İzmir Şubatında Ahmetbeyli: Közde Zargana ve Midyeler

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. modena

modena

bu sabaha karşı kuşadasına yol yapacağım...umarım kayda değer bir şeyler olur...

2. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    İnşallah abi rastgelir inşallah;)

3. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Rapor bekliyorum Turgay abi dört gözle, hava çok güzel rüzgarında hızı arttı, umarım bize vermediklerini sana verir deniz sabah avında!! :)

4. carphunter66

carphunter66 samet

Favori Kamış:
    alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar
    Favori Makine:
    favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var
    En İyi Avı:
    sazan 5 kg (şimdilik)
    saol abicim

5. carphunter66

carphunter66 samet

Favori Kamış:
    alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar
    Favori Makine:
    favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var
    En İyi Avı:
    sazan 5 kg (şimdilik)
    abi bu arada tebrikler

6. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Tebrikler size çok özendim desem... :)

7. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Sevgili Aykut Kardeşim, trofe av raporlarının yanısıra, doğa güzelliklerini yansıtan kareleri bizlerle paylaşman gerçekten çok güzel oldu. Bu konuda da oldukça başarılısın. Teşekkürlerimi sunar, tüm ekibi tebrik ederim. Av raporlarınla birlikte bu tür paylaşımlarının devamını bekliyorum. Sevgilerimle.

8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Nuri Abi, sıcacık yüreğinden dökülen eşsiz sözlerle bizi yine çok mutlu ettin, biz de sana canı gönülden teşekkür ediyoruz. Her birimizin en kötü gününün böyle olması dileği ile; sevgi ve saygılarımızla..

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Emin Sonora'nın özelliklerine Shimano Fishing'den bakarsan, bu fiyata son derece iyi bir makine olduğunu görürsün. Sadece Sonora alıp 40 Dolar Nakliye versen, toplam maliyet 90 Dolar olur, bu da doları 1.6 YTL'den hesaplasan 139 YTL yapar. Solsatace ise aynı mantıkla 80 Dolara ve takriben 128 YTL'ye gelir. Ki Solstace'nin bile bu paralara satılan Okuma Trio'dan kat be kat daha iyi olduğunu düşünüyorum. Okuma'nın kamışlarını zevkle kullanıp önermeme rağmen, makinede Shimano çok daha iyi bence (en azından bu fiyat aralığındaki, tecrübe etme şansı bulduğum ürünler için bu böyle).

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Atilla Bey çok teşekkür ederiz. Midye çok sevdiğim bir deniz ürünü olsa da, temas ettiğiniz üzere denizde bir filtre gibi iş gören bir canlı olduğu için, temiz yerlerden temin edilmesi çok önemli; ee, biz de Ahmetbeyli gibi temiz bir yerde midye bulunca hiç kaçırmadık tabi :) Bana inanılmaz mutluluk veren bir hediye olarak gelen Tackle House Feed Shallow 128 F'yi o gün denemeyi unuttuysam da, Cumartesi gündüz deneme şansı edindim, en az 3 kg'lık bir levreğin de takibini aldım:) Gerçekten de maksimum 30 cm dalan, bence başarılı bir kandırıcı. İçinde manyetik ağırlık sistemi de var ve bu sistem 18.5 g ağırlık ile ve benim tercih ettiğim sertçe ve uzunca kamışlarla birleşince 50-60 metrelik atışlar yapılabiliyor. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

Son düzenleme: 14 Şubat 2011
  11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Turgay ekipman ve aksesuarı çok güzel toparladı/toparlıyor hakikaten, bu bahar çok güzel avlara imza atacağız inşallah:)

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Özkan Bey çok teşekkürler. Umarız siz de en kısa zamanda yoğunluktan fırsat bulup çok daha güzel bir maceraya imza atarsınız. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

13. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Samet çok teşekkürler ve sen de sağ ol:) En iyi dileklerimizle ve rast gele..

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Murat Bey, tez zamanda çok daha güzel bir macera yaşamanızı diliyoruz. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

15. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Değerli Büyüğüm Fikret Abi, bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Emin olun, siz değerli büyüklerimizin, akranlarımızın ve sevgili kardeşlerimizin bu tür sözleri, mümkün olan en güzel paylaşımlarda bulunabilmemiz için bizim en büyük motivasyonumuzu teşkil ediyor. Eğer planladıklarımızı gerçekleştirebilirsek, Turgay, Bahadır Abi, Mine Hanım ve diğer arkadaşlarımızla, kısa ama öz Ege Baharını (nasipte varsa çok güzel avlarla birlikte) sizlerle paylaşmak niyetindeyiz. Ama sizin özelinizde arzumuz, bu eşsiz baharın hiç olmazsa bir gününü sizinle beraber geçirebilmektir:)

Fikret Abiciğim, en iyi dileklerimizle kalınız ve rast gele..

16. giyim16

giyim16 fezail ulukaya

çok keyifli ve güzel bir gün gecirmişiniz,fazla bri av olmasada önemli olanda bu zaten.paylaşım için teşşekkürler

17. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Böyle bir dileğe iğtiyacım var doğrusu. Manisaya yeni taşındım şimdi işler azalınca balık arkadaşı bulmak lazım kafa dengi değil mi? Teşekkürler...

18. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Sevgili Aykut Kardeşim, hep beraber av dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu güzel dileğinizin gerçekleşmesi için sizlerin Adana'ya gelmesi zor görünüyor.:eek: O zaman ben 1-2 ay içerisinde İzmir tarafına geleyim de bir başlangıç yapalım artık.:)
    Bu arada bu raporuna ve önceki raporlarına eklediğin, Fatih'in (Melanqoliq) paylaştığı son iki raporda ve son 1-2 ay içinde yayınlanmış arkadaşların raporlarında eklenmiş olan doğa ve manzara fotoğraflarının büyük çoğunlukla beğenildiğini gözlemledim (katılımcıların yorumlarına göre). Kendimce bu gözlemim sonucu, salt balık avı ve tutulan balık resminin yanısıra, av gününün ve doğanın güzelliklerinin de paylaşılmasının olumlu olduğuna inanarak, böyle güzel fotoğraflı raporların tüm arkadaşlarca yayınlanmaya devam edilmesini bekliyorum.:)
    Sevgilerimi size ve tüm site üyelerine sunarım.

19. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Fezail Bey biz teşekkür ederiz. En iyi dileklerle ve rast gele..

20. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Murat Bey, aynı dileği tekrar diliyorum o zaman. Saygı ve sevgilerle..