sarayburnunda aksamuzeri palamut toplayan var koca koca ama cok keisk malesef elimiz bos donduk..

5. Kadri

Kadri uuu

merhaba arkadaslar

dun dedigim gibi buyukcekmece mimarsinan bolgesine gittik aksam 5-8 arasiama bisey yoktu sadece yanimizdaki iki kisi zargana aldilar 4-5 tane baska hareket olmadi
    herkesin bilgisine...

6. underbaris

underbaris Barış şeker

En İyi Avı:
    Deniz kızı 1,90 cm :=)
    Merhaba dün akşam üzeri 5 gibi eminönü kadıköy iskelesinin yanında çok iyi izmarit yapıyordu karidesle 19 adet ben aldım bayat karidese gelmiyor bilginiz olsun.

7. c.ykul14

c.ykul14 Cemil Yurdakul

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4,40
    Favori Makine:
    Okuma Longbow2
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu sabah saat 06:00 ile 10:15 arası çakal burnu taş iskeleden 7 cm maria princes rapalam ile bir adet iri boyda palamut aldım.Daha sonra çok sevdiğim rapalamı boğazın derin sularına bırakınca avı sonlandırdım.Çapari atanlardan ise bir kişi iki tane iki kişi birer tane aldı.Yağmurdan sonra çok oynak yaptı ama malesef o an alamadık.Balıkları çapari atanlar ile bende aynı saatte aldık saat 07:45'te.

8. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Rapalayı nasıl attınız fırdöndüye kurşun takarakmı??? Şamandıra ilemi????Yada sadece rapalayımı attınız.......

9. balikoltasi

balikoltasi Birol

Tebrikler. Balıklar dipli mi su üstümü geldi ?

10. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Kabatasda 2 lüfer hadi gözümüz aydın :)

evet arkadaslar kabatasda dun yanı cumartesı aksam 6 ila 7 sıraları 2 lüfer cıktı.tabi arkadas brını aldı dıgerını kaldırırken sete carptırdı dusurdu balıgı ama dıgerını aldı guseldı ..

11. dayzın

dayzın taner

Favori Kamış:
    linafee
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Tv de izliyoruz :)
    Merhabalar 25.09.2010 tarihinde istinyede kaşık,palamut çaparisi istavrit çaparisi rapala ve sıyrıtma kullandım bir tane bülent abimin önerdiği palamut çaparime vuruş aldım ama yakalayamadım başkada bişey olmadı yanımda bulunan balıkcılarda hiç birşey yakalayamadılar saat 7 den 11.30 a kadar takıldım ama istinyede hiç birşey yakalayamadım :( karides olsa belki aksama kadar izmarit için bekler gün batımında palamut alırdım sanırım. vuruş olduğu için söylüyorum takımdaki iğneyi kopardı eşşek oğlu eşşek :)

12. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    düm naci amcam aradı yarın balığa gidelim mi kıramadım. sabah 6 da kuleliye doğru çıktık. oda nesi kuleli full araba park yeri yok dedi vaniköye gidelim orda da daha az kalabalık. neyse oltaları indirdik bir baktı benim kamışın ucu kırılmış. aci amca attı ben kuleliye oltayı tamire götürdüm o sırada kuleli de kalabalık 2 katına çıkmıştı. vaniköye döndüm br kişi 2 tane sadece istavrit almıştı :) sonra kandilli iskelesine gittik. orda bir akıntı burnu var herkez rapala ve palamut çaparisi deniyor, tekneler çok kıyıdan geçiyorlar orda akıtı çok olduğundan. bir tekne sadece 3 palamut bir başkası da 2 tane aldı sonra yürüdüler yukarı doğru. biz takımları açmadık bile bir ara ben sıyırtma denedim birşey yoktu. sonra midye bulduk hadi dedik iskorpit çok alırdık burdan bi deneyelim. 2 tane ufak iskorpit bir horozbina geldi tabi suya iade hepsi. tam gelelim derken ben denize bir baktım zargana sürüsü geçiyor takım açana kadar kayboldular.
    bu havanın arkası güzel balık yapacak diye umut ediyorum. herkeze önümüzdeki günlerde güzel avlar diliyorum.

13. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Teşekkürler ;)

14. nospeed001

nospeed001 SERDAR KILIÇ

25 09 10 cumartesi saat 17:00-19:00 arası pendik green park otelin karsısı 50 -25 metre acıklıkta turlar atıldı ipekle zargana alındı 3 kişi ile 21 ad

15. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    bugün kandillide palamut vardı ama ben bi türlü denk getiremedim, orda bi kişi ismi serdardı herhalde tam 6 tane aldı, yaklaşık olarak park ın orada 10 kadar iskeleden benim gördüğüm 8 kadar, uçta akıntı tarafında onu ben görmedim söyleyenlere göre 15 kadar irice palamut alınmıştır.sabahta birtekne önümüzde tam 8veya 10tane sıra sıra dizdi.kıyıdan palamutlar sabah 1 tane -ekseri 11-2 arası alındı.:rolleyes: :rolleyes:

16. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Bugün geene saat 04.30 de kalkıp sağlam bir kahvaltı sonrası çıktık yola...Kuleli,vanikoy,kandilli.cubuklu,hayalkahves i,...Kafayı yedik kafayı
    Donduk gene kandilliye saat 10 gibi ....1 kişi 1 tane palamut almıştı o kadar.....
    Çok nadirdir 1 tane bile balık tutamadan dondugumuz.Öle bir gundu sansımıza..
    10*8*11 kendi yaptıgımız harika avcı takımımızla denedik,çarpma denedik.sıyırtma,silkonla kuyruk altı,rapala,palamut çaparisi yok YOK yok....bı kefale atmadık bide lufere.anladıgım kadarıyla luferde yoktu zaten ...atanlar vardı hemdi usta amcalar...Onlardada vuruş yok ..NEden böle acaba.Bu kadar kısırlık çok ilginç.üzüldüm.....

17. ozkan79

ozkan79 özkan

26-09-2010 yenikapı zarganaları

merhaba herkese 26-09-2010 yenikapı zarganaları 21 adet;yem hamsi flote kullanıdı... at cek balık yapışıyor.

18. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sen bu işin ustasısın :) tebrikler maşallahın var :)

19. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    bence çok açık 1,sebep boğazın girişini tamamen kapatan gırgırlar,2,de hala havalar soğumadı deniz sıcaklığı bugün marmarada 24 dereceydi,bu sıcakta iri balıklar açığı tercih etmişlerdir kanımca umarım havalar soğur soğumaz balıklarda yüzünü göstermeye başlar...

20. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    uğur daha bir haftası felan var balık girmedi boğaza ama bu havaların arkası güzel balık olacağını söylüyrlar. en erken 1 hafta en fazla 10 gün merak etme. bugün teknelerde pek birşey alamadı. dediğin yerleri bende gezdim sadece kandilli de burunda kamış açtık ona da midye takıp iskorpite baktık orası tam bir iskorpit yatağı 3 tane aldık ama çok ufaklardı yemimiz de yoktu geri saldık. biraz daha sabır;) ama balık olmamasına rahmen kuleli çok kalabalıktı vaniköyü hiç bu kadar kalabalık görmemiştim.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.