istanbul kıyı raporları; rapor dışı eklemeler

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yorgunn tarafından paylaşıldı.

1. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    valla bu gidişle tekne turları duzenlıcekler bence çok ıyı para kazanırlar da :D
    adam bası 20 tl olsa 10 kısı 200 tl ayda 6000 tl 1000 tl yakıt cıksa 5000 tl kaarları var :D

yada beledıye ispark gibi sahilleri aylık abonelık kıralıcak mıllete balık avı kırası hesabı :D:D:D bu gıdısle böle olcak ılerde şimdiden yatırım yapsam ıyı olur heheeh:D

yada diyom yüzen iskeleler var ondan alıcan kıralıcan denızın ortasından lufere yatıracan hehe..

2. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    abi varya bunların hepsi benımde aklıma geldı he :D demekki balıkçıların kafa hep aynı çalısıyo:D ozellıkle dubalı yuzen iskele meselesını çok dusunuyom. bi tane guzel bi yere yapcaksın hem tıcaret hem balık :D

3. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    para aslında denızde yaw :D neden olmasın o kadar cok balık hastası varkı sorma :D
    mıllet canakkaleye gıdıyor .şile karaburuna... balık avına olur aslındada bunlar ama NE Zaman allah bılır :)

4. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Herzaman beklerim kardeşim, bende genelde galatadayım,sadece palamut için giderim unkapanına, galatadayken motoru köprüye çıkarırım,caddede bırakmam gördünmü muhakkak gel :thumb:

5. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Amerikada benzer bis sistem var. Alana girmek , tutuğunuz balıkları temizleyeceğiniz yerler , yemler hepsi paket halinde gişeden bilet alınarak yapılıyormuş. Düşünsene 50 mt kıyı şeridin var . Gişede oltacıdan 20tl alıyorsun , isteyene malzeme ve yemde satıyorsun ayrıca , tuttuğu balığı temzileyecek lavabo ve su tesisatı da var , çayda ikram edersin :)) uff .Böyle bir yer olsa her hafta giderim ...

6. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    90 lı yıllar of offf olta atmaya bile gerek kalmazdı yuvarlak ızgaralar vardı hatırlarsınız salardık takımı aradan tak balık :(

7. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    yaw bizim memleket dunyayı 50 sene gerıden takıp edıyor .burda zor anca 50 sene sonra :D
    tabıı uyanık bır iş adamı buyuk sermayelı bırı el atsa tabı ben aylık degıl yıllık abonelerınden bırı olurum ;)

8. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    abı ben o motoru hep goruyom zaten ya genelde karakoy tarafı bogaz tarafında ortalara dogru bırakıyon. bi dakıne yanındayım :D

9. cakall

cakall Burhan Sait

valla benimde aklımda neler var ama olmuyor :). mesela şuan unkapanı ve galata köprüsünün ortasında metro köprüsü yapıyorlar. oraya çekilmi 50 metreye 20 metre ölçüsünda bir duba var. üzeri düz. onun etrafını parmaklık ile çeviricen. tam galata ile unkapanı arasına demirleyecen. kıyıdan tekne ile balıkçı taşıyıcan. günlük 10-15 tl. nerden baksan 200 kişi alır. buda indi bindilerler 3.000/3.500 tl yapar günde hadi çok attım 2.000 tl. çay kahve tost malzeme vs. deli para ama biz yapmaya kalksak kafamıza vurup elimizden alırlar :))

10. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    kıyıdan karabatak tutan adam:))))

arkadaslar dun aksam ole gezerken adamın bırı ortkoyde atmıs balıkta tutmayı bılmıyor pıyasa malı almıs oltayı atmıs denıze atanda kendı degıl ordakı yaslı bır balıkcı agbı neyse herıf kopekbalıgı yakaladım dıye gulerek basladı sarmaya ole agırkı oltanın ucu koptu makıne sargısı kırıldı bu sefer basladı elıyle cekmeyı mısıneyı karanlıkta kıyıya gelınce bır baktım karabatak herıf sudan cıkarıken herıfı bır gagaladıııııııı herıfın bır bagırısı var yandım anam dıye koptum........ gordu kopek balıgını :D bendne usta balıkcı yok dıor bıde cekerken:)))):D :D :D :D :D :D hihi hihi hihi hihi hihi hihi

11. 3182

3182

reeling :laughing: :laughing: :D

12. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    kadem agbı gormen lazımdıııı herıfe ortakoyu dolastırrttı karabatak:)))hihi hihi hihi hihi

13. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Agziyla kus tutmakla ayni sey yahu sudan karabatak çikartmak. Ilerde isi ögrenince anlatir artik '' o kadar acemiydim ki denizde balik yerine kus avliyordum '' :D

14. 3182

3182

Ah o karabataklar yokmu.

Geçen sene bir tane çinekopumu aldı mantarlı takımla birlikte. Balığı sudan çıkarmaya 1-2 saniye kala . :D

Bir taneside rapaladaki balığımı dişledi.

Karaköyde gemilerin arasından emre ile birlikte lüfere olta atıyoruz mantarlı takım. İki gemi arasında 4-5 metre bir boşluk var emre benim attığım oltanın nereye düştüğüne dikkatlice bakıyor üst üste atmamak için.Attım benim mantarlı takım suya düşmedi havada kaldı kaldı kaldı havalandı gitti. Havada yay çizen misina ya karabatak takılmış :D

15. polats

polats polat

Favori Kamış:
    REMIXON SENIOR KAMIŞ 100-150G 330CM
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN SR 400 METAL BODY COVER MAKİNA
    En İyi Avı:
    Sarıkanat-çinekop
    abi selamlar avcılarada bekleriz

16. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Gelmemmi :D

17. polats

polats polat

Favori Kamış:
    REMIXON SENIOR KAMIŞ 100-150G 330CM
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN SR 400 METAL BODY COVER MAKİNA
    En İyi Avı:
    Sarıkanat-çinekop
    tekrar bir tekne keyfi yapmak lazım geçen ki yarım kalmıştı.

18. oguzhan198600

oguzhan198600 OĞUZ

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN TNR 35 MAKİNA
    En İyi Avı:
    karagöz
    Son 5 Sayfa Sirf Konusma Baska Bisey Degil Hiç Rapo Yazan Yokmu Baska Bir Sayfa Acin Orda Konusun Arkadaslar...

19. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    kartal-kadiköy treni ilk hangi satte kalkiyor

20. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Oraya gırgırlar girmişse kurutmuşlardır.