]ALINTI Halde yüzlerce kasa yasadışı balık..! Denetimde yasadışı avlanmış balıklar tespit edildi ve ceza kesilerek, balıklara ekiplerce el kondu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yavru balık avını, denizden başlayıp balık hallerine ve satış noktalarına kadar denetlemesi ve engellemesi gerekiyor. Bugün yapılan denetim yasadışı avcılığı önleme konusunda Bakanlığın ciddiyetini gösteriyor ve bizi umutlandırıyor. Fakat bu denetimlerin denizden, balık çıkarılmadan da yapılmasının önemini Bakanlığa hatırlatıyoruz. Aksi takdirde en değerli besin kaynaklarımızdan birini kaybedeceğiz çünkü balık stokları geri dönülmez bir şekilde tükenmek üzere. Stoklarda düzelme görülebilmesi, denizlerin bereketinin geri gelmesi için Bakanlık yasadışı avcılıkla mücadeleye devam etmeli. Gereken eğitim ve teşvikler de bir an önce verilmeli, verilirken de balıkçı nüfusunun büyük bölümünü oluşturan küçük balıkçı göz önünde tutulmalı. http://bit.ly/ucBpGt
Sevgili Gökhan öyle her yere bu mesajını atma sitede kirlilik yaratıyorsun her konunun içinede atılmazki bu banghead banghead
Kimseden ses yok..! anlaşılan gelende yok...! idk benimde gitmeme pek gerek yok demekki... Ses yok gürültüye devam...!
Arkadaşım herkes her konuyu takip etmiyor, paylaşım kötü niyetli olsa stemini ve kafanı duvarlara vurmanı anlarım, ancak destek yerine köstek hareketlerde benim kafamı duvarlara vurmama sebep oluyor.banghead
Abi buralardayım da işler yoğun olduğundan siteye girmeye pek fırsat olmuyor. Bir org. yapabilecek miyiz?
Özelden yazmaya çalıştım, inşallah dediğim gibi olur...Görüşmek dileği ile, Selâmlar...iyi geceler...
Sandal varmı... Varsa olabilir belli olmaz , aramak Lâzım...sanırım bulunabilinir...kısmetse...Selâmlar...
BU AKŞAM 6 GİBİ MARİNAYA GEL BİR İKİ KİŞİ DAHA GELECEK...! TANIŞMA OLUR EN AZINDAN...!!! BOL BOL YORUMDA YAPARIZ...!! hihi reeling TA TUTARIZ KISMETTE VARSA...! :thumb: mrsparkle
Erhan abi inşallah haftaya c.tesi bir aksilik yaşamazsak yanınıza ziyarete geliyorum.İster marinaya, ister yeni bir avlağa takılırız.Eğer bu hafta nerden balık çıkıyorsa takip edelim ona göre gideriz, Allaha emanet olun
Bu akşam, metalurjist41 EMRAH / KOCAELİ, ile hem tanışmış oldum, hemde 10 kadar mezgitle ve 37 cm boyunda,1kg civarında bir pisi almak nasip oldu reeling ... Balıklar, gezer kurşun ve tek iğneli el oltası ile alındı, kısmet başka tanışma ve avlara... Herkese....RASTGELE....hooked