Cuma sabahlamak güzel olurda gece 3 derecelerden bahsediyor, millet üşümesin sonra tabi bizde.. çok iyi giyinmek gerekir..! Neyse hayırlısı ne ise o olsun tabiki...Selâmlar...( bu arada sen nasıl oldun düzeldinm bari...!?)
Avak olarak verimli bir yer olarak düşünüyorsanız pekala olabilir. İyidir abi yakalanmadan atlattık Sabahlama konusunda haklısın üşümek kötü olur bide balık yakalayamadan üşümek cok daha kötü olur
Eskihisar ve hafta sonu olursa ben de sabahtan 2-3 saat kadar katılabilirim. Bir şeyler yakalayamasak da en azından tanışmış oluruz.
eskihisar da nerede buluşacaksınız veya nerede avlanacaksınız fırsat bulursam bende gelip sizlerle tanışmak isterim
kuyuya taşı ben attım ama giremedim bu ara siteye fazla Havalar ciddi soğuk sabahlamasakta akşamüstü gidip gece dönülebilir avın durumuna göre 12:00-01:00 gibi? Mırmırın bol çıktığı biyere gidelim
Mırmır Eskihisar ve Darıca'da çok. Ama yem dayandırmak ve bulmak zor. Kaçamarmara vs. gerekiyor. Ona da bir hayli nazlı oluyor. Teke iyide, talibi çok, ufak istavrit vs. hemen ayıklıyor onu.
Serdar abi senin eskihisardaki mekan zorlu parkur darıcadan duyumlar var mırmır minekop vs. askeriyenin oradan diyorlar deneyebiliriz. Dilovası, hereke, muallim köy falan da olabilir ama ben pek bilmiyorum oraları.
Banada makul gelen sabah erkenden başlayıp avın durumuna göre akşama kadar devam etmek,eğer herkesede uyarsa c.tesi sabah erkenden başlarız.Mekan olarak gebze taraflarındaki arkadaşlar bir fizibilite çalışması yapar ona göre belirleriz.
O tarafa geçmek zor. Ama mendireğin oraya yerleşebiliriz. Orası da, levrek vs. biraz zayıf olsa da, iş yapan bir yerdir. Darıca'da benim bildiğim bir Askeriye var, iskelenin yanı. Yer çok geniş değil. Üstüne birde kocaman bir kanalizasyon borusu var ve faal halde. Ulaşım zor değil, Darıca minibüsleri oraya kadar gidiyor. Park sorunu pek olmaz. Medeniyete yakın. Birde az ilerde yeni yapılan bir park var. Oranın altıda iyi netice verebilir. En garanti yer, mendirek. Zira hafta sonu, feribotun ardı vs. kalabalık olur. Oralar piknik için geniş ama, balık için dar yerler. Gelenler, çapari, sıyırtma vs. atacaktır, rahat olmaz o kadar. Mendirekte her ne kadar kalabalık olsada, nispeten geniş, rahat ve hemen her yeri aynı olan bir yer.
selam tekrar , bırde yem işini nasıl halledecez? en önemlisi o . ben bugün öğle tatilinde elimde kucuk bır kazma ıle dere kenarında , agac kökşerınde solucan aradım ama bısey cıkmadı )))))))))) yarın başka bır yerde deneyecem şansımı , oradakı çocuklara bıraz para verırsem bana baya bır solucan bulurlar sanırım )))
Sanırım araç bagajının demirbaşlarının (olta takımı mangal vs.) yanında artık birde kazma ekleyecegiz.
sorma kazma aldım yada baska bır ısmı var ben ona kazma dıyorum solucan yok ama pıyasada, cocukken hatırlıyorumda her tasın altın cıkardı ırı ırı solucanlar, buyuklerımızın zamanındakı gıbı balık bollugu olmadıgı gıbı , bızım çocuklugumuzda kı gıbı solucanlarda kalmadı artık )))))
Toprak solucanının denizde pek işe yarıyacağını sanmıyorum, bulundurulması gereken yemler, kaça marmara(MAMUN), canlı teke, boru kurdu ama onlarında çoğu bnun içi boş çıkıyor, sülünez daha dayanıklı ve set bir yem, tavuk göğsü, kefal için bizim buranın batak kurdu iş yapar ama bu soğukta kimse soğuk suya girmez, yem bir gün evvelinden izmit merkezdeki yemcilerden bulunabilinir. Canlı teke hariç, onu kendimiz tabi bulabilirsek çıkarmamız gerekiyor. Ne oldu kesin karar verildimi nerede toplanılacağına dair...!?
Akşam ''ks41'' leventle birlikte marinadaydık güzel mezgit yapıyor, ara ara iride geliyor, gitmek ve gelmek, isteyenlere duyurulur...!! bu akşam olmaz ama, daha sonra ve organizasyon olup olmayacağı belli olsun yine gitmeyi düşünüyoruz...!