istanbul kıyı raporları; rapor dışı eklemeler

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yorgunn tarafından paylaşıldı.

1. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Bu vaziyette balık girmesi zor.Anında kurutuyorlar.Aç sırtlan sürüsünden beter bunlar..

url=http://bit.ly/c25MCx][​IMG][/url]

2. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    sayın abim ümraniyeli gençler toplansın :D toplu boğaz organizasyonu yapalım sarıkanat lüfer kovalayalım değişik yerler keşif edelim :D

3. TUNCAYKILIC

TUNCAYKILIC tuncay

Favori Kamış:
    lineeffe spider surf 4.20
    Favori Makine:
    okuma AVENGER AV-65
    Bugün bende kuleliye gitmek istedim ama kısmet değilmiş beraber gidecek kimseyi bulamayınca gidemedim inşallah haftaya oralardayım

4. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Sorma kanka ya, walla az bile olsa ne keyifti, inşallah en kısa zamanda tekrarlayalım, yapalım bi organizasyon ama benim durumu bilion malum :eek: bu arada tekrar hoşgeldin, selamlar...

5. deadsea

deadsea Oruç Gazi

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 IM7 Carbon ve Kasyapar OysterCast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Zeon 65 ve Okuma Magic 280
    En İyi Avı:
    Iri Trakonya 1 kilo kadar..
    Avlaklarda birbirimize karşı daha duyarlı ve sabırlı olalım. Dün gece aşırı rüzgar ve akıntıdan takımlar birbirine dolanıp durdu. Birisiyle takımlarımız dolandı ben açmaya çalışırken çekmeye kalktı. Bir dakika beklemesini söyleyince hemen bir tasma attı ve hırsız iğnelerin hepsini elime geçirdi. 1-2 balık için birbirimize bunu yapmayalım.
    Avlandığımız yere sahip çıkalım, temiz tutalım lütfen. Ben avlağımın olduğu yerde doğdum ve büyüdüm. Ömrümce burada balık tuttum. Böyle bir muameleye ne maruz kaldım, ne de bu muameleyi hak edecek birşey yaptım.

İnsanlığımız bütün mahlukattan bizi ayıran tek unsurdur. Muhafaza edelim..

6. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    boru kurdu alacak olan varsa aradım pakette 8 10 adet var 3.50+kargo beraber alalım kargo yarı yarıya düşer

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    sanırım izmit'ten alıyorsunuz, 3 tl idi 3.50 mi yapmışlar..? madem kargo ödüyorsunuz, çok alacaksanız, direk izmir'den getirttirin, balki daha hesaplı olabilir... pakatte 10 adet olması gerekir, ama bizim buradan aldıklarımızın bile çoğunun içi boş çıkıyor, baru kurdunun eski tadı kalmadı yani...idk mamun deneyin, sülünez deneyin, eşkinaya ve karagöze,karagöze sülünezde iyi iş yapıyor burada...RASTGELE...:)

8. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    erhan abı ızmıtten aldım 10 lu paket 4 lıra dedı sonra 3,5 tlye dusurdu gbı bseyler oldu yemcı kazıklamak ıcın yermı arıyor bılmıyorm ama boru kurtların ıcı dedıgın gıbı bazıları bos cıkıyor sulununez denemek ıstıyorum bakalm ama en cok canlı kalcagını bılsem mamun denemek ısterdm:)

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    mırmır ve karagözde sülünez va mamun iş yapıyor, mamun çok nazik çabuk parçalanabiliyor, eşkinada birde canlı teke bulabilirseniz deneyin, birde mamunuda deneyin bakalım mamun netice verecekmi, ama dediğim gibi boru kurdunu hatta kaça ve sülünezi bile direk izmirden getirttirin 3-5 kişi sanırım daha kârlı olacaktır, mamunun ölüsüde canlı kadar olmasada işe yarayabilir....

10. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    erhan abı canlı kaçmarmaranın ne kadar ıse yaradıgını gozlerımle cok ıyı gordum 1 kılonun uzerınde kocaman bır eşkına gelınce tutan kısı kadar sevındım valla sulunez eşkına ıcın olurmu? ızmırden kımseyı tanımıyoruz yem ıcın o sorunumuzda var.

11. matti

matti murat

Arkadaşlar yem alıcaksanız boru kurdu sülünez mamun vs.. direk izmirden alın.benim aldığım adam yemi denizden kendi cıkarıyo ve kargoya veriyo.fiyatıda 2.5 tl ve on numara yemler.neden araya aracı koyup yemi pahalı alıyosunuz?

12. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    şahsım adına konusayım ben kocaelınden yemı tahsıl ederken yemcı paramı hesabıma yatırın dıyor guvenırsenız bu devırde 5-10 lıranın bıle cok degerı var nereden bılebılırımkı yemcı oldugunu dımı ben yem ıstedıgım zaman kocaelınde tanıdık cok dırek satın almadan kargosuna kadar basında adam bekletıyorum mecburen ızmırde elbet guzel yemler vardır ama tanıdık bırı ve guven olması şart.:cool:

13. bulut34

bulut34 mahmut

forumdaki hekeze selamlar sevgiler.benim ismim mahmut bulut.eskiden üyeydim ama şifrelerimi unuttuğum için yeniden üye oldum.bilgisayarlardan da fazla anlamıyorum ama becerebildiğim kadar işte hatamız kusurumuz affola.yem ile ilgili sobetleriniz ilgimi çekti açıkçası.bu aralar biraz hastahanelerde çok fazla takıldık ailece anca vakit ayırabildim bi merhaba diyeyim dedim.bölgelerimiz aynı olduğu için.ben izmir den gelen yemler ilgimi çekti.bilgi mahiyetinde isim adres tel verirseniz ben şansımı denemek isterim.istanbul dışıda yalovada avlandığım oluyor ama orada yem problemi yaşıyorum açıkçası.şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 23 Şubat 2012
  14. asafkaan

asafkaan ASAF KAAN ERMA

http://www.borukurdu.com/ burdan bütün yemleri alabiliriz sanırım :) Bir göz atın isterseniz ama sadece 1 günlük kargo bölgelerine gönderim yapıyorlarmış...:thumb:

15. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    balık olmayınca kimse olmuyor balık olsa herkes bir birini arar amcamın oğlu gelecek arkadaş gelecek malzeme almayagitti bahaneleri başlar benim en çok garibime giden misafirim gelecek lafı madem misafir ağarlayacan git evine orda ağarla bura balık yakalama yeri kardeşim

16. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    yarın aksam cıkıcam kısmetse ava mekan florya tarafları .:)

17. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    yesilköy yani.. :) boru kurdun varmı?

18. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    gecen haftadan acılmamış 2 paket varda ıcındekıler sağmı -ölumu blmıyorm:D sülünez de iş görur

19. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    güzeL.. kankan geLiyormu? Emin kardeşim yani :)

20. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    ses yok emınımden valla son dakıka adamı oldugu ıcın bellı olmaz suan gelmıyor dıye bılıyorum tekde gıtmek ıstemıyorum avlağa bakalm ne yapcm