Evvela herkese selamlar.Bu sıralar biraz koptum aranızdan.Birkaç gündür de balığa falan gittiğim yok.Ne alemde izmit kıyıları Marina'ya giden var mı? Gidilir mi? Erhan amca ne oldu bi eşkina işi vardı?senden haber bekledim ama? iptal oldu herhalde ?
merhaba fatih.. Erhan amcayla senden bahsettik nasip olmadı tanışmak nasıl bir organizasyon ? nerde düşünüyorsun ?
Organizasyon derken..! neresi..!? C.tesi..... İsa Sivri net'ten izmite gelme durumu var gibi o netleşmeden birşey diyemem, gelirse ayıp olur..! arayacak çünkü..! şayet oda gelirse C.tesi hem bir tanışma olur hemde iki olta sallanır... gelemezsede başka bir formül düşünülür..Selâmlar...
İzmit kıyıları halinden memnunda... biz değiliz...cyr senle konuştuğum gece marinaya gittik ersinle, ama maalesef 3-5 balık ve soğuktan başka birşey yoktu ersinle10'a doğru eve döndük, ama c.tesi pazar hava sıcaklığı 5-18 dereceye çıkacak diyor, ama geceler ayaz soğuk diyor gece 2 derce.. sözde pastırma yazı diyordu ama ben hiç benzetemedim pastırmaya falan..idk daha çok kutup yazımı desem bilemiyorum artık... çarşamba ben gidemedim eşkinaya marinada üşütünce, nezlemsi durumlar oldu, kendime güvenemedim. c.tesi pazar dediğim gibi, durum belli olsun birşeyler yaparız artık... cuma senin imtahan işi ver zaten, imtahana hele bir gir, istediğin sonucu al gerisi kolay... Selâmlar... :thumb:
Bize haber vermedenmi gidiyorsun..!? Hadi bak bakalım nasıl, ne çıkıyor, buradan gelince bizede bildir...bizde ona göre vaziyet alalım... mrsparkle
İzmitli balık sevdalısı arkadaşlarım ve Erhan abim, bu hafta İstanbulda güzel bir organizasyona katılıyoruz, bugün belli oldu.Bu hafta sonu gelemem, inşallah bir aksilik olmazsa sonraki hafta gelirim.Sizinle tanışmak ve birlikte av yapmak için sabırsızlanıyorum.Hepiniz sevgiyle kalın, dostça kalın
@john doe arkadaşımla bugün marinaya gittik saat 4 ile 7 arasında marindaydık. toplam 7 mezgit tutabildik genelde tutanlarda bu civardaydı
gel-git mi acaba ? dün ulaşlıdaydım ve balık yoktu ama asıl dikkatimi çeken denizin yaklaşık 1,1 buçuk metre civarı çekilmiş olmasıydı bunun sebebi gel gitmidir yada nedir bilen birileri varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim,ayrıca geçen hafta kerpe tarafına gittik aynı durum orada da vardı şimdiden cevaplar için teşekkürler..
Cuma akşamı, kombide bir arıza var ona bakmaya arkadaş, 7-7.30 gibi gelecek, ne zaman biter, bilemiyorum, herzaman bir terslik çıkıyor nedense..! erken biterse gelmeye çalışırım olmazsa, isa çelik cuma günü gelemeyeceğine göre, başka bir şeyler düşünürüz tabi yine olmadık bir olumsuz şey çıkmazsa...Hayırlısı olsun inşallah diyelim...
Herkese merhabalar. Bu hafta sonu bende marina'ya gitmeyi düşünüyorum.Bir org. olursa bende katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.
Neden olmasın..! Senin çoktandır sesin çıkmıyordu..! nerelerdeydin..! c.tesi olabilir...!! neden olmasın...
gerçi özelden attım msg abi ama burdan da yazayım hafta sonu çalışıyorum c.tesi işçıkışı istanbula gidicem pazar akşamıda bir yere sözüm var p.tesi balıktayız inşallah gideceğimiz yer konusunda yazdım abi sanada uyarsa gidelim..
Yarın akşam ne yapıyorsun..? Marinaya gelebilirmisin..!? yoksa çalışıyormusun...? belki ersinde gelir balık bahane sohbet falan olur, ben kombi işi var diyordum ama, düşündüm evde insan olacak işi onlara yıkıp marinaya gelebilirim, tabi bir terslik olmazsa... Selâmlar..