cumartesi gece tuttuğum ispariler şimdiye kadar gördüğüm en büyük ispariler di hatta karagöz sandım bir an teke iş yapmadı boru kurdu na geldi eşkine ve ispariler
klasik eşkine takımı şamandıralı dün ilk defa yeni bir iğne denedim memnun kaldım fudo nun 1 numara uzun pala çapraz iğneleri sırt çentikleri olan
Tebrikler, çok güzel balıklar almışsınız kısmetiniz hep açık olsun, iğneniz balıksız kalmasın, kullandığınız iğnenin tam seri numarasını falan verebilirmisiniz, çünkü birkaç çeşidi var sizinki hangisi acaba...? tuzlaya gelmişliğimiz var ama geldiğimiz yere pek benzetemedim... Rastgele... :thumb:
abi yemleri boru kurtlarını nerden temin ettin? bende tekeyle denemeler yapmıştım ama pek verim alamadım tuzla sahilde.
E-5 Üzerinden düz devam edin, Sabiha Gökçen hava alanı sapağına geldiğinizde sahile doğru dönün(neomarin ve pendorya alışveriş merkezlerine gelmeden hemen önce), ilerde ışıklar var onun 10-30 m ilerisinde sağda göreceksiniz kapıda oltaları olan dükkanı. Orası oltacı Salihin yeri.