Hımmm buda güzel, Derin bir ortam , ana tema aslında arkaplanda ..yani bir kişi ..ve karenin ortasında , öndeki mangaldan çıkan dumanlar konuya bir mistik hava katıyor.. (kokusuda geldi zaten)
Bu fotoğraf Özgürcan-Yasin ortak çalışması. Sanatkar ruhlar birleşti anlayacağın. Çocuk gibiler zaten, ne buldularsa fotoğrafını çektiler. Yerlerde süründüler, tepelerde dolaştılar v.s. Çiçek, böcük, ot... Ne varsa fotoğrafladılar. Ben bir kısmını yükledim buraya ama asıl fotoğraf sayısı 750.
Amin arkadaşım. Sen de bir gün katıl bize, birlikte geçsin o güzel gün. Allah senin de neşeni bozmasın.
Haklısın valla. Sen yoktun belki ama kulaklarınızı da çınlattık bu arada. Bir gün hepbirlikte kaçarız kısmetse. Lazım zaten bu aralar.
kaçıoz : ) sürekli bizde değişik yerlere gidiyoruz ama bi başka geldi gözüme ağaçlık değil açık bi arazi ama bulucam
kim nereye gidiyor? hangi resim?anlamadım arkadaş velakın gidenler tadını çıkarmış.ekibi tebrik ederim balıkları saymakdan ançak yazabildim ne çok balık yakalamışsınz hele sennur ablam o balık ne güzel gözüküyor neyle yakaladın?bi tıyo versen...
Sennurum, seni pek bir "cami duvarına" yakın gördüm Nuri abicim, çayını aldım soğuk da olsa güzel geldi, kılıçbey'e ise ayrıca teşekkürler. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Sennur pek bir sevimli sunmuş size köpeciğimiz diyerek ama o hain pire torbası, koca bir güveç dolusu yoğurdumuzu bir anlık gafletimizi fırsat bilerek hüpletmiş ve canım yoğurdun ardından yutkunmamıza neden olmuştur Balık konusuna gelecek olursak: Sennur atlamış olmalı, Yasin ile Özgürcan'ın sanatsal kareler yakalama girişimi yaptıkları tarafta bir kaç takip almışlıkları vardı ama Özgürcan'ın deyimiyle balıklar o gün nazlıydı ve sular daha ısınmadığı için büyük olasılıkla dipteydiler. Yine de bu konuda daha net açıklama Yasin ve Özgürcan'dan gelecektir, zira benim tatlı su avlarındaki asli görevim sahteleri imha etmek (takmak ve koparmak) olduğu için balık konusuyla fazla ilgilenmedim
Köpecik buysa -ki karnı sırtına yapışmış açlıktan- koca güveç nerde? Yook, kocaa guveç buysa, köpecik nerede? Köpeciğin dili yok, var da konuşamıyor. O'nun yerine, lisan-ı hal soruyor. Dikkat edersen tam da sana bakıyor, hadi cevap ver? Çok kırılmış belli ki.
Oltanın ucuna hava takıyorsun Hüseyin ağabey, şeffaf balıklar geliyor. Teşekkür ederiz Hüseyin ağabey, darısı hepbirlikte olacağımız bir günde, hepimizin başına.
Şerefeye tırmanacağım, ondandır. hihi Valla bu köpecik bu haldeyken, zor anlatırsın sen "yoğurdumuzu yedi bitirdi" diye. Ben neden o kadar ayrıntılı bahsetmedim sanıyorsun. Bu kabak bizim başımıza patlar, diyeyim ben sağa.
Yok yok Nuri abi, Diren doğru söylüyor sadece yoğurdu yese yine iyi benim tuttuğum 5,651 gr gelen turna dahil diğer tüm balıkları da yedi bu köpecik gerçek
Nuri abi bakma sen o çomarın öyle durduğuna, göbeğini içine çekiyor hain O gün bizim yemeklerden aşırma ve rıza ile yediklerini saysam asıl o zaman eğer köpecik buysa, saydıkların nerede dersin Yeminle benden bile çok yedi
Ekmek deyince, onu da normal bir somun ekmek zannetmeyin. Şu kocaman ekmekler var ya, onun yarısından biraz daha fazlasını yedi bu köpecik. Ama belli ki o ortamın köpeciği değil bu. Ya bir yerlerden kaçmış ya da birileri bırakmış. Kendine yiyecek bulmakda zorluk çekiyor anlaşılan, çünkü çok zayıf. Sanırım uzun zamandan beri alışık olduğu şekilde bir şeyler yememiş. Bizim yemeklere ortak olmasının sebebi bu olmalı.
yönetimden gereksiz mesajları silmesini konunda gereksiz konuların tartışıldığı bölümde devam etmesini istiyorum..DD: