İzmir Şubatında Ahmetbeyli: Közde Zargana ve Midyeler

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Okan Bey çok teşekkürler, beğenmenize çok sevindik. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

2. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Erhan biz de sana çok teşekkür ediyoruz, iyi ki seni tanıma fırsatımız oldu. Bütün dileklerine canı gönülden iştirak ediyorum: Daha nice güzel organizasyonlarda hep beraber olmak üzere:)

3. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Sevgili Mehmet Abi, çok teşekkürler. Sizin konunuzda da konuşmuştuk: Toplu taşıma araçlarıyla gerçekleştirilen bu tür etkinlikler belki biraz yorucu oluyor, ama inanılmaz eğlenceli de oluyorlar. En iyi dileklerimizle kalınız ve rast gele..

4. carphunter66

carphunter66 samet

Favori Kamış:
    alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar
    Favori Makine:
    favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var
    En İyi Avı:
    sazan 5 kg (şimdilik)
    flm gibi olms albüm :D

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Doğan çok teşekkür ederiz. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Sevgili Büyüğüm Bahadır Abi, emin ol, tıpkı Turgay'ın eksikliğini duymamız gibi, senin eksikliğini de çokça hissettik; ekip olarak güzel bir sinerji yakaladık, biri olmadı mı bir şeyler hakikaten eksik kalıyor:(

Bahadır Abiciğim, inşallah daha nice güzel koylara, burunlara, taşlara hep beraber gidecek, pek güzel kamplar ve avlar yapacağız:)

En derin saygı, en sıcak sevgilerimizle..

Not: Sevgili Bahadır Abi, Doğanbey Çıfıt Adası tarafına keşfe gidelim mi?:D :D :D

7. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Alper Bey, bu son derece samimi, çok güzel sözleriniz için size çok teşekkür ederiz. Bulunduğumuz yer, Kuşadası körfezinde Kuşadası'nın karşısı idi bu arada:) Umarız, en kısa zamanda ailenizle en güzel günleri yaşayacağınız bir yere taşınma fırsatı elde edersiniz. En iyi dileklerimizle kalınız ve rast gele..

8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Emrah, bu samimi ve güzel sözlerin için çok teşekkürler. Ah bir buluşabilsek, organizasyonun kralını yaparız. Tez zamanda kavuşmak üzere ve en iyi dileklerimizle..

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Özcan Bey çok teşekkür ederiz, beğenmenize çok sevindik. Şu sözlerinizin altına da imzamı atıyorum: "gidip çadır kuracan gelmeyecen:D geri offf offff :rolleyes:"
    En iyi dileklerimizle ve rast gele..

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Rıfat Bey çok teşekkürler. Ne yalan söyleyeyim, dileğinizi benim için dilenmiş en iyi dileklerden addettim:) Bu dileğinizi ben de sizin için diliyorum:) Selamet ve Sevgi ile..

11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Hakan Bey çok teşekkürler. Ankara'yı birazcık olsun ılıtabildiysek ne mutlu bize:) Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile ve rast gele..

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Metin, bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederiz; umarız en kısa zamanda çok daha güzel bir etkinliğin olur. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

13. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Samet çok teşekkürler. Umarız hayatın boyu çok daha güzel etkinliklerin olur hep. En iyi dileklerimizle kalasın ve rast gele..

14. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    asıl bizler sana çok teşekkür ederiz bu güzel resimleri bizlerle paylaştıgın için,saglıcakla kal

15. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Peynir, zeytin ve domates. Dünyada bundan daha güzel menü var mı? İçim gitti ne yalan söyleyim. Teklifsiz, doğal, munis bir sofra, en güzel sofra, en leziz... Açık havada ve hele de dostlarla bir kaç dilim ekmekle tatlı sohbetler eşliğinde tadını çıkara çıkara. Deniz, tatlı meltem, sakin/sessiz doğa. Oy oy oyyyy, vallahi bana bir haller oldu yine.:D :p

Aykut, kardeş çok teşekkür ederim. Nuran, Eran ve Mine kardeşlerimiz hepsi ışıyan gözlerle sevgi çemberine dahil olmuşlar. Uyumlu, sevecen, yakın harika insanlar. Rabbim ağız tadınızı bozmasın. Güzel gönlünüzce günleriniz daim olsun.;) :)

16. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Sonorayı ev arkadaşıma almıştık geçen yaz sonu cabelastan:D hiç araştırmamıştık merak ettim şimdi görünce ondan sordum abi.taş gibi makina türkiyede satsalar kaça satarlar merak ediyorum herhalde 200 çekerler.

17. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Bize bu güzel Av ve Gezi raporunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim. Uzun zamandan beri Denizden midye çıkartıp yemedim. Biliyorsunuz midye denizde filtre görevi görüyor Marmara denizi kirli olduğu için burada çıkan Midyeler sağlıklı olmuyor. Çok güzel bir paylaşım olmuş İnşallah daha güzel raporlarınıza yorum yazarım :) Sahteleriniz çok güzel hele orada bir Tackle House var en göz alıcısı diyebilirim :) Kendinize iyi Bakın Güzel avlar diliyorum Rastgele

18. modena

modena

200 derlerse öp başına koy kardeşim...s-concept seri...bir dolu özellik...9 kilo net drag gücü...en iyi ihtimalle 300 kardeşim...

bu arada mart ayı varivas avani ayı...

19. ozkan79

ozkan79 özkan

Bu hayat yoğunluğunda bunlrarı yapana ne mutlu güzel bir av olmuş sizleri tebrik ederim.

20. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Turgay abi desene martta voltran oluşuyor son parça ile inşallah bomba avlar yaparsın abi yeni takımlarlada bizimde gözümüz şenlenir:D