dün akşam mırmır ve eşkina denemesi yaptım fakat sonuç 0 çok fazla gürültü denizin çok pis olması yakamoz ve oltalarımızın üzerinden denize balıklama atlayanlar sayesinde sonuç 0 bir insan hiç düşünmez mi burada adam balık tutmaya çalışıyor 10 metre ileri de denize girelim diye şahsen ben öyle düşünürüm şeytan dedi al oltanı git piknik yaptıkları yere aralarından at oltanı
bende burda resimlerden çözmeye çalışıyorum :laughing: :laughing: :laughing: maalesef abi heryer aynı şuan sezon itibari ile gelecek sefere rast gelsin inşallah
çok zor abi her yer tutulmuş durumda az sabır diyecem ama millet ramazan diye daha dışarı bile çıkmadı aksam görüyorsun zaten iftar sonrası sahura kadar herkes sahilde yine de yılmak yok rast gelsin abi
abim mırmıra nereden atılyor bir yardmcı olun netim yok tel.dan griyorum mırmırı iskeleden ileri atarak tutuyorm normalde anck bazıları aynı anda eskna ald. Söylüyor nerden alınıyor bunlar özeldende olsa msj la yardımcı olun lütfen
genelde mırmır aldığın yerden eşkine zor alırsın 2 balığında meraları ayrıdır bazı avlaklar var 2 balığıda alabilirsin ama onuda kimse söylemez
1 litrelik pet şişe ile balığa gidenler tuzla sahilde istavrit zamanı o balık dolu pet şişeleri görünce insan üzülüyor istavrit bitince bu insanlar da kayboluyor deniz de sadece istavrit var sanıyorlar biraz daha profesyonel olanlar yani 1.5 litrelik pet şişeleri olanlar kefal ve istavrit çıkıyor sanıyorlar
Abi benzetmene çok güldüm açıkcası koltuktan düşecektim neredeyse evet bende birkaç güne geleceğim tuzlaya istavrit için gece şamandırayla balık tutmayı çok seviyorum ondan böyle geziyoruz sahilleri.