selam At-çek yaptık, sohbet ettik, yemek yedik, gırgır şamata derken günü de bitirdik. İyi ki Özgürcan’ın ısrarlarına kulak vermiş ve gitmişiz. İstanbul’dan, gürültüden, stresten uzak çok keyifli zaman geçirdik. At-çek sonucunu merak edenler, fotolarda cevabı bulabilirler. Yer ismi belirtmedim, fotoğraflardan tanıyan arkadaşlar da belirtmezlerse sevinirim. gerçekten fotolar herşeyi anlatıyor başka diyecek birşey yok balıkçılıkta budur zaten daha güzellerine rastgele
Hani balıklar?? ..nerde? fotograflar çok güzel.. yer çok güzel , boğazdaki gibi omuz omuza olta atma derdin yok. her taraf sana ait..eksik olan mangal görüntüsü.. Bali için olanlar da çok güzel ellerine saglık..
Cok ama cok güzel bir gün olmus Sennur. Fotograflarin hepsi birbirinden güzel Ben de son gittigim baliklarda ilginc bir sekilde tek bir vurus bile alamadim. Ama artik anladim balik bahane, dogada olmak ve yasamin tadini cikarmak gercekten sahane Selam ve sevgilerimle.
ben en çok balıklara hasta oldum,hele o şeffaf balıklar çok hoş duruyor...yeri merak edenlere bir tüyo,istanbulun batısında,keban barajının alt kısmındaki zigana geçidinin ordaki nemrut körfezi.. şaka bir yana fotolar ve ortam çok hoş.teşekkürler
Ne kadar güzel biyermiş burası böyle sessiz sakin herşeyden uzaklaşır insan orda bu güzel fotoğraflar için teşekkürler..
Nasıl bir Sanaatkâr bir ruh ki bu fotoğraf makinasını yere koyupda çekim yapar . Ve böyle güzel bir poz yakalar... İmrenmekten ve kıskanmaktan konuya yazmıyacağım işte ... .
Malum, Diren yemeğe düşkündür biraz. Yakaladıklarımızın hepsini yedi, o yüzden görünmüyorlar. (ehe... kafaya olta inecek ama du bakalım. ) Bu arada, bir ara doktora git adminim, halüsinasyon görüyorsun, çapak kuyruğu falan. Yedi onları Diren, yedi. İstanbul'a bir uğra da, birlikte gidelim. Ben İzmir'e kaç kere geldim, seni bekliyoruz artık. Yasin lens işi için sana güzel bir mesaj yazacaktır mutlaka. Eki eki eki kikikikiki hihi hihi
Teşekkürler. Siz doğa güzellikleri anlamında bizden daha şanslısınız bence. Sürekli tatlısu avlaklarındasınız, ne güzel. Allah size bizlerinkinden daha da güzel günleri göstersin inşallah. Size de rast gelsin.
Teşekkürler Muvaffak ağabey, daha güzel günler sizlerin olsun. Mangal görüntüsü koymadım, zira dediğim gibi Diren sürekli yemek yediği için, mangalın başında bir şeyler yerken görüntüler var, mangalı yalnız yakalamak mümkün olmadı pek. Şöyle Diren'in kadrajdan zorla çıkarılıp mangalın çekildiği bir foto var, idare ediverin artık. (oooooyyy oy ecelim geldi. ) Gördüğünüz gibi ben at-çekle uğraşıyorum, Diren ise kadraja girmesin diye mangalın yanından uzaklaştırılmış ama aslında mangalın hemen yanıbaşında.
Teşekkürler Uğur. Dediğin gibi balık olsun olmasın, doğayla olmak yetiyor. Fotoğraflara gelince, kimisi Yasin'in, kimisi Özgürcan'ın çektiği kareler. Fotoğrafçılık anlamında senden öğreneceğimiz çok şey var. Ara sıra siteni kontrol ediyoruz, ne yapmışsın ne etmişsin diye bakıyoruz ve tabi elbette senin fotoğrafların da bize klavuz oluyor. O nedenle ayrıca bir teşekkür göndermeyi de ihmal etmemiş olayım.
Biz teşekkür ederiz. Şeffaf meffaf ama balık işte nihayetinde. En azından gördüğün gibi hepsi limitler dahilinde. Söylemeyin demiştim ama madem söylendi gizleyecek değilim, yer tarifi doğrudur. Size daha irileri rast gelsin inşallah. hihi
BENSİZ GİDERSENİZ YÜRÜRSÜNÜZ ÖYLE BOZUK YOLLARDA oh olsun, resimlere bak yaaa, resmen kıskandım iyi mi