İnşallah... Havada güzel olur, çünkü çarşambadan sonra, hava soğuyup yağmur yağacak diyor, kısmet. idk Ya nasip, görüşmek dileğiyle...Selâmlar... Sende Allah cc emanet ol...
İyi olmana sevindim, birgün kısmet olur görüşürsek düzeneğide görmüş olursun görüşmek, üzere....Selâmlar....
Herkese selamlar, bu akşamki marina raporunu veriyorum,koskoca bir hiç tutabilen de yoktu,hatta kaya balığı bile yoktu,başka zaman oltaya üşüşen kaya balıklarından bugün 1 tane geldi
tebrikler abi pisiyi el oltası ile çekmek ayrı bir zevktir eminim sanırım sana da sürpriz olmuştur kısmetimiz daim olsunda beraberkende alalım balık
Çabuk pes etmişsin, biraz bekleseydin nasibine belki birşeyler gelebilirdi, geçen ben el kadar pisi almıştım, saldım, dün akşam el oltasıyla hiç beklemiyordum, poşet geliyor zannettim, idk ama poşet yerine, 37 cm.lik 1kg cıvarı pisi çıktı...hooked kısmetimize... Selâmlar...
Sağ olasın övünç... dediğin doğru bende, midye yığını yada poşet gibi bir şey geliyor sandım, hiç aklıma iri bir pisi, pisi geleceği gelmedi doğrusu, dedikya kısmet, boşuna dememişler, '' Kısmetse gelir Yemen'den ,Kısmet değilse ne gelir elden ...'' yanında 8-10 mezgitle geceyi sonlandırdık. Ama minibüsle gidince kamışın ucunu kırdım, evdeki yapıştırıcılarda bozlmuş, yarın işi yaş görünüyor, yarın onunla uğraşırım heralde, seninle bir kısmet olmadı şöyle bir balık tutmak... idk Allah hayırlısını varsin ne diyelim, olmayınca olmuyor işte...! sizin yemci MUTLU BALIKÇILIKMIYDI...? Görüşmek üzere, Selâmlar...
er41han abi yem olarak ne kullandın? takımın mezgit takımından daha mı farklıydı? dipte mi oluyor bu balık? heveslendik yorumunu görünce. aydınlatabilir misin bizi
merhaba arkadaşlar bende biraz meralardan bahsedeyim dün gece bağırganlıdaydım aynı anda biraderlerde kerpedeydi ama deyecek gibi değil balıklar ince değmez kuyuda bişey yok açıktan alınıyor 30 balıktan anca üçü veya beşi iri kumkapıya gidecektik olmadı orada durumlar nasıldır bilemiyorum haftaya esenköy veya kumkapı nasip herkese rastgelereeling
Haklı olmasına haklısında abi, balıgın tam hareket saatinde 2 saat boyunca tık olmaması insanın moralini bozuyor,hani bir heyecen yaşasak ava devam etme hevesi olcakda o da yok neyse tutmadıklarımı daha sonra birlikte yakalarız
tutmadıklarımı daha sonra birlikte yakalarız... demişsinde ama bir türlü bir arayada gelemiyoruzki..! idk nasıl yakalıycağız artık bilemiyorum...! idk hihi
Ne o..! değirmendereyemi niyetlendin yoksa...! hihi ( Kefal, karagöz, mırmır, sargoz, sinarit, mercan....)