İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Bende ne zaamandır bu kadar kalabalık gormemiştim ustad...Umarım dedigin gibi olurda,yüzler gulerr...Dedikleri gibi sularda sıcak,,,girişlerde cevrili
    Artık hanım bile inanmıyo,,sen ne işler ceviriyosun diyor :):):)numunelik bile olmayınca kovada :)

2. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    dün gırgırlar son gaz karadenize doğru gidiyordu.en az 5 tane geçti yanımızdan.balık boğaza girse de bu sefer bizim avlakları çeviriyorlar çubukluya kadar. geçen haftaki av fotolarında koymuştum admlar resmen milletin teknelerinin üstüne sürüp herkezi kaçırdılar. umarım buna dur diyen olur gerekli yerlere maillerimizi gönderdik mahir amca sağolsun..

3. ozkan79

ozkan79 özkan

teşekkürler zargana konusunda iyiyimdir... olmayan lüfere yada ne biliyim palamuta olta sallayıp vakit öldürüp eve boş döneceğime banko balığa oynuyorum AZMİN ZAFERİ :)

4. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Iyi geceler bugun ilk olarak saat 10 gibi kandilliye gittim tek tuk istavrit aliyorlardi bir kisinin kovasinda da 1 tane palamut gordum oradan kuleliye gectim siyrtma ile tek tuk istavrit aliyorlardi o da 20 kisiden biri neyse oradan kanlicaya ve cubukluya gittim bir kisinin kovasinda sadece 2 tane kuCuk palamut gordum oradan hayal kahvesinin oraya ggittim cok kayik vardi ama alan bir kisi goremedim kiyidan orada beykoza gectim bir tane balik goremedim oradan bir sandal kiraladim dubanin orada bir saat kaldim sonuc 0 baktim olacak gibi degil icimdeki av istegini bastiramiyorum rivaya gittim riva deresinde yaklasik 2 kilo sazan kizil kanat yakaladim tam eve geldim arabadan iniyorum bir komsum elimde kovalar falan anladim baliktan geliyor sordum ne var ne yok dedim bende bot var burada kimseyi tanimiyorum tek basima ugrastim durduyorum hic birsey yok 10 liraya iki palamut aldim dedi bende dedim bende bende kimseyi tanimiyorum baliga gidecek birilerine bakiyorum bende sonar var dedim sende bot varsa haftaya gidelim dedim demirim yok dedi arnavut kaldirimina ip baglayip botu sabitliyorum dedi dedim bende 3 kg ve 10 kg iki tane capa var dedim sen gimek istersen haftaya gece gunduz hic farketmez hafta sonu gidebiliriz dedim o da tamam dedi kartimi verdim haftaya cumartesi haberlesecegiz bir aksilik olmaz ise haftya botla gidecegiz. Insallah haftaya guzel balik da olursa bol bol yakalriz cinekop lufer palamut bu sene hasret biraktilar kendilerine

5. bajoist

bajoist ufuk

Favori Kamış:
    otomatik olta
    En İyi Avı:
    çupra 1kg
    maşallah, süpersin... nasıl bir takım kullandın bunları yakalarken?

İstanbulda zargana yakalamadım hiç, her yörede farklı tutuluyor.

6. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Beylerbeyinde bu sabah 7 civarı tek tük istavrit tutanlar vardı, bende denedim ama yağmur başlayınca vazgecip döndüm, bir kaç tekne kanaldaydı yine, balık bugün nazlı gibi buralarda...

7. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bir 10 günü daha var balığın ;) bu havaların arkası güzel haberler gelicek diye umut ediyoruz :)

8. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    İyi günler, internetten balık malzemeleri almak için güzel kargolarında gecikme olmayan kargo geldiğinde eksik çıkmayan güvenilir bir site tavsiye edebilirmisiniz.
    balikmarketi.com adındaki bir siteden birşeyler aldım kargo 5 günde geldi onda da 8 tane lüfer takımı eksik tamamlayacaklarını söylediler bugün tekrar kargo ile göndereceklermiş. 16.09.2010 tarihinde yaptığım alışverişin malzemelerin bekliyorum hala

9. starmix

starmix Murat YILDIZ

Favori Kamış:
    Alba
    Favori Makine:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    Olta: Karagöz 650 gr. Zıpkın: Yılan Balığı 2.7 Kg
    Tavsiyem malzemenizi görerek almanızdır. Çünkü fotoğraf ve hatta video bile bazen yanıltıcı olabilir. Zira iğnenin çaprazlığını, silikonun yumuşaklığını elinize alıp incelemeden anlamanız çok zordur...

