abiLerim yarın gidicekti ama... maalesef boru kurdu siparişi icin gec kaldılar.. bende belki iştirak edecektim işimi ayarlarsam fakat yem olmadıgından ötürü sıkıntı var
boru kurdu ıcın cok gec kaldık enazından ben ızmıttekı yemcı adına konusayım gunduz arayıp sıparıs vermek gerekırdı yarın ızmıtten mısafiri gelıcek olan varsa sordurabılırz
üüüff bunu nasıl çekmişler. sen bunu bi ana konu yap. burada sahteci çok. bu filmlerden alınacak çok ders var. bisürü balık sahteyi kovaladı ama çok az balık atladı oltaya. işte bizdede böle oluyor.
rica ederim ne demek kolay oldu bulmak ama gercekten super goruntuler canakkalede boyle bırsey denemek lazm
Gerçekten çok değişik ve güzel bir av tekniği.Ama videodakilere gelince pek birşey söylemek istemiyorum.
yeri değil kusura bakmayın istanbul iki telli tarafında istoca yakın bıldıgınız malzemecı varmı acıl yardım rıca edıyorum bırde sırkecı tarafında?
istoç içinde birkaç yer var diye biliyorum kısık balıkçılık da var hatta biliyorum (olduğunu biliyorum yerini tam olarak bilmiyorum)
birde mediyet diye bu adamların medeniyetini satıyorlar adamlar resmen katliam yapıyo balıkları vurup geri göle atıyorlar resmen yaban hayvanlığı