Levent balığa çıksan, malûm mırmır gündemde, ilk deneme yapılacak balıkta o sanırım, kısmetinde varsa seyrakte olsa minekopta gelebilir...! açıktan sandalla istavrit deneyebilirsin, yalnız havalarda hatırı sayılır soğudu..! gece soğuğa dayanabilirsen karagöz denenebilir...! (Bayrama kadar gelebilmeyi istedim ama olmadı... idk ) Selâmlar...
bu gün saat 08:30 / 13:30 arası yine kavaklık daydım ve yine 3 adet mırmır la yetindim heralde burada kişi başı 3 den fazla gelmiyor (3 mırmır 2.400gr)
Kavaklıdan 3 mırmırla döndüyseniz yeterlidir bence Zira ben bi akşam üstünden gece yarısına kadar kaldım ama küçüklerden başkası ziyaret etmedi oltamızı.
Öncelikle tebrikler, umarım daha iyi ve güzel balıklar alırsınız, benim merak ettiğim, bu balıkları askeriye ile vapur iskelsi arasındanmı yoksa baya bir ilerdeki, burundanmı (kayıkçı barınağının yanı) aldınız.. Şimdiden Teşekkürler...Herdaim ....RASTGELE....hooked
arkadaslar merhaba diliskelesınde mırmır cıkıyormu? malum pendık lı oldugum için en uzak herekeye kadar gelebılıorum zaman ve mesafe dolayısyla sahsı oto olmayınca.. trenle gelebılıyorum bilgilendirisenız sevınırım herkese rastgele
Merhaba, diliskelesi için birşey diyemiyeceğim ama, darıcadaki vapur iskelesinin askeriye tarafının yanından mırmır, levrek, kefal, yakalayabilirsiniz.. Selâmlar...
Herkese müjde dostlarım,az önce Balıkçılık haberleri ajansından aldığım telefona göre dün akşam körfezde bir yerinde lüfer vurgunu yapılmış.Lüfer körfeze girdi anlaşılan.Haberiniz ola.
abi bu hafta cumartesi 19/11/2011 de işi bırakıyorum askerlik nedeniyle biraz kafa dinlemek için erken bırakıyorum.sen gelemedin ben gelicem inşallah beraber balığa çıkıcaz eğer istersen.. haberlerini bekliyorum.
Gümüş, istavritin olduğu, etrafı açık, düzlük, yamaç olmayan yerlerden, izmarit taşlarından alabilirsiniz. Lüfer sabit durmaz, sürekli gezer. Bu gibi yerlerde av bulup oyalanır.
Kısmetin varsa, denk gelirse alabilirsin nadirende olsa, geceleyin birkaç sene önce gece istavrite atarken birisi bir tana almıştı, '' "kısmetse gelir hintden yemenden, kısmet değilse ne gelir elden" yemli deneyebilirsin, '' İstavritten '' hadi kısmetin denk gelsin...RASTGELE...
Bu kova kova levrekler nereden alındı tam olarak cok merak ettim. Sanırım bir an yolunu şaşırmış keratalar.
Tuzla'dan bu taraf lüfer kaynıyor aslında. Ama sorun onlara yem beğendirmek. Dahası o yemi harami istavritlerden kurtarmak.