bu akşam da niyetim vardı erhan amca ama son anda çıkan başka bir iş yüzünden evde kalmak zorunda kaldım..kısmet..önümüzdeki günlerde yine gidelim muhakkak,kaçmadan yakalayalım şu balıkları Selamlar..
bende artık izmit e taşındım . Erhan abi ile geçen yıl bi gidelim diyorduk olmadı , burdan da gitmek istediğim arkadşlar vardı aslnda .Marina yada hiç gitmedim ama gitmek istiyorum , haberimiz olsun katılalım marinaya .maksat muhabbet ama derseniz eşkina yada mırmır a gidelim o daha çok işime gelir )
Öncelikle, şehrimize HOŞGELDİNİZ :welcome: Geçen yıl derken..! idk çıkaramadım ama aklımda sanki darıcada veya gebzede birine mesaj yazdım gibime geliyor, neyse, yeni görev yeride hayırlı olsun, unutmadan, yeni görev neresi..? hangi semte taşındınız belki yakındır, marinayı biliyormusunuz..? biliyorsanız, bu org işi olmaz ise bu hafta sonu gidebiliriz, dediğiniz gibi öcelikle en azından bir tanışmış oluruz.. daha sonra mırmır veya başkalarıda olabilir... Selâmlar...
Erhan abi ve sevgili adaşım, bugün(cuma) ya da cumartesi (kalabalık olmaması ve yem bulabilme açısından bugün akşam tercihimdir) sizin içinde uygun olursa birlikte bir av yapalım tabi başka katılmak isteyen arkadaşlar olursa benim açımdan sıkıntı yok sevinirim. Bugün Çanakkale'den kayın biraderim geldi sakıncası yoksa onunla beraber katılacağım ben. (ikimizde acemiyiz ) Akşam üzeri başlayıp gece sonlandırabileceğimiz (havanın durumuna göre saat belirlenebilir) mırmır, karagöz, eşkina vs bir av yapmak ümidim. Siz ne dersiniz?
Erhan Abi öncelikle doğru hatırlamşsınz , gebzede idim geçen yıl,artık izmitteyim.Kuruçeşme tarafında oturuyorum . Bu akşam bi yere davetliyiz fakat cumartesi yada pazar bana da uyabilir. memnun oldum adaş , iki acemi gidiyorsanız sakin zamanda gitmeniz faydanıza olacaktır bu akşam bende düşünüyordm ama bi yemek işi çıktı dediğim gibi hafta sonu yada hafta içi akşam uyar marinadan gelen mezgit raporları olumlu gibi , baklım hayırlısı artık Son zamanlarda gelen mırmır raporu da olsa iyi olurdu Artık biz çıkar yayınlarız rastgele
Hoşgeldin evvela Ersin abi Biz Erhan amcayla beraber avlanıyoruz zamanı denk düşer denk gelirsek.Erhan amca da kuruçeşmede oturuyor ben de bilirsen eğer çenesuyunda oturuyorum.Bir gün muhakkak tanışmak isterim.
Dün akşam son anda gitmeye karar verdim.İzmit marina'da takıldım.Saat 19:30'dan 21:30'a kadar 5-6 parça mezgit aldım,dönmeye karar vermişken ve herkes toplanıp gitmişken,rüzgarın dinmesi,denizin durulması sonucu epey iyi bir av gerçekleştirdim.Yem olarak tavuk göğsü kullanıyordum,evine dönen bir abi sağolsun geçerken dilimlenmiş istavrit bıraktı onları kullandım ve süper iş yaptı,tavuk da güzel iş yapıyor ama istavrit 1 numaralı yem diyebilirim gidecek olanlara duyrulur.Rastgele..
Biraz üşütmüşüm geçen marinaya gitmiştim. Aranıza katılmayı isterdim inşallah bir daha ki sefere gelmeye çalışacağım. Bence marinaya gidelim bir gün?
Marinadan benim bildiğim ve gördüğüm çıkan balıklar öncelikle mezgit,gümüş,istavrit. mırmır ve eşkinayı bilmiyorum.
Evet arkadaşlar yarın sabah için gebze civarında buluşma mevzuu nu kesinlige bağlayalım.Sabah erken buluşup balık durumuna göre devam etme tarafdarıyım katılacak olanlardan yorum bekliyoruz.
================================ Bak bize komşu gelmişsin..! Kuruçeşmede nerede oturuyorsun ..! kuruçeşmeyi biliyormusun..!? Yarın kuruçeşmede buluşalım bir çay içeriz, hemde tanışır, konuşuruz, hava ve zaman uyarsa yarın akşam veya pazar akşamı mezgite marinaya gideriz, tayin olduğun okul kuruçeşmedemi yoksa..!? Mırmır ve diğer balıklarıda çay içerken konuşuruz, inşallah... Görüşmek dileği ile, Selâmlar..
Yusuf, Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar..! hadi yarına kadar düzelde, bakarsın yarın akşam veya pazar, marinaya gel, senide bahaneyle bir tanıyalım... buradan takip et, marinaya gidiş saat ve gününü...
Ersin sendemi marinaya gelmeye heveslendin yoksa.. Buyur gel bekleriz.. marinayı bilmiyorsan haberleşir hallederiz, sorun değil, yeterki sağlık olsun, marinadan maalesef mırmır ve eşkina çıkmıyor, idk mezgite gelirim dersen buyur gel, senin gönlüne kalmış birşey... görüşmek dileği ile , Selâmlar...
Canımız sağolsun Erhan abi balık biraz da işin bahanesi; gelmeyi düşünüyorum kayınçoyu ikna edebilirsem. Bu akşam darıca ya sahnenein oraya gittik, balıktan soğudu çocuk Çok durmadık ama kaptı galiba şifayı üstüne vuruş bile alamadık yem boru kurdu sülünez kullandık 2li dip attık ama kaya balığı bile vurmadı idk
Ersin, lightjockey Ersin / KOCAELİ, ile görüştük yarın (pazar) akşam üstü 5-6 arası gibi marinaya gideceğiz, dilersen gelebilirsin, bekleriz, marinayı biliyormusun ..? Selâmlar... Not: Dileyen herkes gelebilir, en azından millet birbirini tanımış olur...