10. deePblue

deePblue na

Kalender denemelerine başladım.. İlk önce izmarit tutmaya çalıştım. Denizden yeni çıkmış midyeyi yem olarak kullandım 1 saat boyunca bir tane vuruş bile alamadım. ama izmaritte haklı , oradaki tüm midye yuvaları CALİPSO adlı tekne tarafından hergün onlarca kez KAZINIYOR. koskoca cumhurbaşkanlığı köşkü var orda,ordu evi var..ama TIN..adam resmen denizin dibinin içine ediyor. koca bir kasayı sallıyor aşağıya sonra her şeyi süpürüyor işine yarayanı ayıkladıktan sonra döküyor tekrar.. Neyse bu konuda çok dertliyim umarım bi DUR diyen olur bunlara... ! piyasada izmarit olmadığını anlayınca istavrit aldım bir kaç tane.
    Neyse sonra istavritten yem yapıp attım bir dokunuş alamadım. Gece bir kişi almış diye duydum sonradan ama ne kadar doğru bilemiyorum..

11. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Aslında en doğrusu o fakat karaköy mercan veya istoça gitmem lazım ama malesef oralara gidecek kadar hiç zamanım yok, olduğu zaman da balık yakalayarak geçiriyorum :))) Bir elemanın karaköy tarafında işi vardı eline yazdım çizdim gönderdim beceremedi, neyse şimdi bir site buldum güzel şeyler var gibi bir de oraya bir kaç ufak tefek şeyler alacağım bakalım nasıl

12. sances

sances Sener Atmaca

Favori Kamış:
    Albastar Krokodil 2785 - 390 - 150/200 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Score 50
    En İyi Avı:
    Hedef : (Kısmetse) Lüfer / Kalkan /
    İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş derler ya, senin ki aynen bu, haftaya süper rapor bekliyoruz inşallah senden.

13. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Aynen öyle deseki günlük 3-5 de para vereceksin arabada senden hiç düşünmem tamam derim. Neyse haftaya cuma günü akşamı telefon bekleyeceğim bakalım, aramaz ise yan binamda oturuyor kapısına dayanacağım. :)

14. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Ahmet,
    söz konusu balık avı olunca malesef Kalenderin eski tadı tuzu kalmadı, hergeçen günde daha kötüye gidiyor

15. deePblue

deePblue na

haklısın abicim..maalesef haklısın...

16. tepee

tepee Ferhat Demirel

Size özelden mesaj attım. Zira buradan market ismi vermek yanlış olur.
    Ben bu siteden baya alışveriş yaptım memnunum.

17. kefkenli

kefkenli ismail atalar

Favori Kamış:
    D.A.M SURF 100-250
    Favori Makine:
    D.A.M 50
    En İyi Avı:
    45 adet tek seferde palamut çaparisi
    Tüm gırgır motorları Ağva-Kefken istikametinde palamut avındalar. Ctesi pazar kefkende kıyıdan sahteye birşey yoktu. Sandallar 300 metre kıyıdan çapariye birşeyler aldılar. Şuan boğaz ağzı gırgırlar tarafından kesik olmasada kefken-ağva-şile hattında balığın rotası kesilmiş durumda. Bu arada lüfer kefkende tezgahta bile yok.

18. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    şile de su sıcaklığı 23 derece havaların bu kadar sıcak gitmesi en başlıca sebep aralık ayında ancak başlar lüfer.

19. dayzın

dayzın taner

Favori Kamış:
    linafee
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Tv de izliyoruz :)
    ferhat abi banada özelden msj atabilirmisin güvenilir bildiğin site?

20. c.ykul14

c.ykul14 Cemil Yurdakul

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4,40
    Favori Makine:
    Okuma Longbow2
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Fırdöndüye 115 gr. kurşun takarak attım.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.